Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19.12.14

Happy flower | send en julegave online

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker sommer, shorts og brune ben, men December er altså også virkelig dejlig - og hvis denne måned ikke var her, så ville vi jo savne den. Savne hygge, bagerier, dét at pynte juletræ. Måske man også helt ville gå hen og savne kulden lidt - store støvler, strikkede strømper, plyssede vanter og dejlige huer.. Dét tror jeg rent faktisk at man ville. Eller ihvertfald føle at der manglede et kapitel eller to, ud af de 12 mulige. Noget at det jeg rent faktisk elsker allermest ved jul og December, er faktisk dét at skulle glæde folk man har kær. Kigge ønske liste, udpege at det lige præcis skal være dét man gerne vil gi' dem, fordi det samtidig er noget de rigtig gerne vil ha', dernæst tage ud og købe det i de jule pyntede butikker, hvor ekspedienten måske kvitterer med et "god jul", hvis man altså er lidt senere ude på gave indkøb. Til sidst kan man jo så slutte af med at udvælge hvilket papir det jo skal være, der skal pakkes om gaven. Jeg elsker virkelig det hele ved det. 
- Men så kommer det mere problematiske ved det. Jeg har nemlig familie der bor på Fyn, og når der skal sendes gaver ned til jul og fødselsdag, så bliver det altså en lille smule mere besværligt. Min far har de sidste mange år lavet en lille ny "tradition" om at han bestiller en kæmpe jule-blomster dekoration hos den lokale interflora; han vælger, udpeger, fortæller og betaler - også sender de ellers orderen videre til en nærliggende interflora hos mine bedsteforældre på fyn, også laver de ellers dekorationen, og afleverer den. Men så var det at jeg opdagede happyflower.dk.

www.happyflower.dk er en hjemmeside som blev lanceret i 2012. Det er ene af professionelle blomster bindere der er bag siden og som laver de bestilte blomster - det vil altså sige at man kan sidde hjemme og bestille sin gave til sit familie medlem, veninde eller hvem man nu gerne vil forkæle - trykke ind på hvilken som helst blomst man nu gerne vil glæde personen med, dernæst vælge pris på buketten. Det kan bla. for det mest varierer fra 150 kr og op til 750 kr. Ved nogle af buketterne kan man endda vælge hvilken slags blomster man gerne vil ha' i, feks. roser, nelliker eller lignende. 

Og bare lige for at gøre det hele endnu bedre; så er det ikke kun blomster der er muligt at glæde med - der er også chokolade og vin, og hvem ville ikke blive glad for én af de ting her?! Find deres gave idéer lige HER, og ta' et kig på deres hjemmeside på happyflower.dk

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...