Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4.9.13

GOODIEBOX | 15

"Luksus, luksus", stod der som overskrift på det medfølgende papir, i denne måneds boks. Og sørme ja. En boks prydet af gulv, og velduftende sager, dét var hvad der var i. 

Yves saint laurent volume effet faux cils baby doll mascara | Full size koster 250 kr.
Yves Saint Laurent betragtes ofte som en af de største designere i det 20. århundrede, og både hans kreationer, dufte og beauty produkter har altid været omgivet af næsten uopnåelig elegance, uovertruffen kvalitet, perfektionisme og en anelse mystik. Derfor er YSL heller ikke uden grund en af de mest respekterede og legenfariske huse inden for både fashion og beauty, og vi er blandt de største fans, og mange på vores redaktion bruger fast YSL beauty produkter.Vi har også haft fornøjelsen af at teste denne baby doll mascara fra YSL, og det er formentlig den bedste mascara, som vi nogensinde har lagt vipper til. Den er en videreudvikling af allerede legendariske og utrolig populære Volume Effet Fau Cils Mascara og adskiller og buer vipperne med vægtløs farve og fylde. En feature, som vi er særligt vilde med, er, at øjenvipperne defineres enkeltvis, så resultatet er en perfekt buet form. Intet andet end uimodståelig og med masser af kant. Dette er - efter vores mening - ganske enkelt et af de bedste produkter på markedet. Overhovedet.

Giorgio armani "si" eau de parfum | Full size koster 425 kr.
Giorgio Armani vil altid være indbegrebet af æstetisk elegance, klasse og sofistikation, og hans kreationer - både fashion og særligt hans dufte formår altid på den mest eksklusive måde at kombinere stilren overlegenhed med italiensk romantik. Armanis helt nye signatur parfume "SI"  fortsætter denne unikke tradition og har fuldstændig betaget os med en usædvanlig smuk flakon med gennemtænke former og en duftoplevelse, som bevæger sig på kanten imellem det maskuline og det feminine, imellem styrke og lethed. Med utrolig smukke og stilfulde Cate Blanchett som ansigt for duften balancerer SI i en perfekt blanding af mystik og følelser. Parfumen er elegant og forbløffer med skønne duftnoter fra solbærnektar, fresia, patchouli og rose og med et diskret strejf af muskus, der understreger duftens finesse. Det er luksuriøst. Det er karismatisk. Det er elegant. Det er klassisk Armani.

Redken 5th avenue NYC all soft shampoo og conditioner | Full size koster 199 kr.
Redken har siden 60'erne opnået ikronisk status med et utal af virkelig revolutionerede produkter og en unik kombination af NYC attitude og avanceret udvikling. Derfor er REDKENs high-end produkter (som i hele verden kun forhandles hos særligt udvalgte frisører) også idag med til at definere luksussegmentet indenfor hårpleje. Redkens all soft serie er allerede utrolig populær i hele verden, og er perfekt til bla. sensommerhåret, fordi produkterne giver blødhed og tilføjer fugt til tørt og sprødt hår. Genialiteten og den virkelig mærkbare effekt kommer fra indholdet af arganolie, der genopretter proteinniveauet i håret, og giver det styrke og blødhed. Shampooen renser håret med en rig konsistens af plejestoffer, og gør håret blødt, smidigt og medgørligt. Conditioneren gør håret usædvanligt samarbejdsvillig og let at rede ud, og giver desuden en lækker glans. Begge produkter er prisvindere og har bla. vundet prisen som den bedste shampoo og conditioner i kategorien high end produkter hos Temptalia Editor's Choice i 2012. Overbevisende. Avanceret. Tilsat lidt elegant NYC attitude.

Flora by Cucci bodylotion, gorgeous gardenia | Full size koster 330 kr.
Legendariske Cucci revitaliserede sig selv i et stædigt oprør med 80'ernes unisex fascination, og ved i stedet at fokusere på igen at gøre kvinder feminine og sexede. Det særlig interessante er, at de mest populære items fra Cucci altid har været accessories inden for såvel fashion som beauty, som på mange måder er essensen af Cuccis luksus og glamour.Har du derfor ikke tidligere skiftet bekendtskab med Cucci beauty produkter, så er det tid nu. Cuccis kreative direktør Frida Giannini har nemlig skabt den nye, skønne duftserie Flora by Cucci, og vi har haft fornøjelsen af at lade os luksuficere af denne fantastiske bodylotion, der i smuk tro til det elegante brand overvælder med en velduftende og fugtgivende bodylotion, der som en hemmelig have omfavner kroppen i duftnoter og sanseindtryk og med et meget eksklusivt og elegant touch. Den luksuøse bodylotion i duftvarianten Gorgeous Gardenia giver en tindrende optakt med saftige røde bær og pæne viger for en overdådig og blomsterfyldt hjertenote. De eksklusive gardenia-blade fremhæves af frangipani-blomstens cremede varme, understøttet af en liflig aroma fra patchouli og brunt sukker. Fascinerende og sensuelt.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...