Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.10.12

GOODIEBOX | 3

Så har jeg modtaget min tredje goodiebox, og wow altså, it keeps getting better! Jeg er så glad for lige præcis de tre boxe som jeg har modtaget, og synes virkelig at de bare bliver bedre og bedre for hver måned. Hår olien fra Orofluido har jeg faktisk førhen anbefalet. Jeg har modtaget en tidligere fra billigvoks.dk, hvor jeg har skrevet om den her. Så lige at få en ekstra, at en olie som jeg allerede ved er fantastisk, er sku' ikke helt dårlig. Som jeg også skrev i tidligere indlæg om min anden goodiebox, så følger der en lille seddel med, hvor der står hvad denne måneds box indeholder, og hvad det kan købes for; 
Rock it up; Monster-divaen Lady Gaga gæstede for nyligt Danmark, hvor hun formåede at blæse os omkuld i endnu et vanvittigt og spektakulært show iscenesat med innovative outfits og afsindigt kreativ make-up og hår. Pigen har passion og rocker på et ophøjet niveau, og vi har i denne måneds goodiebox ladet os inspirere af hendes besøg - Tid til at fremtrylle et udtryksfyldt og passioneret look. Så giv den gas, rock it up derhjemme med dramatiske indrammede øjne, en smuk hud og en af tidens største trends - Markederede øjenbryn på nye måder, der giver ansigtet raffineret karakter.

Vi oplevede rigtigt positiv feedback fra mange af jer skønne piger og kvinder omkring sidste box, hvor vi jo havde fokus på hår. Derfor tør vi godt forstætte den sofistikerede hårpleje med vidunderlige plejeprodukter til dit hår - Eksotisk hårmaske med forførende undertoner, Uhmmmm. Og en fuldstændig unik skønheds-elixir, der har vundet en prestigefyldt pris.
Og hvad er efterår uden en ny hed duft, der kan akkompagnere dit nye efterårs look...? Vi tror på det bemærkesesværdige og glæder os til til at høre din mening. Og så som noget helt nyt, har vi pimpet denne måneds goodiebox med en lille duftgave til din kæreste, din mand, din bedsteven - Så også han kan tage imod efteråret på velduftende vis.

Oriflame beauty eyeliner stylo
Både smukke Angelina, ikoniske Amy Winehouse og vilde Gaga demonstrerer med selvsikkerhed fuldkommenhed og med jævne mellemrum det uimodståelige ved smukke, definerede og markerede øjne. Og nu har vi fundet et nyt, meget interessant vidundermiddel, som giver en hurtig og stilsikker smutvej til de smukkeste øjne - Nemlig denne skønne flydende eyeliner fra Oriflame. Med en helt fin påførings spids er eyelineren ekstrem let at bruge. Den tørrer hurtigt. Den løber ikke. Den falmer ikke, og har i den grad skabt lidt ekstra rockability her på redaktionen. We like!

Oriflame beauty eyebrow kit
Oriflame er virkelig i gang med at rocke sig tilbage på det danske marked, og har et andet absolut must have produkt i denne sæson - Et fuldstændig underskønt eye brow kit med to øjenbrynsfarver, 2 pensler og en voks til at skabe de smukkeste, definerede øjenbryn. Super flot, lækkert at arbejde med, og med masser af attitude lige fra klassisk til rock til Gaga-ish. Yey.

Max factor facefinity 3-in-1 all day flawless foundation
Mac Factor har netop lanceret sin seneste vidundercocktail med både primer, concealer og foundation i ét produkt. En meget skøn og tidsbesparende multi-tasker med fantastisk dækkeevne, vidunderlig glød og en fejlfri mat finish. Max - We are forever yours..

Orofludio elixir
Denne helt fantastiske, luksuriøse elixir fra Orofludio har taget os og resten af verden med storm, og har tidligere i år vundet "Hair Award" i England foran bla. Morrocan Oil, og det er bestemt ikke uden grund. Elixiren indeholder en unik opskrift af argan, cyperus og linfrøolie, og giver håret en smuk og lækker glans, og dens enestående, aromatiske duft vækker både håret og alle øvrige sanser til live på skønneste vis. Duften. Effekten. Emballagen. Vi er i den grad charmeret.

Diesel loverdose edt
Midt i Gaga-euforien lod vi os beruse af denne nye, uimodståelige duft fra Diesel. Duften er en eau de toilette version af den velkendte Loverdose, men edt duften er meget mere frisk og fugtigt og har med noter af stjerneanis, mousserende mandarin, æble, jasmin og akkorder af orangeblomst og brændende lakrids en meget lækker, karakterisk næsten fortryllende duft. Flakonen er en skøn fjerte formet diamant - Helt i pink. Boom. Vi er helt med.

L'oréal professionel abondance de cacao shampoo/Masque
Hvem drømmer ikke om at bade sjælen i chokolade, og med god samvittighed lade sig forføre af alle chokolade fortrinligheder. Alene af den årsag er disse pragtfulde hårplejeprodukter fra L'Oréal til at blive helt forelsket i, da de nemlig er lavet på kakaobønner, og dufter delikat af chokolade. Den karamelligende sirup shampoo er mild og næringsrig, og masken er intens og cremet, og den plejer håret uden, at det bliver tungt. Og så er abondance de cacao shampoo endda specielt fremstillet til skandinavisk hår. Yummi.

David Beckham the essence
Dette er nyt. Ikke set før. Helt ude af boksen. Et produkt til din mand, kæreste, gode ven - Og det kan selvfølgelig ikke været andet end ikonet David Beckham, som får æren til at gøre an i dette nye initiativ fra goodiebox. David holder stadig med al badboy attituden, rygterne, og den velplejede sixpack, og hans nye, eventyrlige og sexy duft oser også af rå maskulinitet. Vores gave til dig - Til ham.

Nutrilett hunger control bar
Der er intet mere cool end at være sund på den rigtige måde med rigelige mængder træning og en sund kost. Nu har vi fundet en fantastisk bar, der næsten er for velsmagende til at være sand! Det smager fuldstændigt som at nyde chokolade, men kan erstatte et måltid eller bruges til at booste energi-niveauet. Now, that is brilliant.

2 kommentarer :

  1. Hvor er du heldig.
    Hvor har dy fået denne box fra ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har fået den fra goodiebox. :) Man kan tilmelde sig deres service for 119kr om måneden, og få en pakke hver måned. :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...