Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4.10.13

GOODIEBOX | 16

Så blev det den 16 måneds tur, med goodiebox. September boksen var i en flot kongeblå kasse, og månedens tema, var da også "britisk". Så enjoy the ride, og test løs og find nye favoritter.

Læs mere om goodiebox, på deres hjemmeside www.goodiebox.dk

Look beauty cheeky trio | Fullsize koster 89,95 kr.
Det meget populære britiske look Magazine lancerede sidste år, anført af sit eget imponerende redaktionelle beauty team, en meget skøn og utrolig lækker kollektion af make-up, som allerede efter få måneder få den æresfulde betegnelse: "et af de mest innovative, nye make-up brands". Look beauty omsætter efter vores mening meget smukt tidens omskiftelige tendenser til lækre produkter, og specielt looks lækre blush Cheeky Trio, er vi fuldstændig vilde med. Blush Cheeky Trio indeholder nemlig tre uundværlige produkter i samme emballage, når man skal skabe killer cheekbones: en bronzer, en blush og en highlighter. Sculpt, flush and highlight. Boom. Helt fantastisk med masser af muligheder.

Mua trio lipgloss | Full size koster 39,95 kr.
MUA har base i London og er et af de mest hypede og elskede brands fra den nye generation af britiske makeup darlings, og også et af vores foretrukne britiske brands. Specielt i forhold til læberne tilbyder MUA mange attraktive produkter, hvilket specielt for skandinaviske og særligt danske kvinder er interessant, da vi typisk tør lidt mere med læberne. Specielt Trio lipgloss, er en af vores absolutte favoritter, og det særligt forførende er, at dette fantastiske produkt visuelt ligner en lipstain på læberne, men fordi det faktisk er en lipgloss, så tilfører den både fugt og efterlader samtidig en satin, shiny glans. Desuden holder farverne i mange timer uden at smitte af, og med tre farvenuancer er der masser af kombinations muligheder. Vi elsker MUA og den underspillede sofistikation, og forstår hvorfor dette brand er et af de mest hypede. Burde kunne fås på hvert gadehjørne i Danmark.

Fashionista secret gel eyeliner 27/7 style | Full size koster 69,95 kr.
Et af de mest overbevisende og virkelig up-and-coming brands er fashionista, som har opnået stor popularitet, for deres unikke evne til at skabe den rigtige catwalk feeling. Vi er særlig begejstret for Secret Gel eyeliner der er eminent til at fremtrylle de dødlige, sexy cat eyes, som fortsat prægede billede på catwalken under London Fashion Week. Fashionistas gel eyeliners cremede konsistens og intense pigmentering giver en unik evne til at skabe de præcise linjer, som vi elsker. Den cremede struktur gør også, at man kan blende stregen ud en smule, hvilket giver en ret fed feature, fordi man kan arbejde sig hen imod smokey eye look. Desuden giver den cool designede pensel en hjælpende hånd til at skabe markerede øjne med en unik præcison. Et lille tip er at anvende spidsen til at lægge en ensartet linie langs den øvre vippekant, imens den glade side bruges til at skabe den sexy vinge eller til at bende ud med til smokey eyes.

Look beauty stay put powder | Full size koster 89,95 kr.
En af efterårets helt uundgåelige tendenser er mat hud, og LOOKs lækre stay put powder er blevet enn af vores foretrukne miracle makers til at skabe dette must-have look. Det særlige ved Stay Put Powder er, at det er en såkaldt setting powder og er tiltænkt anvendelse oven på såvel foundation, concealer og make-up, hvor pudderens unikke egenskab giver en smuk, afsluttende mat effekt. Anvendelsen er meget simpel og lige til. Børst pudderen over hele ansigtet med en stor børste som afsluttende finish, og Stay Put Powder vil få både læbestift, øjenskygge og blush til at holde længere og gøre skinnende områder matte. Vi har også  med succes eksperimenteret med at bruge den til at fremhæve kravebenene ved at børste en lille smule direkte på kravebenet og efterfølgende duppe lidt highlighter eller bronzer fra LOOKs cheeky trio oven på med fingeren. Absolut fantastisk multi-use produkt. 

Look beauty statement eyes | Full size koster 39.95 kr. 
Denne fantastiske øjenskygge er også udviklet af LOOK magzines dream team af beauty eksperter, og er en klassisk everybody's darling. Øjenskyggen leveres i en virkelig lækker, og stilfuld emballage med masser af æstetisk overskud og evnen til at forføre selv den mest kræsne minimalistiske skandinav. LOOKs pudderøjenskygger findes i et udvalg på cirka 30 forskellige shades, og alle har intense farver med en god pigmentering. Desuden er Statement Eyes utrolig lette at arbejde med og lette at blende ud. Læg skyggen som en base til et smokey eye, brug en fin eyeliner pensel for ekstra definition langs vippekanten eller find din egen variation til et mere hverdags agtigt chic look. Skyggen har en god holdbarhed uanset, hvordan den bruges. Instant eyes med attitude. We like.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...