Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19.9.13

A little smell of heaven

Findes der noget mere feminint end yndige parfume flasker? Feminine ynglings dufte i fine flasker, i alle størrelser. Den fine skrift på Miss dior, det ekstra tøset der er over en parfume flakon, eller; guldet på gaven fra min far, til min mor. Man kan vidst godt kalde det, at være i sin egen lille verden. Hvor mænd, måske ville kigge undrene på en, og tænke sine tanker.
Inde på www.billigparfume.dk, er det faktisk muligt at købe billige parfumer, og Beauté Pacifique øjencreme og badesæbe online, i mærker lige fra Lancome, til Yves Saint Laurent, Cucci, og Jean Paul Gaultier. Både Unisex, summer edition, økologiske; også selvfølgelig til mænd. Dem må man ikke glemme! Hvor nemt (både for det kvindelige - men også for det mandlige køn) ville det ikke lige være, hvis man enten kunne opsnuse sig til sin far, mands, bror, svigerfar, eller kærestes ynglings parfume (eller mor, kone, søster, svigermor(?!)) og kunne bestille gaver der igennem; så ville det jo gøre den efterhånden ret hurtig imødekommende jul, bare en lille smule lettere. - Ihvertfald med hensyn til de mange gaver, som man gerne vil være giver af. Hvis man synes det er for tidligt at tænke i dén dur, kunne man også forkæle sig selv lidt, med en ny duft - eller måske en ny, af en gammel ynglings.

Derudover fandt jeg lige frem til disse rabat koder på google. Også kan man sparer nogle procenter, ved at "synes godt om" deres facebook side, - alt det, kan I læse om på deres hjemmeside, lige her.

2 kommentarer :

  1. Jeg elsker parfumer. Og jeg har altid mange forskellige at vælge imellem :)

    SvarSlet
  2. Er også helt vild med parfumer, og kan næsten ikke få nok af dem. :)
    Men ja, det er også fordi de er så fine at se på.
    Et lille tip: Langt de fleste parfumer, kan du faktisk finde billigere på onlineparfume.dk. Der er hvert fald ingen grund til at betale for meget for en parfume. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...