Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19.12.13

GOODIEBOX | 19

En December boks; og det er vidst ganske tydeligt. Da jeg åbnede boksen, og så de glitrende ting, og de falske øjenvipper, der tænker jeg "yes!", en rigtig nytårs boks. Sidste år kan jeg huske at jeg blev lidt skuffet over at der hverken var jul eller nytår over boksende omkring December - men det har de i dén grad lavet om på; og hvor er det lækkert. Scaldaleyes øjenskyggen som ses på sidste billede, er virkelig lækker, og meget holdbar! Win win - og lidt mere, dobbelt win!  

Rimmel London Scaldaleyes shadow paint | Full size koster 69,95 kr.
Øjenskygge er et af de fleste makeupartisters foretrukne værktøjer og ét af de produkter, der virkelig kan fuldende en festmakeup. Desværre forsvinder magien ofte i løbet af aftenen og som festen skrider frem. Af denne grund blev vi helt vilde, da Rimmel London introducerede deres nye vandfaste cremeøjenskygge ScandalEyes Shadow paint. Nu kan du nemlig danske hele natten uden at være bekymret for, om effekten af din festmakeup fortager sig. Påfør den intense metalliske farve med den integrerede applikator, og nyd dit nye, lækre, professionelle statement-look. Et absolut must-have til nytårs aften.

Gosh light'n shine lip glaze | Full size koster 89,95 kr.
I ved, at vi elsker at beklæde vores læber, i forførende farver. Det er sensuelt og feminint, og vi kan simpelthen ikke få nok. Og når der rigtig skal være fest, så er funklende lipgloss noget, vi ikke kan undvære. Dansk makeups suveræne sværvægter Gosh er blandt de bedste brands til at eksperimentere med farver og det gælder også for Light'n shine lip glaze. Den har en fantastisk blødgørende konsistens, hvis pigmentering skaber utrolig dybde og fylde i en lille nuance. The finishing touch er dog helt klart emballagen med indbygget spejl og lys, så du kan påføre din lipgloss selv i mørke. Lækkert og genialt. 

Appeal4 neglelak | Full size koster 79 kr.
Indrømmet. Smukke, lakerede negle er en besættelse for os. Heldigvis er vi ikke alene. De fleste er enige om, at neglelak er den sidste detalje, der fuldender iscenesættelsen af ethvert outfit og giver masser udtryksfuldhed, power og overskud. Og vi elsker simpelthen Appeal4s fantastiske lakker, forskellige kollektioner og overskuds agtige tilgang til virkeligheden. Særlig er Appeal4s glutrende leglelakker simpelthen lige i skabet i forhold til at skabe det perfekte look til julens fester og ikke mindst nytårsaften. Fuklende flutterish og metalliske farver med masser af kant og følelse af eksklusivitet. 

Derma eco Woman renseservietter | Full size koster 49,95 kr. 
Dette produkt er intet mindre end fantastisk og vi tænker, at de må være skabt til kvinder, der har danset hele natten. Når vi kommer hjem fre fest, så orker vi nemlig ikke altid (læs: sjældent) at fjerne vores makeup. Derfor elsker vi disse praktiske renseservietter fra Derma eco woman uden unødig kemi. Læg dem frem ved natbordet inden du tager til nytårsfest, og der er ingen undskyldning for at have makeup på hovedpuden næste dag. Servietterne er Svane - og astama alleri mærket og er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser som feks. Aloe vera, sheabutter og E-vitamin. 

Depend party vipper | Full size koster 69 kr.
Vi elsker nytårsaften som en anledning til at give den fuld gas med ekstra pynt, ekstra fyrværkeri, ekstra makeup, ekstra vovet, ekstra det hele. Så vi har tænkt os at give den alt, hvad den kan trække i de sidste dage af December og har alligeret os med de absolut skønneste partyvipper fra Depend. Masser af ekstrem volumen og masser af smuk fokus på dine øjne - også på årets sidste aften. 

Salvador dalï "Dalï wild" edp | Full size koster 255 kr.
Dyreprint er en af de hotteste tendenser og har charmeret mode verdenen i 2013 og det ser ud til at fortsætte langt ind i 2014. Det er lækkert og giver masser af kant - præcis som Dalï Wild. En helt unik kombination af eksotiske blomster og jasmin og magnolia, og træsorter som mahogni og yderligere diverse citrusnoter skaber undertoner af det vilde og det modige. Forførende, feminin og sensuel. Lidenskabelig, eksotisk og fierce. Og meget, kmeget skøn.... 

2 kommentarer :

  1. Det er fint nok :)
    Jeg synes det er lidt for meget med glimmer og falske øjenvipper. Men fedt med en nytårs boks!

    SvarSlet
    Svar
    1. En nytårs box er jo nærmest glimmer og falske øjenvipper - for nogle ihvertfaldfald. ;-D Jeg synes den er rigtig fin!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...