Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20.12.14

Kulisserne på Klarupgaard #2

Så er vi nået til anden del af kulisserne fra Klarupgaard, som jo var hoved location til julekalenderen sidste år, "Tvillingerne og julemanden". Tvillingerne og julemanden er lidt en "fortsættelse" til 2011s julekalender, som jo var "Ludvig og julemanden". Denne gang er julemanden Nicholas bare havnet i Aalborg, hvor han skal kæmpe for at beholde julen, sammen med Tvillingerne. De er bla. lige en tur forbi Susanne Claus, og fyrtårnet i Hirtshals, hvor smukke Regitze, og hendes Papa, Dr. Swartz. Lad og gå ind i det lidt mere mystiske univers, i del 2.


Den lille Benz's og Dr. Swartz univers, var noget noget af det jeg var lidt mere spændt på at se. Det hele ser jo nemlig bare  virkeligt ud, når man ser det i julekalenderen (og rigtigt, for den sags skyld), så det var ret sjovt at se. Det hele er nemlig bare noget de har bygget op, så det ligner at det er inden i det oprindelige fyrtårn, som er i Hirtshals. Bygningerne er placeret ude i en stor lade ved klarupgaard, og langs den ene væg hang der igen billeder fra scenerne i kalenderen, og under den store bygnings periode. Det er blandt andet Erik Peitersen, som vi kender fra tv, der har bygget det. I December i 2013 - hvor billederne her er fra - var det muligt at se 10 ud af i alt 17 kulisser. 

Ved siden at hinanden stod de to store, runde, scener som har været en kæmpe del af julekalenderen. Det er her alle scenerne hvor Regitze, Dr. Swartz og Benz er optaget, når de er i Fyrtårnet. Det hele er virkelig  imponerende lavet - alle detaljer er fuldstændig perfekte, og bare måden de har optaget det på, når det skulle forestille at de er gået op og ned af de forskellige trapper, det er ret sjovt at tænke på efterfølgende. Alle de forskellige mediciner glas og lignende er en apoteker samling, som er lånt ud af Nordjyllands Historiske Museum, og med lidt effekter og lyde, ligner det jo fuldstændig et uhyggeligt laboratorium.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...