Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31.10.12

GOODIEBOX | 4

Så blev det tid til endnu en goodiebox. Hold nu op, hvor jeg elsker det koncept. Det at få en pakke, hver måned, uden at vide hvad der er i. Det er jo lidt ligesom juleaften! Og jeg er allerede stor fan af ét af produkterne fra denne måned, nemlig læbepomaden fra mentholatum. Konceptet med goodiebox er sådan, at man betaler 119 kr, hver måned, også får man en box, sendt lige til døren. Man kan læse mere på goodiebox.dk, hvor man også kan tilmelde sig.

Sephora collection nail polish | Full size koster 35 kr. 
Vi er kæmpe fans af Sephoras helt uimodståelige udvalg, og blandt vores absolutte favoritter er Collection nail polish. Hvorfor? Fordi lækre, velplejende negle stadig er et absolut must have og et afgørende accessory. Collection nail polish leverer nogle stærke tilbud på efterårets favoritter med vidunderlige farver, effekter og vigtigts af alt - de kræver kun ét lag lak. Farverigt og forførende for femogtredive kroner. Yey.

Bvlgara omnia coral | Full size koster 345 kr.
Der er få brands, som oser mere af forførende eksklusiv luksus end legendariske, italienske bvlgara, og bvlgarais skønne duft Omnia Coral fortsætter i dette overbevisende spor, og alene dette gør duften lækker, forførende, uimodståelig. Synes vi. Vi håber, at du også vil lade dig inspirere af aromaen fra bergamotte og gojibær tilsat hibiscus-kronbladenes fine og farvestrålende nuancer og den skønneste duft af åkander, som giver parfumen en lethed som vand. Granatæble fuldender oplevelsen i et elegant samspil med det intense cedertræ og den varme duft af moskus. Boom. Here we go.

Mentholatum softlips vitamin enriched | Fullsize koster 25,95 kr.
Vi er vilde med de små detaljer, og specielt de små detaljer som gør hele forskellen. Og velplejende læber er ingen undtagelse. Faktisk kan vi ikke overleve uden læbepomade, og vi har fundet denne fantastiske softlips læbepomade i vores endeløse søgen efter det næste mirakelmiddel. Er allerede et kæmpe hit i England, og uden tvivl bliver den det også i Danmark. Softlips både plejer og beskytter læberne med vitaminer og avocado olie, og gør dem synligt blødere og glattere. Alene eller under læbestiften. Yes baby - from us to you.

Redken color extens shampoo og conditioner | Full size koster 179 og 199 kr. 
Dette er et luksuriøst mestermærk. Vi opdagede først disse produkter på NYCs famøse 5th Avenue og er siden kun blevet mere fascineret. Vi har brugt redkens Color extend produkter til farvet hår, men også ikke farvet, og vores store begejstring skyldes, at produkterne forlænger hårfarvens holdbarhed, og giver et strålende glansfuldt resultat og en helt vidunderlig fornemmelse i håret. Shampooen vasker håret på en skånsom måde, den beskytter farven mod falme, og den efterlader håret stærkt og med strålende glans. Conditioneren gør håret usædvanligt samarbejdsvillig og let at rede ud. Også er duften så sofistikeret, at det ikke er svært at overgive sig.

Aussie 3mm. frizz remeby | Full size koster 119,94 kr.
Ladies - denne bliver i vilde med. En fantastisk intensiv hårkur fra Aussie, med det tekniske navn 3MM Frizz remedy, er vores lækre, effektfulde kærlighedserklæring til vores elskede hår. Den vanedannende hårkur er en kæmpe succes på det engelske marked, har vundet ni priser på to år, og har høstet stor ros fra blandt andet engelske Vogue, som traditionelt ikke er lette at imponere. Aussie 3mm har virkelig også imponeret os, og flere af os er på tredje og fjerde behandling. Den har givet instant styr på de flyvske lokker, og et lækkert frizz free, fyldigt og skinnende resultat. Virkelig et fantastisk produkt.

2 kommentarer :

  1. Fedt!! :)
    Jeg elsker din blog så sinssygt meget <3

    //behindannaseyes.blogspot.dk :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Dét er jeg virkelig glad for at høre! Hvor er du sød, Anna!!!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...