Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4.9.12

GOODIEBOX | 2

Modtog idag min anden goodiebox, og blev ret overrasket over indholdet! Af de goodieboxes jeg har set, synes jeg at de bliver bedre og bedre for hver måned der går! Min den første goodiebox, kan I læse om her. For nogle dage siden var jeg i Matas og købte nogle piller, som skulle hjælpe på alt muligt, bla. håret, og har i noget tid gjort meget for at mit hår skulle blive sundere efter, derfor passer denne pakke perfekt! Det er fra August måned, som bare er blevet rimelig meget forsinket, men bedre sent end aldrig. Når man modtager en goodiebox, er der en seddel med, hvor de fortæller om tingene i månedens box.

Milk shake whipped cream leave-in conditioner | 159 kr. 
Okay, vi lader os ofte begejstre, men dette er intet mindre end fantastisk leave in conditioner. Den er super let at bruge og plejer håret, uden at det klasker. Vi elsker det silkebløde og glansfulde resultat, som den velduftende flødeskum efterlader. Dette vidunderlige produkt er blot én af mange fuldtræffere fra den professionelle, italienske serie, der er baseret på mælkeprotein og frugtsyre. I England er conditioneren the walk of town efter, at den vandt The Your Hair Awards 2012 blandt et bjerg af andre leave-in conditiners. YEAH! Vi er helt med på, hvorfor.

Gosh light'n shine lip glaze pick me | 99 kr.
Smukke læber, smukke læber, smukke læber. Da vi så denne pragtfulde limited edition af light'n shine lip glaze fra GOSH, var vi helt solgt. Den har en glamourøs, sar blommefarvet nuance og har et forførende, uhæmmet "high shine", som vi er fuldstændig forelskede i. Den tranformerer læberne til sensuelle, forfærende blikfang - Og er lige i skabet til efterårets farvetrends. Og hold lige fast - Den har indbygget spejl og lys, så den let kan påføres hvor som helst - Day og night.

Davines oil - The absolute beautifying potion | 300 kr.
YES, WE ARE OLIAHOLICS! En af mange skønhedslaster her i teamet er helt klart denne fantastiske hårolie fra Daviness. Sommer er viunderligt, og vi nyder hvert et sekundt. Men sol og saltvand er ikke det bedste for håret. Det er derimod denne stærkt vanedannende, multifunktionelle olie, der giver en usædvanlig blødhed og glans samtidigt med, at den forhindrer håret i at filtre og kruse. So yea, we are addicted.

Cacharel catch me | 299 kr.
Der er ikke noget som kærlighed ved første blik, og vi er faldet for denne skønne, nye forførende duft, der er så hot, at den kun lige er landet i butikkerne. Catch me's søde blomster duft, elegante flakon og fantastiske noter af perlende citrus, orange blomst, stjerneanis, pikant appelsinblomst, jasmin og liljekonval, har mindet os om, at vi kvinder kan være spontane, levende, selvstændige og sorgløse. Vi må nyde tiden uden forpligtelser. Alt er muligt. Alt kan ske. Yey.

Futura silica kosttilskud | 79,95 kr.
Nu da sommeren endelige kom og al fokus rettede sig mod terrassen og caféer med udendørsservering er tiden til at nusse og pleje hår, hud og negle. Vi lader os ofte forføre af overspringshandlinger og er derfor blevet meget begejstrede for denne enkle skønhedsgenerator. Så det er tid til at glemme den dårlige samvittighed og i stedet tage tre tabletter om dagen. Lyder det ikke nemt? Det er det også, og derfor er det lige os! Så vi er blevet hooked på Silica, der med sit indhold af blandt andet zink, biotin og agerpadderrokke vedligeholder hud, hår og negle. Husk, at effekten først rigtig viser sig efter en længere behandling.

Loreal texture expert smooth ultime | 192 kr.
Haute couture er mere end modellernes enestående beklædning. Det er prangende make-up og lækkert hår, der styles, så modellerne ofte ligner glansfulde, velplejede og smukke gazeller, der får os alle til at sukke af misundelsen. Heldigvis bringer loreals smooth ultime os lidt tættere på the runway. Vi har testet denne pragtfulde hårtæmmer, og vi er vilde med dens øjelikkelige volumenreduktions og fugtighedsbeskyttende egenskaber. Super til bløde styles.

John frieda frizz-ease straight ahead shampoo/conditioner | 89 kr.
Intet slår et velplejet hår, og John Frieda har luret tricket til, hvordan man kan slippe af med kruset. John Frieda har nemlig udviklet en række revolitionerende hårprodukter, men vi er især vilde med denne velduftende og velvirkende Frizz-Ease shampoo og balsam, som udglatter håret, og tilfører glans. Vi er fans - ligesom berømtheder, skønhedseksperter, og forbrugere over hele verden.

Læs mere om Goodiebox på deres hjemme, www.goodiebox.dk

3 kommentarer :

  1. Skønne produkter! :-)

    www.mesmerizedbyme.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep! Jeg synes de bliver bedre og bedre, de goodieboxes. :)

      Slet
  2. Årrgh, vil så gerne have sådan en lækker box hver mdr! <3.
    Elsker din blog, du er en god blogger! :)

    http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/
    Janni xoxo.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...