Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5.11.14

GOODIEBOX | 29

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så blev det tid til Oktober boksen. Denne gang er det i dén grad tid til forkælelse. Et frisk bad, stearin lys og lige et par agurke skiver til øjnene, så kunne der vidst ikke blive meget mere klar til hjemme-spa. Jeg synes det passer fuldstændig perfekt, at det her indholdet lige er kommet i boksen til Oktober. Man har lige fået snerten af kulde, og muligvis lige fundet vinterjakken frem; så er der bare intet bedre end at slappe helt af, i varmen, og i skæret fra lys og hygge. 

DM SKINCARE SILKY GEL PEELING | vejl. pris for 50 ml. er 159 kr.
Peeling er første trin mod perfekt hud og derfor en absolut uundværlig del af spabehandling. Så glæd dig til at prøve denne skønne vitaminbombe af en fugtgivende enzymmaske med frugtsyre fra både appelson og grape. Masken indeholder også A-, E-, F-vitamin samt calendula-ekstrakt. Den unikke sammensætning i Silky Gel peeling masken gør den til den ultimative ansigtsbehandling samlet i ét produkt. Huden peeles mildt, men effektivt. Den bliver boostet med vitaminer og den får et ordenligt skud antioxidanter. Resultatet er smukt hud med masser af glød. Anvendelse: Fordel en lille mængde i dit ansigt. Lad masken sidde 5-10 min. og skyld af med lunken vand. Afslut med en god ansigtscreme.

RITUALS... MIRACLE HAND SCRUB | vejl. pris for 75 ml. er 95 kr.
Vores hænder skal stå model til meget. Giv dem lidt ekstra kærlighed i det barske efterårsvejr med denne forkælende Miracle hand scrub, der både blødgør huden, tilfører den fornyet elasticitet og genopretter fugtkalancen. Scrubben er oliebaseret og indeholder samtidig ginseng, der virker revitaliserende. Som et lille mirakel, der giver dine hænder et velfortjent fokus - og ja... Gør dem super velplejende og uimodståeligt silkebløde! Vi kan godt ærgrer os over at den er tiltænkt hænderne, for duften giver os lyst til at bade i den. 

COMWELL SPA SENSES HAND CREAM | vejl. pris for 75 ml. er 69.95 kr.
Indrømmet. Vi elsker spa-behandlinger. Og gerne massere af dem, men når tiden er knap og pengene ikke rækker til ugentlig forkælelse, så er Comwells egen SPA serie en fantastisk genvej til fornemmelsen af luksus og velplejede hænder. Comwell Spa senses hand cream indeholder økologiske abrikoskerne-olie og blødgør og fugter huden, samtidig med olie fra acaibær tilfører din hud beskyttende antioxidanter. Minimum 90% af indholdet i Comwell Spa Senses er af naturlig oprindelse, og alle produkter er helt fri for parabener. Yay.

MONUSPA WARMING GINGER MASSAGE & BODY OIL | est. pris for 100 ml. er 299 kr.
Ingen spabehandling uden velduftende, luksuriøse Massage & body oil fra monuspa. Den aromatiske olie armer din krop, blødgør og nærer huden og så virker den både afslappende og revitaliserende - ikke mindst på spændte muskler. Oliens nærende essentielle dråber består af bla. ingefær, citrongræs og appelsin, der vækker dine sanser og forkæler både din hud og din krop, når du er i humør til en spabehandling hjemme på dit eget badeværelse. Vi taler af erfarring, når vi afslører af denne olie er svært vanedannende. Anvendelse: Tag den med i bad eller varm den op mellem hænderne og massér den ind i huden efter du er kommet ud af badet.

IROH PEPPERMINT TREATMENT SOCKS | est. pris for én pakke er 49 kr.
De fleste af os kender det med at få ømme og trætte fødder efter en lang dag, hvor det eneste man kan tænke på er at komme hjem og få sit fodtøj af. Nogle gange opstår denne smerte også midt om natten i et par alt for spidse stiletter, hvilket er lidt en anden snak. Iroha peppermint treatment socks kommer trætte, ømme fødder til undsætning med bla. indholdet af pebermynte-essens, der giver ny energi og virker opkvikkende. Og så dufter sokkerne bare himmelsk! Påfør de komfortable sokker på fødderne og mærk hvordan de virker både afstessende, blødgørende og forkælende for dine fødder. Nyd dette intensive plejeprodukt så tit du har brug for det. Det er ren balsam for fødderne.. og sjælen!

4 kommentarer :

  1. "og muligvis lige fundet vinterjakken frem"? Haha, min kom frem i oktober :D

    SvarSlet
  2. Ej hvor lækkert ^^

    http://www.vonsnef.com/

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, ikke? Jeg er også helt så glad for det!
      Fantastisk lille opfindelse, at få sådan en lille boks, hver måned! <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...