Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.12.13

GOODIEBOX | 18

Christmas by Goodiebox.
Da jeg åbnede den nyeste goodiebox (november boksen), så vidste jeg bare med det samme, da jeg så den fineste jule-røde farve, at denne her ville være en jule boks. Jeg havde nok også håbet det, bare en lille smule, da det da kunne være så hyggeligt med noget der passede til December. Månedens boks er noget præget af julefrokoster, hvilket jeg ihvertfald ville sige, det hele passede perfekt til; også er det hele i små størrelser, hvilket vil sige at det hele passer lige ned i tasken, til når man skal afsted. Det er fuldstændig dobbelt op, så win win!
Amie Spring clean mask | Full size koster 99 kr.
Der er få oplevelser, som giver en stærkere fornemmelse af selvforkælelse end en lækker luksuriøs ansigtsmaske. Og da den kommende tid med ekstra festivitas samtidig emmer af forberedelse og følelsen af lækkerhed, så synes vi, tiden er ideel til en lækker ansigtsmaske. Og vi har fundet denne fantastiske ansigtsmaske. Spring Clean Mask kommer britiske award-winning Amie og indeholder minimum 95% naturlige ingredienser. Det geniale i Spring Clean Mask er kombinationen af aktive botaniske ingredienser, der både renser i dybden, fugter og plejer huden, så din hud efterlades både renset og opfrisket. Helt suverænt produkt og vores nye BFF.

Love triangle lipstick by teeez trend cosmetics | Full size koster 149 kr.
Her på redaktionen er vi alle ALL IN på læber denne December. Røde læber. Det er super chic. Super feminint. Super sexet, og samtidig klassisk med et smukt touch af historisk tradition. Men røde læber sætter store krav til læbestiften, og efter intens testing og research, har vi kastet vores kærlighed på hollandske Teeez trend cosmetics. Utrolig høj kvalitet, virkelig lækker og anderledes packaging og masser af attitude. Læbestiftens innovative formel og dens høje indhold af plejende ingredienser sikrer et perfekt ménage à trios af velplejede, hydrerede læber og en reparerende effekt på beskadigede læber. det sidste utrolig lækre finishing touch er den sarte duft, den smukke, semi-matte dybe røde farve og den lækre smudge-proof kvalitet. Ufattelig lækkert produkt.

Matas Volume booster | Full size koster 59,95 kr.
Tiden for julefrokoster og masser af party aktivitet er en perfekt anledning til at eksperimentere med forskellige hårstyles, og vi er i den forbindelse faldet for denne fyldeskabende booster fra Matas. Volume Booster sprayes direkte i tørt hår fra rod til spids og giver effektivt masser af fylde ved at løfte håret helt fra rødderne. Utrolig nemt og ønskes ekstra effekt, så giv lige en tur med føntørren. Den praktiske størrelse betyder desuden, at den lille sag nemt kan medbringes i tasken, så du lynhurtigt kan skabe eller genopfriske dit ønskede voluminøse look. Hurtigt styling tip: Professionelle frisører anbefaler, at du ikke går i gang med at lave flotte opsætninger i helt nyvasket hår.

Eucerin dermatoclean 3 in 1 cleansing fluid | Full size koster 104,95 kr. 
Vi elsker lækre produkter. Overrasket? Ikke rigtigt. Men hvad vi elsker endnu mere, er innovative muliti-task produkter, som gør vores hudplejerutiner lettere, alting nemmere og tiden foran spejlet kortere. Eucerin DermatoClean 3 in 1 Cleansing Fluid er præcis sådan et produkt, og kunne være specieldesignet til en travl December måned. DermatoClean 3 in 1 Cleansing Fluid er helt uden parfume og fungerer som en praktisk make-up fjerner, ansigtsrens og toner i ét og virker til alle hudtyper. Faktisk fungerer DermatoClean særlig godt til sensitiv hud, hvilket gør denne muliti-tasker til et oplagt valg i vinterkulden. Intelligent og lækker rens, som kun fåes på apoteket.

Decubal Ecological body cream | Full size koster 69,95 kr.
Gammel kærlighed ruster aldrig. Og vi har tidligere været store fortalere for Decubals dejlige økologiske hudprodukter. Og det er vi fortsat. Årsagene er, at decubal leverer fantastisk lækre, gennemarbejdede og samtidig gennem testede kvalitetes produkter. Decubals Ecological body cream er skøn til den daglige pleje af tør hud, fordi den tilfører fugt og blødgør huden. Cremen har en lækker, let konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Og ja så indeholder den økologisk hyldeblomst og olivenolie - og er såven svanemærket og eco cert certificeret - helt uden parfume, farvestoffer og parabener. Vi troede faktisk ikke at det var muligt, men det lykkedes os at få en afhængighed med god samvittighed.

The body shop nail & cuticle treatment | Full size koster 95 kr.
Vi er vilde med The body shop og særlig grundlæggeren Anita Roddick og hendes banebrydende syn på beauty, og evne til at tænke i nye baner og i nye produkter. Og i den kontest passer Nail og Cuticle Treament fantastisk ind i vores forstående af The body shops nyskabende DNA. Lille. Smart. Luksuriøs. Men alligevel tilgængelig og en uundværlig ven, hvis man - som os - er stor fan af neglelak og skifter neglelak ofte. Specielt i denne tid. Mandelolie og naturlige aktive ingredienser frigives gennem applikatoren, hvilket hjælper til at forme og pleje dine neglebånd. Samtidig er toppen formet, så den kan anvendes til at skubbe neglebåndene op. Fuldstændig vanedannende, når du først opdager den. Så we like. A lot.

Johan Bülow christmas 2013 chocolate coated liqurice | Full size koster 79 kr.
Lakridskongen Johan Bülow er med god grund talk-of-town ikke mindst pga. hans kreative genialiteter, og vi har med største fornøjelse ladet os forføre af hans måde at skabe en glædelig jul med guld. Sød lakrids draget i hvid chokolade og hindbær, og rullet i gyldent stjernestøv. Det er sanselig kærlighed, og vores opfordring er derfor også, at du siger NO TO BITCHING ved at dele denne smukke, sanselige sofistikation med din ven  ellerveninde. Man kan dog også mene, at man er sin egen bedste ven og spise begge selv....

Cucci premiere | Full size koster 525 kr.
Eau de Parfume er i vores øjne sanselig historie fortalt med duftens usynlige forførelse og CUCCI har med sin nyeste parfume Premiere rant duften af Hollywood spot on med muskens topnote og en sirlig duft af bergamotte fra Calabria. Boom. Premiere er bestemt én af redaktionens julefavoritter.

Cucci made to measure | Full size koster 410 kr. 
Kvinder elsker duften af mand. Eller måske nok rettere: Kvinder elsker duften af velduftende mand. Så dette produkt er egentlig vores fri fortolkning af NO TO BITCHING, da duften kan transformere enhver mand til en velduftende mand. Duften er konstrueret som Made to Measure jakkesæt, hvor hver note og ingrediens bidrager med konsistens og struktur og er med til at skabe en helhed. Yummi. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...