Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4.8.14

GOODIEBOX | 26

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Juli boksen landede! Man ved bare hvilken tid man går i møde, når der ikke er skrevet noget omkring den kommende sol, men at man skal pleje den tan solen har givet os. Det gir' boksen også lidt et indtryk af; at man skal pleje sin krop. 

The body shop drops of youth concentrate | 50 ml. koster 375 kr. 
Drops of youth concentrate fra the body shop er ganske enkelt en helt fantastisk serum. Sprængfyldt med naturlige ingredienser og baseret på effektive plantestamceller er den ekstra plejende og tilfører huden ny energi og masser af glød og power. Den stimulerer cellefornyelsen, og huden efterlades blød, frisk og sund. Konsistensen gør, at de aktive ingredienser bedre kan trænge ind i huden end ved en almindelig dagcreme. Brug den på en renset hud under din almindelige creme. Helt fri for silikone og parabener. Naturlig skønhed. Dråbe for dråbe. 

Klorane citron-ekstrakt shampoo | 400 ml. koster 129,50 kr.
Vi elsker at overlade vores lokker til frisørens kyndige hænder, og lade både os selv og vores hår forkæles til det yderste. Men daglig pleje af håret er mindst lige så vigtigt, og nu har du muligheden for at lægge plejen af dit hår i naturens hænder. Klorane er et fransk apotekermærke, hvis filosofi hunder i en passion for planter og natur, og de garanterer altid høj kvalitet og effektivitet - og den kombination synes vi rigtig godt om. Denne shampoo med citron-ekstrakt fra klorane er ekstra mild, så den uden problemer kan bruges dagligt. Udover citron-ekstrakt indeholder den provitamin B5 samt en mild vaskebase med lav pH-værdi, der bidrager til at give håret nyt liv og ekstra glans. Mild og skånsom. Frisk og lækker.

Naobay moisturizing peeling | Estimeret pris for 100 ml. er 149 kr.
Vi har tidligere udtrykt vores begejstring for spanske EcoCert-mærkede NAOBAY, der har indtaget verdenen med en klar holdning om, at naturlig og økologisk hudpleje skal være simpel, ligetil og uden for mange dikkedarer. Denne lækre rensemæk med naturlige peeling partikler fra hyldede og fantastiske Acai palme, exfolierer mildt huden og fjerner døde hudceller og urenheder. Kombinationen af aktive ingredienser som oliven- og mandelolie samt sheasmør reducerer synligheden af fine linjer, samtidigt med at den beroligerr huden efter peelingen. Din hud bliver for alvor klar til solens sidste stråler. Næsten 100% af ingredienserne er naturlige og 30% økologiske. Wow. Naturlig og underlig hudpleje.

Iroha nature repair & nourshing hand &nail gloves | Estimeret pris er 49 kr. 
Vi husker måske på den daglige pleje af vores hænder, men det er for de flestes vedkommende sjældent at vi plejer dem i dybden, som vi ellers gør med både ansigts behandlinger og vidunderlig frisør forkælelse. Det er dog helt ideelt også at silkre maksimal pleje af hænderne, hvilket du nu kan gøre med disse super smarte plejende handsker fra Iroha Nature. Handskerne er det sidste nye indenfor intensiv pleje af hænder og negle. De er fyldt med en lækker serum, der blandt andet indeholder ekstrakt fra fersken, grapefrugt og appelsin og masser af Vitamin E. Den optimerer celleregenereringen og reducerer tørre områder. Sæt dig tilbage i 15-20 minutter med handskerne på, og nyd den fantastisk følelse af iltimativ pleje og den vidunderlige duft af frisk fersken. Afslut med massere af overskydende serum ind i huden. 

Urtekram nourishing no perfume hand cream | 75 ml. koster 44,95 kr.
Velplejede hænder er lækkert. Både for dig selv, men ikke mindst for den du holder i hånd med. Derfor er det vigtigt at have den rette pleje tæt på dig hver dag, og det kan du nu få med Urtekram's Nourishing. No Perfume Hand Cream. Håndcremen er nemlig helt fri for parfume, men spækket med naturligt plejende ingredienser som sheasmør, mandel- og jojobaolie og ikke mindt olie fra den smukke gule plante kæmpenatlys. Disse vidunderlige naturlige ingredienser bidrager til silkebløde hænder med et split sekund. Cremen er både EcoCert-mærket samt Astma-allergi mærket. Sunde hænder, med kun naturens hjælpemidler. 

1 kommentar :

  1. Rigtig lækre ting! Serum og peelingen ser god ud (Y)
    Tror også jeg bestiller goodie box, når jeg kommer hjem

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...