Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1.9.14

GOODIEBOX | 27

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
August boksens tema er "fashionista", og alle produkterne er beskrevet med hvordan man får en lille smule, af alt det lækre, alle de fashionistaer har. Jeg er ret vild med den her boks - for det første er der mange produkter i; for det andet. De er så lækre.

The body shop rainforest radiance hair butter | 50 ml. koster 40 kr,
Uanset om du har funky, farvet hår som den dansk/amerikanske model Chloe Nørgaard,  eller holder dig til en mere ensartet, naturlig farve, så har dit hår brug for intensiv pleje for altid at se glansfuldt og sundt ud - og også for at holde farvens intensitet længere. Radiance hair butter fra The Body shop er en ugentlig forkælelse til både farvet og naturligt hår. Den nærende hårkur er rig på gode ingredienser, der bidrager til at besvare hårets glans. Hårkuren er helt fri for silikone, parabener og farvestoffer. 

Appeal4 goodiebox neglelak | 10 ml. koster 79 kr.
Hvad er mere fashion end Pantones color of the year? Pantone udnævner hvert år en farve til årets farve, hvilket i 2014 er radiant orchid. Vi har i samarbejde med ét af vores absolut yndlings brands. skønne Appeal4, udarbejder en limited Goodiebox kollektion, ekslusivt til jer! Vi er meget stolte af resultatet og vil gerne takke jer - vi har nemlig udvalgt farverne på baggrund af jeres feedback. YAY! Appeal4s smukke farver er en symfoni af lilla nuancer og varme undertoner der giver dejlig glød til sommerhuden. Alle neglelakker er produceret helt uden parabener, toulene og formaldehyd og er af absolut topkvalitet. 

Tony & Guy dry shampoo | 250 ml. koster 99,95 kr.
Mens vi er nød til at vente seks lange måneder på, at vi kan købe det tøj vi blev forelskede i på diverse catwalks, så kan vi heldigvis kopiere vores favorit hairstyles lige med det samme. Derfor har vi i denne måned fundet Tony&guy 2 day freshness dry shampoo til dig. Tørshampooen er perfekt til nye fashion looks og trendy styles. "Hemmeligheden" bag produktet er, at når shampooen sprayes i hårbunden, absorberes snavs og naturlige olier og efterlader håret frisk helt uden lyse reste - frisørens bedste besvarede hemmelighed når man ønsker at tilføre stabilitet, volumen og struktur til håret.

Oriflame the one lash resistance mascara | 8 ml. koster 150 kr.
Der er både passion, power og vældige vipper når catwalkene blænder op for forårets kommende trends. Der er dog ingen grund til at vente seks måneder på de smukke vipper, for i denne måned iver vid dig mange modellers number one essential - en lækker volumen-givende mascara. Den lækre langtidsholdbare og vandafvisende the ne lash resistance Mascara fra oriflame, har en specielt designet børste, som efterlaer dine vipper volumiøse helt uden at klumpe.

Garnier miracle cream | 50 ml. koster 119 kr. 
Vi har ofte misundt modeller og fashionistas rundt omkring i verden for at deres altid fejlfrie hud - uanset tidspunkt på dagen. Med dette lille mirakel fra garnier har du nu mulighed for at give dem hamp til stregen, og fremhæve din egen naturlige skønhed. Garnier miracle cream's unikke formel blender ind i din hudtone og får øjeblikkeligt huden til at se fejlfri og stående ud. Anti-aging egenskaber hjælper med at udglatte rynker og fine linjer, og mindsker mindre skønhedsfejl - og så indeholder den SPF 20, så du kan beskytte huden mod solens skadelige stråler, året rundt. Virkelig et af hverdagens små mirakler.

Eucerin in-shower body lotion | 400 ml. koster 104,95 kr. 
Fashion shows, late-night-shopping, lækre fester og boblende champagne - det kan være hårdt at være travl fashionista. Fashionista eller ej, så kender vi nok alle det med hektiske og travle dage, hvor man ikke føler man har tid til at benytte bodylotion efter badet. Derfor er vi utroligt glade for in-shower body lotion fra eucerin, der er den hurtige vej til blød og beskyttet hud. Den påføres nemlig allerede, imens du er i bad - efter du har vasket dig med din normale sæbe. Den specielle formel, som aktiveres ved berøring med vand, har beskyttende, plejende og fugtgivende egenskaber, som styrker hudens naturlige forsvar. Efter påføring skal lotionen blot skylles af, hvorefter du hurtigt kan hoppe i tøjet. Nemt. Hurtigt. Lækkert.

Apotekets natcreme | 50 ml. koster 59,95 kr.
Fejlfri hud på catwalken slår aldrig fejl. Den opfriskende fornemmelse fra Apotekets natcreme samt de aktive ingredienser beskytter og plejer din hud, så du kan få en ægte catwalk hud. Natcremer er udviklet til at genopbygge hudens celler, mens cellefornyelsen er på sit højeste - nemlig mens vi sover? Indholdet af Shea butter og kreatin hjælper til at blødgøre og genopbygge huden, og glycerin virker fugtgivende på huden. Anvend den hver aften på nyrenset hud - og så klarer den faktisk resten selv. Enkel og dejlig, uden parabener. 

L'oréal men expert hydra energetic moistruriser | 50 ml. koster 109,95 kr.
Fashion Week byder på stjernestil og smukke mænd på front-row! Derfor har vi i denne måned valgt at inkludere lidt lækkert til din kæreste, far eller ven. For mange mænd indeholder den daglige rutine sikkert allerede en god ansigtsvask, men det sidste touch efter rensning af huden er måske den vigtigste - nemlig den daglige brug af fugtighedscreme. Expert hydra energetic moistruiser fra L'oréal Paris hjælper med dette med en effektiv fugtgivende formel, der styrker huden og giver den fornyet energi. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...