Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.10.15

Norskov (2) // Dianas søn

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Fotos af Martin Dam Kristensen/TV 2
_______________________________________________________________________________
Norskovs ishockey talent har mistet sin mor i en alder af 17 år. Han er blevet taget med 80% rent kokain, så hans ishockey karriere hænger i en efterhånden meget tynd tråd - og derudover går det hverken særlig godt i skolen, eller hjemme i lejligheden. Hjemme i hans barmdoms hjem; en lille lejlighed hvor der kun lige var den nødvendige plads, der skal Oliver til at vende sig til en ny tilværelse. Men hvordan kommer det til at gå med hans vending i livet og dét at være en mønster bryder, og få en anden vej end hans misbruger-mor. 

Det er andet afsnit af Norskov og langsomt hiver den sig selv op i fortællingen, hvilket er ret spændende, men som også kan vise sig at være lidt for lang trukket, i forhold til selve historien. Vi har nu fundet ud af at der er skurke som politikommisæren Tom Noack bla. skal efterforske sig frem til. Det har noget med 80% ren kokain i Norskovs gader at gøre, som har været skyld i Diana Bondesens død, og at Julie Elvang kom i koma. Men hvorfor har de så travlt med at påpeje at det er 80% rent kokain? Hvor meget mere er det, i forhold til det "almindelige", sidder den jyske pige her, tilbage og tænker på. Jeg synes der er mange små ting, som man ikke rigtig får et svar på, andet end hvis man selv er i branchen, hvilket er lidt ærgerligt. Men efter en hurtig google-tur, fandt jeg ud af at den normale styrke af kokain ligger lige i starten af 20. 

Men jeg er vild med Norskov. Jeg er vild med den jyske dialekt - og jeg bliver kun mere og mere vild med Henrik Birch; som spiller den virkelig jyske Bremmer, som arbejder hos Norskov lokalpoliti, og som helst ikke vil gå i sin politi uniform. 
Jeg er vild med princippet - at det ender med at alle kender alle. At Tom der vender hjem, har en søster, som er gift med bogmesteren, som Tom er ungdoms ven med, og at byens stor-entreprenør også er deres fælles ungdomsven fra A kæden. At Toms eks kæreste har fået en søn der bliver en stor del af alting, og at borgmester fruen og Bondens kone får lavet negle hos Lisbeth i gågaden, som har en mand der har lidt for meget at gøre med den 80% kokain, og som er dørmand på Buddy holly. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...