Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27.7.12

Lidt hår rutiner & tips

Jeg har fået et par mails fra læsere og henvendelser fra veninder, som ønsker lidt indlæg om hår tips, og nogle af mine rutiner. Bla. hvordan man kan holde håret sundt, og få det til at vokse hurtigere. 

Altså, man kan jo ikke komme uden om frisør turene. Hvis det skulle være helt fantastisk, burde man jo faktisk tage til frisøren hele tiden og igen, men en frisør tur her og dér, og altså i den grad noget at sige for kortet. Hvis I heller ikke er til dyre frisør regninger, så læs videre..

Jeg bruger overstående ting. Begge tingene er fra www.billigvoks.dk, og kan findes forholdsvis her (hår kur - Fint/normal) og Orofluido olien her, og man kan faktisk endda få en lækker sammenpak, af mærket "Orofluido" lige her

Hvis man er en sucker for farvet hår, eller bare har haft en virkelig uheldig oplevelse ved evt. frisøren, og er hjemvendt med endnu mere ødelagt hår, end det var i forvejen, og ikke har råd til dyre produkter, eller bare generelt søger lidt billigere tips end de overstående, så har jeg også et par af dem i ærmet.. 

Halv spsk olivenolie, halv spsk. honning og én æggeblomme, og massére godt ind i håret. Det hjælper godt for ødelagt "høstak" hår, og skulle efter sigende endda være en anbefaling fra René Friis. Men husk; at når det hele skal skylles ud igen, så ta' shampoo i håret først, inden du skylder håret under vand, da det gør det meget nemmere, at få det ud af håret igen.. 

Mayonaise, sesam olie og æggeblommer skulle også ha' en kæmpe effekt på håret, dog har jeg kun testet det med æggeblommen, og ikke de to andre. 
Derudover kan man bruge citron saft til at lysne håret. Man kan evt. købe en hel citron og presse saften ud og bruge. Eller også kan man købe citron saft, hælde saften over i en spray flaske, og spraye i håret. Woila. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...