Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16.12.13

Instagram glimt #8

1. Vi har ryddet op i min morfars, meget.. altså virkelig meget (meget!!!) overfyldte garage. Samler, kan man vidst godt kalde ham. Ganske okay uoverskueligt når man står og skal sortere i det hele. Meget af det er ganske fint, imens der også er meget af det, man heller ikke kan få sig selv til at gå af med. Når først man kom igang gik det hurtigt; og jeg er sikker på, at der ville stå mange erfarne genbrugs eksperter og antikviarer, der ville stå grædende i siden, hvis de vidste hvad der er blevet brændt, og kasseret. Av av. 2. Jeg har fået øjnene op for mærket "Jacqueline de Young". Overhovedet ikke noget særligt. Men så ganske fint - og billigt. Jeg er fuldstændig ligeglad - men jeg er godt nok fan!
3. Vi har holdt min elskede morfars fødselsdag. Det var en af de bedste dage. Han fik virkelig mange gode og fine gaver, vi spiste lækker kage og lune boller; og ikke mindst, så var han så glad og fyldt med hans elskværdige virkelig gode humor. Nøj, hvor jeg dog egentlig savner ham. 4. Jeg har lavet flødeboller. Den følelse der kommer når "guffen" bare er perfekt, og man kan blive ved med at svirvle den rundt, helt op i en høj spids - Yes man!
5. Efter min mening, findes der altså bare ikke noget bedre, end at være kreativ med sine hænder. Jeg elsker at sidde solidt placeret i midten af min seng, med et lærred foran mig, og en god film på fjernsynet. Så kan timerne bare flyve afsted; og det gjorde det ganske vidst også. 6. Under sortering i min morfars hus, fandt jeg en lille fin bog, med fine velskrevende sider. Jeg har aldrig rigtig kunne læse min mormors skrift, men lige disse var tydelige nok. "Dagen idag er noget ganske særligt. Vi har fået barnebarn nr. 3.. Der sad en mariehøne på min hånd - Dét må betyde lykke, og ganske rigtigt! Når han bliver stor kan vi fortælle ham, at han blev født på en dejlig varm sommerdag"  Så må jeg da lige love for, at jeg fandt ud af at mine tårer kanaler virkede. Han blev født på en dejlig varm sommerdag, ja han gjorde så! Og jeg har været taknemlig lige siden.
7. Jeg har flere gange prøvet at finde en fyldt Vila, ginatricot og h&m pose, for efterfølgende at tænke "hvad pokker er der deri?" for at finde tøj, som jeg havde glemt alt om, at jeg havde købt. Ganskevidst har jeg aldrig prøve at finde en pose, hvor der igen ligger tøj i, men at der så nederst i posen ligger 200 kr. Dét var da ikke helt dårligt! Min mor har altid kaldt mig Pigen med guld bukserne, fordi hun altid fandt 100 kr, eller en 50'er i mine bukser, når de skulle vaskes. Jeg har altid penge i mine lommer; men fra nu, tjekker jeg altså også lige poserne igennem, bare lige en ekstra gang. Haha. 8. Jeg har benyttet mig af mine muligheder, og sat mine krydser! Det er med at tage et valg, når man har det.
9. Jeg vågnede op til en meget sød besked, fra Hr. kæreste. Jeg skal til min første "ordenlige" koncert, og jeg er faktisk ret spændt! Tænk at han kender mig så godt, at han bare uden videre, bestiller billetter til en koncert, og tager chancen. Han er godt nok sød! 10. Vi har været igang med hemmeligheder. Og er efterhånden kommet ret langt. Der var engang en hyggekrog med legekøkken og stort gammelt anlæg. Nu er der jord.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...