Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16.2.12

A pair of shoes can change your life. Just ask Cinderella

Mine nye stiletter fra footway, som jeg har skrevet om her, og her også. Jeg får dem sjældent brugt - Det ved jeg allerede nu. - Jeg er langt fra en stilet pige, vil langt hellere rende rundt i bare tæer så. Men man må da indrømme, at et par høje sko, er rigtig fine. (Især hvis man kan finde ud af at gå i dem, hahah).

5 kommentarer :

  1. Man kan se på dine fødder, at du er meget undervægtig, har også lagt mærke til det før, på dine hænder. Må jeg spørge om hvad du vejer? Ved det er meget privat, men synes det er meget vildt, at du er så tynd.

    SvarSlet
  2. Samme som anonyme ovenover:) Har du haft spise forstyrrelse? På billederne med dine hjemmelavede shorts, har du vildt tynde lår, og dine knogler er virkelig tydelige på dine fødder:) Det har undre mig lidt længe:) intet negativt. Du er en fantastisk blogger!!

    SvarSlet
  3. Bare fordi man har tynde hænder og fødder betyder det på ingen måde at man er eller har været undervægtig. Nu har jeg aldrig set hende i virkeligheden, men på hendes "dagens outfit" billede ser hun jo på ingen måde undervægtig ud :-)

    Jeg har set tynde fingre/hænder og fødder, men jeg er skam på ingen måde overvægtig og har heller aldrig været det :-)

    kram
    / universbys.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Vil du ikke lave et indlæg om din krop, og hvordan du holder dig tynd. Evt. også om du er undervægtig osv :P

    SvarSlet
  5. Alle jer der spørger om spiseforstyrrelse osv... vil lige sige at sådan der ser mine fødder altså også ud, hver eneste dag.. :) og jeg er tynd men ikke for tynd, så tror altså ikke hun har haft/har det, da man normalt kan se meget tydeligt også på billeder om en person har en spiseforstyrrelse :)
    - Og hvis hun havde haft/har er det jo trodsalt også en tabu, så om hun har haft det eller ej, vil hun nok højst sandsynligt ikke fortælle jer ;)


    - Til Daniella:
    Du skriver at du ikke går så meget med dem, og at de sko ville være pæne hvis man gik ordentligt i dem... hvis du ikke synes du går ordentligt i dem, så skal du nødagtig begynde at gå mere i dem, så du kan øve dig til at gå pænt :P
    mvh. cille

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...