Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4.12.12

GOODIEBOX | 5

Så blev det tid til endnu en goodiebox. Denne gang er det November boxen, men bedre sent end aldrig. Den er fyldt op med lækre produkter til måde huden og håret, og jeg glæder mig endnu engang til at komme igang med at teste løs. Denne gang er der også noget af det efterhånden velhørte og meget populære Chai Latte te med, måske det er på tide at få smagt det? Som fortalt så mange gange, er goodiebox et firma, som sender et lækker goodie box ud til deres medlemmer hver måned, til den enkelte lille sum af 119 kr, hvor portoen er med deri, og man får ting til mere værdi, end hvad man selv har betalt. Læs meget mere om projektet med goodiebox, på deres hjemmeside lige her.

Play regenerist daily 3 point treatment cream | full size koster 275 kr. 
Dette er intet mindre en et pris vindende stjerneprodukt i kategorien anti-age hudpleje. Og det er ikke uden grund. Olay Regenerist Daily 2 point treatment cream er lækker. Den er cremet. Den er skøn, sofistikeret duft, og den efterlader huden med masser af fugt og en pragtfuld blød overflade. Som sande entusiastiske fans jubler vi over de mærkbare og synlige resultater, den dejlige elastiske og smidige fornemmelse og den fristende, friske glød, som cremen efterlader.

Nivea repair & care sos bodylotion | Full size koster 49,95 kr.
Vi har med kyshånd nejet og nukker for denne fugtgivende frelser fra Nivea. Den langtidsvirkende bodylotion gennenfugter huden, og giver den tørre hud ekstra pleje i helt op til 48 timer. Lotionens indhold af dexpanthenol styrker hudbarheden og hindre fugttab

Matas volume powder | Full size koster 59,95 kr.
December og de mange arrangementer er typisk en perfekt anledning til at eksperimentere med forskellige hårstylinger, og vi kan godt afsløre, at vi i den forbindelse er faldet for den fyldeskabende booster, der i den grad har overrasket og begejstret os alle her på redaktionen. Den lette og silke bløde pudder løfter håret helt fra hovedbunden og giver både og masser af volumen - også i fint hår. Helt fantastisk og vidunderligt produkt til billige penge. Masser af effekt og power.

Biosilk volumizing shampoo & conditioner | full size koster 159 kr og 1667 kr.
Vi synes, at noget af det mest sofistikerede og stilede er velplejet hår, da det kræver daglig pleje og kærlighed. I den forbindelse har amerikanske Farouk Systems fat i noget, nemlig de luksuriøse BioSilk hårplejeprodukter, som er vanedannende og helt fantastiske til daglig brug. Måske er det fordi, de er skabt af rene silkeprodukter udvundet fra silkelarvens kokoner med den exceptionelle egenskab, at de kan trænge dybt ind i håret og forbedre, pleje og nære håret indefra. Måske er det fordi, den delikate shampoo og conditioner giver fylde og volumen i et livløst hår. Eller måske er det silkeproteiner og urter samt Vitamin A og E, som plejer håret, så det efterlades blødt, fyldigt, og glansfuldt. Vi elsker silkehår.

Biosilkl silk therary | Full size koster 189 kr.
Farouk systems brillerer med sine suveræne silkedråber, og er blevet en af verdens mest sælgende leave-in hårprodukter. Og bestemt ikke uden grund. Silk therary giver øjeblikkeligt et tørt og kedeligt hår, en blødhed såvel som glans, og den beskytter samtidigt mod ydre påvirkninger som varme, kulde, uv-stråling og forurening. Silkemolekyler holder desuden på hårfarven, og giver eventuel hårfarve længere holdbarhed. Og hvad er endnu mere cool, så kan Silk Therary også anvendes på huden, hvor den er lige så lækker og plejende. Pragtfuldt kombinationsprodukt med smagfuld og ren duft.

Fredsted chai latte | Full size koster 34,95 kr.
Indisk Chai Latte har for alvor fundet plads i vores hjerter. Derfor var det intet mindre end en fornøjelse, da vi fik øje på fredsteds nye chai latte teer, som på mindre end et minut transformerer kogende vand til den skønneste, søde kop Chai Latte med den velkendte smag fra caféerne. Den krydrede af slagsen er baseret på sort te med kanel og mæk, og den grønne på grøn te med ingefær, citrongræs og mælk.

4 kommentarer :

  1. Hej Daniella, tak for kommentaren på min blog :-)
    Din blog er også rigtig fin og dejlige billeder!
    Jeg tænkte på om du måske ville følges?
    //Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, Agnes!
      Jeg har meldt mig som fast læser hos dig. :) Glæder mig til at følge mere med.

      Slet
  2. Hej Daniella
    Rigtig fin blog du har :D

    Hvis du har lyst, kan du kigge forbi min blog: http://cuteforonlyme.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaaak!
      Jeg hopper med det samme over, og kigger forbi din blog. :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...