Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12.10.12

DIY | Lav din egen jule stjerne

Så er jeg oppe med endnu en Do it your self guide. Denne gang er det de populære jule stjerner, som man kan købe rundt omkring op til jul, hvor de nemt kan koste en 5 kr, hvilket jo er absurt, når man selv kan lave det. Jeg kan huske at min mormor altid gemte stjernerne, fordi de var så fine at sætte på gaverne - Og det havde hun jo ret i. Lad os komme igang...
Man skal bruge en bred rulle med gavebånd, dobbelt klæbende tape og en saks. Derefter skal man bruge 9 skrimler ialt, de 3 første skal være størst, da det er dem der skal være nederst. De 3 næste skal være lidt mindre, og de sidste 2 skal igen være lidt mindre igen. Den sidste strimmel skal som ses på billede nr. 6, foldes rundt, og klistres ind i midten.

Ta' en af de største strimler, og fold ind på midten. klip et stykke dobbelt klæbende tape ud, og sæt ind på folden, i midten. Hold strimlen i enden, og bug den højre om, ligesom på billede nr. 1, og sæt enden fast på tapen. Sæt endnu et stykke tape på midten, og fold enden højre om igen. Gør det ved  alle de 8 store strimler, og sæt dem sammen som vist på billederne. Ta' derefter den mindste strimmel som vist på billede nr. 6, klister den sammen så det bliver en cirkel, og sæt den i midten som slutning. Woila..!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...