Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23.12.12

GOODIEBOX | 6

Så blev det tid til endnu en goodiebox. Alle kommentarer jeg har læst om dem for nyligt, har været omkring, at man ikke ville modtage den inden jul, som man (ihvertfald jeg) alligevel kom til, fantastisk! Jeg var dog overbevist om at der ville være noget lidt julet eller nytårs agtigt deri. Måske en rød neglelak, eller glimmer neglelak til nytår? Et par falske øjenvipper, eller noget man virkelig kan båse ind, som noget der kunne være fint til de to højtider. Men der er absolut intet i boksen, som viser at det er en December boks, hvilket jeg synes er rigtig ærgeligt. Easy sun servietten har jeg selv haft købt i matas, og haft et lækkert resultat med, og mascaraen fra rimmel er den jeg selv bruger, så det er jo win-win.

For at hive fat i dét, med hele goodiebox konceptet, som er skrevet før; Så er goodiebox et firma, hvor man betaler 119 kr, om måneden, for at modtage en goodiebox, hvor indholds værdien er langt højere. I denne måneds goodiebox (December) ved jeg bla. at jeg førhen har købt Scandaleyes, til 99 kr, hvilket jo allerede er en god sum af beløbet, som man betaler for boksen. De 119 kr, er inkl. fragt, så det er kun de faste 119 kr, som man skal betale. Man kan læse meget mere om goodiebox, på goodiebox.dk

Dennis Knudsen make-up dvd | Full size koster 249 kr. 
Vi har fået fingrende i de bedste råd fra en af Danmarks mest inspirerende personligheder, og en af vores bedste frisører og make-up artister. Dennis Knudsen har arbejdet med de største stjerner og giver på denne Dvd tips til, hvordan man lægger den helt perfekte make-up, trin for trin. Han demonstere ikke mindre end 4 forskellige looks, på 4 forskellige kvinder. Alt lige fra klasstisk og intens til farverige øjne og så selvfølgelig det nye sort - smokey eyes. Vi er vilde med Dennis.

Rimmel London scandaleyes mascara | Full size koster 89,95 kr.
Glem alt om falske vipper nytårsaften. Vi har overgivet os fuldstændig til denne magiske tryllestav Scandaleyes fra Rimmel. Mascaraen bringer vipperne og dermed looket til et nyt, nærmest skandaløst og overdådigt niveau, på bare 1 minut giver den vipperne ekstrem og bemærkelsesværdig fylde. Fantastiske vipper. Fantastisk tiltrækkende. Fantastisk udfordrende. Skandaløst lækkert.

Oriflame beaudy colour pro eye shadow trio | Full size koster 142 kr. 
Angelina Jolie, Jessica Alba, Jessica Biel.. Vi kan nævne utallige hollywoodiner, som har været med til at udødeliggøre de uimodståelige smokey eyes. Og vi synes, at den nye vidunderlige øjenskygge fra Oriflame er fantastisk til at skabe vores egne smokey eyes. Øjenskyggens fantastiske intensitet, men samtidig bløde og glatte konsistens gør dem lette at fordele på øjet og skabe de perfekte matte smokey eyes - helt uden brug af eye primer.

Maison martin margiela untitled edp | Full size koster 510 kr. 
Triple M er en af de af tidens hotteste designere, og vi har også i den grad ladet os forføre af denne fantastiske og utraditionelle parfume Unititled, der er den første af slagsen fra modehuset Maison Martin Margiela. Duften lever op til vores fuldstændig urealistiske forventninger med sin naturlige og uforædlede karakter, og matcher de eksperimentelle og særlige udtryk, som vi kender fra MMMs øvrige kreationer. Minimalisme og underspillethed tilsat rendyrket avantgarde og luksus i en og samme duft. Intenst og uimodståeligt.

Easy sun serviet | Full size koster 10 kr. 
Nogen gange er det på sin plads at snyde lidt. Faktisk har vi snydt lidt i December. Trætte af vinterbleg hud, kastede vi os hundrende over Easy Suns lille handy selvbruner serviet, som giver huden en solbrun farve med hjælp af sukkerstoffet DHA. Efter seks timer er farven helt udviklet, også holder den op til fire dage. We like.

Lyxo hårelastikker | Full size koster 29 kr. 
Vi er helt vilde med de unikke hårelastikker fra Lyxo, som er lavet af en særlig plast af elastiske fibre. Elastikkerne er skånsomme mod håret, giver perfekt og langvarigt hold, samt niver og filtrer ikke håret. De er ekstra slidstærke og fleksible med en lang levetid, og endnu bedre - de bliver ikke sløve, eller går i stykker ved metalsamlingen som traditionelle hårelastikker. Yeay!

L'oréal texture expert smooth essence/smooth velours | Full size koster 192 kr.
Vi er helt pjattede med L'Oréals professionelle serie Texture Expert, som oser af attitude med inspiration fra den kreativitet, som ses i den parisiske haute couture. Smooth Essence er en stylingcreme, der giver pleje, glans og naturlig fylde til længder og spidser i fint hår. Smooth Velours er en varmebeskyttende lotion til normalt hår, som giver bevægelse, glans og silkeblødt hår. Fantastisk til glatte og skrabede styles, og skal prøves sammen med glattejern, krøllejern og føntørrer. Fransk charme fornægter sig ikke..!

Schwarzkopf osis sparkler shine spray | Full size koster 109 kr.
Hår kan aldrig få for meget glans, og fra schwarzkopfs fantastiske stylingserie osis har vi fundet denne vidunderlige glansspray, der giver håret masser af shine. Det der begejstrer os mest ved osis' sparkler shine, er den meget fine forstøvning, som gør den let og ikke spor tyngende. Desuden synes vi, at indholdet af vandopløselig silikone plejer håret uden at fedte. Det er genialt. Vi prøvede glanssprayen i tørt hår og synes, den er helt perfekt som afslutningsprodukt. Uhæmmet og glansfuldt.

Derma eco woman bodylotion | Full size koster 49.95 kr. 
Vi forstiller os, at den perfekte start på en vellykket dag starter med denne lækre, fugtgivende og plejende økologiske bodylotion med abrikosolie, aloe vera, e-vitamin og naturlige olier. Den hjælper med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance, den absorberes nemt, og efterlader huden blød og velplejet. Lækkert, ikk'? Og det bedste er, at den både er økologisk certificeret af ecocert, svanemærket og deklareret i samarbejde med astama-allergi danmark. Ingen parfume, parabener, farve og andre problematiske stoffer. How cool is that.

Dr. Hauschka rose light creme | Full size koster 199 kr. 
Dr. Hauschkas skønne, økologiske rosencreme light er en af vores foretrukne. Den har de fantastiske egenskaber fra cremens storesøster rosencreme, men er lettere. 1075 rosenblade, æterisk rosenolie, ekstrat fra hybenroser, avocado, hvedekimolie og sesam udgør basis i denne creme, der er velegnet til tør, fugtfattigt og sensitiv hud. Perfekt til den fugthungende vinterhud, da den stimulere vellefornyelsen, og beskytter huden mod udtørring.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...