Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17.7.12

Forundring #1

Mattias Lysgaard; Vi kender ham som Matt, der hjalp sin storebror i "så det synger", derefter lavede han et lille "tilbage" cover, til Sys Bjerres' sang Malene, hvor det hele begyndte. Har kun én forundring; Hvorfor har han skiftet hans ellers ret flotte udseene ud med et ret krøllet, alt for langt hår, og et skæg som jeg helst ikke vil kommentere? Aih. 
Medina; og hendes utallige frisurer skiftninger.. Det er vidst heldig nok for hende, at der findes extensions og hårfarvnings pakker.
Ikke udgivne indlæg; Er det kun hos mig, at det ser ud som overstående, hvis man går ind betjenings panel og indlæg? Hvad er meningen med at tage billeder, redigere dem, for derefter at bruge lang tid på at lave et indlæg, også bare glemme dem, så de aldrig bliver udgivet.
Folk der brokker sig; Ja, gu' har Danmark da et lorte vejr om sommeren, alle ved det - Alle bliver overrasket over det. Men hvorfor skal alle brokke sig over det kolde vejr de kommer hjem til, når de lige har været 3 uger i Tyrkiet... Vi er nogle her, som aldrig nogensinde har været uden for Danmarks grænse.

Google blogs; Man kommer ind på en blog, og den falder lige i ens smag, man bliver fast læser. Men lige pludselig er bloggen præet af noget der siger en absolut intet, eller også er den bare i vejen - Men selvfølgelig har personen bag, jo fjernet boksen, så man ikke kan fjerne sig som læser igen.. Åååh, smart! Men træls.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...