Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.11.14

GOODIEBOX | 30

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så kom November boksen ind af døren; og dermed kan jeg krydse 30 modtagende goodieboxes af. Hvor er det helt vildt. 30 bokse - 30 måneder. Og jeg har stadig fuldt ud optur over at kunne åbne pakken hver gang, og se hvilke spændende produkter der nu er at finde. For slet ikke at nævne alle de spændende nye produkter man også får mulighed for at prøve, og som man får kendskab til. I boks nr. 30 her, er jeg bla. helt vild med mascaraen. Jeg elsker den type mascaraer! Derudover er parfumen og So susan wonderlight, virkelig lækre. 

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT | Vejl. pris er 139 kr
Fyldige øjenvipper har sammen med bryn længe været beauty verdenens helt store fokus. Og vi er all in. Fordi findes der overhovedet noget mere feminint og ikonisk end lange og fyldige vipper - uanset om du skal lave en klassisk hverdags makeup eller går for et mere queen-of-the-night lookk? Udfordringen er dog typisk, at de lange vipper fra naturens side er forbeholdt de ganske få. Den gode nyhed er, at der er hjælp at finde.. Max Factor har længe været kendt for sine fantastiske mascraer og volumiøse looks. Og med god grund. False lash effects store børste fordobler vippernes fremtræden ift. vipper uden mascara. Og den patentede Liquid lash formula sørger for at vipperne dækkes fra rod til spids. 

SO SUSAN WONDERLIGHT | Est. pris i Danmark er 129,95 kr.
Let i glow, let it glow, let it glow. Det vækker minder om en klassisk julesang, men faktisk er det mere en beskrivelse af én af de kosmetiktaskens musthaves.. Nemlig Makeup som let og enkelt sikrer en fin, blanceret glød. Vores fortrukne wunderglow til årets julemåneder hedder SO SUSAN Wonderlight, og det er specielt fordi Wonderligt har flere anveldelsesmuligheder. So Susan Wonderlight er nemlig en fusion af en øjenprimer og lightlighter, og du kan bruge den til lysreflekterende creme under brynet, i øjenkrogen og øverst på kindbenet. Stick'en er ideen som base til at give din øjenmakeup et mere farveintenst look, men kan også fungere som en lille hjælper mod alt for trætte øjne, dagen derpå.

GOSH INTENSE LIP COLOUR | Vejl. pris er 89.95 kr.
Til at fuldende fornemmelsen af winter wonderland, har vi ladet os frit inspirere af både Marilyn Monroes legendariske "a smile is the best makeup any girl can wear" og gosh intense lip colour. Sidstnævnte er nemlig et meget spændende læbeprodukt - en flydende og superfugtende læbestift, som giver læberne den smukkeste glans. En høj koncentration af farvepigmenter giver læberne en intens og holdbar farve, og samtidig føles produktet fugtgivende og nærende som en lip gloss. Er meget let at påføre og giver læberne en rig, cremet og holdbar farve - uden at den hverken føles klistret eller tør. Perfekt til smil og lækre læber i winter wonderland. 

MATAS NATUR FUGTMASKE | 50 ml. vejl. pris 89.95 kr. 
Du ved det sikkert godt, men alligevel kan transformationen fra sommer - til vinterhudpleje godt at byde på overraskelser. Hovedreglen er dog, at når vinteren sætter ind, er det vigtigt at skrue op for plejen og sikre huden massere af fugt. En god fugtmaske er derfor et must i winter wonderland. Matas natur fugtmaske er et lækkert bud på en fugtgivende forkælelse til en overskuelig pris. Fyldt med fugtgivende ingredienser som bla. betaine, glycerin og økologisk aloe vera. Masken indeholder desuden e-vitamin som antioxidant, der beskytter huden samt shea butter, der giver en lækker konsistens. Uden parabener, parfume og farvestoffer. Anveldelse: Påfør i tykt lag og lad sidde i ca. 20 min. Overskydende maske fjernes med vatrondel. Skal ikke vaskes af. 

BODY NORDIC MAKEUP BUDS | Vejl. pris 12 stk. 29 kr.
Du har lagt den smukkeste øjenmakeup. Du er ved at lave sidste touch på den ellers perfekte winged eyeliner. Humøret stiger, og kroppen begynder at rocke med til juletonerne fra radioen. Og så ryster du lige en anelse på hånden. Arrghhh... Vi kender det alt for godt. Derfor er vi vilde med disse Make up buds med makeup fjerner fra Body Nordic. De giver dig mulighed for at rette i makeuppen og rocke videre. Brug pensel eller eyeliner til lige at rette op med bagefter. Også meget handy, hvis den røde læbestift har sneget sig ud over læbekanten.

A-ERMA EXOMEGA D.E.F.I CREME | Vejl. pris for 200 ml. er 169,59 kr.
A-derma exomega d.e.f.t creme er lidt særlig. Særlig fordi det er en body creme, der kun indeholder plejende ingredienser. Særlig fordi den er helt uden unødige indholdsstoffer som konservering og parfume, Særlig fordi den er som skabt til sart og tør hud. Særlig fordi den har fået to nomineringer til sidste års Danish Beauty Awards; Årets forbruger pris og årets kroppleje produkt. En særlig detalje er, at cremen indeholder havrekimekstraten Rhealba - som der er dokumenteret har en særlig gavnlig virkning på sart og tør hud. Snevejr og kulde, kom an!

GUCCI FLORA EAU FRAICHE | Vejl. pris for 30 ml. koster 435 kr.
Hvis duften af en elegant skøjteprinsesse i et smukt snedækket vinterlandskab kunne fås på flaske, så tænker vi, at hun ville dufte af gucci flora eau fraiche er én af de dufte, der har potentiale til at blive en vaskeægte klassiker, og derfor naturligvis også et must at have i winter wonderland og en oplagt kandidat til at have liggende under træet d. 24 December.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...