Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.7.14

GOODIEBOX | 25

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Juni boksens tema er festivals chick; og dét tema er jo både passende og lå ret klart til lige netop denne tid. Boksen passer helt klart bedst til dem der stortset kunne tage tingene direkte fra boksen og over i tasken til turen til Roskilde eller Nibe; men hvis det ikke er det der står på programmet, så passer tingene heldigvis også helt perfekt ned i alverdens andre tasker. Concealer? Altid rar at have! Lipbalm? Helt perfekt! Tørshampoo? Et must! Lad os tage et kig på Juni boksen, og derved også min boks nr. 25..

Lee stafford original dry shampoo | 50 ml. koster 39 kr / 150 ml. koster 99 kr. 
Festivaler begrænser muligheden for hårvask, men med dette lille mirakel  er der ingen undskyldninger for at have fedtet hår. Original Dry shampoo fra Lee Stafford er specielt udviklet til at fjerne fedtet fra hovedbunden, så man nemt kan springe en hårvask over hvis nødvendigt. Men det er ikke bare en almindelig tørshampoo. Den har nemlig en helt unik egenskab til at friske op, give håret nyt liv og masser af volumen på bare 2 minutter. Spray den i hårrødderne fra omkring 16 cm afstand og massér pudderet ind i håret, så det fordeles jævnt i hovedbunden og tones ud i håret. Absolut et must i din festival taske.

So Susan concealer quad | estimeret pris for full size er 180 kr.
Lange nætter med masser af dans til fede koncerter, kolde øl og en måske knap så nærringsrig kost, kan gøre sit indtryk på dit udseende næste dag. Et must-have i din festivals taske er derfor helt sikkert en lille concealer. På den måde kan du nemt korrigere de værste tegn på aftenens strabadser, uden at skulle slæbe det helt tunge skyts med dig rundt. So Susan concealer quad vil blive din bedste ven til at opfriske dit udseende dagen derpå. Concealeren består nemlig af en lille palette med fire forskellige nuancer, så du kan customize lige præcis den nuance der passer til dig. Den lette tekstur blendes perfekt ind i huden og dækker både mørke rande, rødheder og skønheds fejl. Indeholdet af Marula-olie hjælper ydermere på tør hud. Vi går ingen steder uden denne.

Ink by Dennis Knudsen Eye shadow primer | Full size koster 130 kr. 
Hvad enten det er på festival, til fest eller på arbejde, vil man gerne tage sig så godt ud som muligt. Mange bruger øjenskygge til at skabe det helt rigtige look, men sommerens varme og til fugtige dage kan det hurtigt få øjenskyggens magi til at forsvinde. Eye shadow primer fra Dennis Knudsens delikate og overbevisende kosmetiskserie INK, er det helt rigtige produkt at væbne sig med mot dette. Primeren er vandfast, og får dermed øjenskygge til at sidde helt fejlfrit hele dagen. Den virkelige genialitet er dog den smarte stickform, der gør applikationen super let, så det ikke er nødvendigt at jævne den ud med hverken finger eller pensel. Alle INK produkter er fri fra parabener og parfume. Smukt look - døgnet rundt. 

Mesauda milano shine flex graffiti top coat | Estimeret pris for full size er 49 kr. 
Som altid, sværger vi til smukke og farverige negle til at opfylde det perfekte look, som på festival består af lige dele lækker og velplejet - og skødeløs og cool. Shine flex graffiti top coat fra mesauda milano er i sandhed et innovativt og mega cool produkt, der vil give din sædvanlige manicure et fiunky og frækt twist. Grundet et højt indhold af skrøbelige ingredienser, tørrer toplakken hurtigt og begynder herefter at krakelere og skaber en såkaldt "graffitieffekt". Du kan selv bestemme hvor vovet din graffitilak skal være. Vælg en farve, der matcher overlakken for et mere nedtonet look, eller gå efter kontraster for masser af effekt og power. Læg et enkelt lag Shine flex graffiti top coat og vent på at lakken langsomt krakelerer. Vupti. Mega cool festivals negle.

Depend nail polish remover pads | Full size koster 25 kr.
Neglelak er en sikker vinder til at pifte ethvert look op. På en festival er det dog ikke altid lige let at holde sin manicure fejlfri. Er den begyndt at skalle, så er det altså af med den, og på med en ny. Igen har vi fundet en essential, så du ikke behøver at slæbe hele badeværelset med på tur. Disse små geniale Nail Polish remover pads fra Depend, indeholder acetone fri neglelak fjerner, der skånsomt fjerner din neglelak - uden at udtørre negl eller hud. Det eneste man skal gøre er at presse en pad mod neglen, vente et par sekunder og så fjerne lakken. En pad rækker til ca. 10 negle. Effektivt. Smart. 

Nivea rasperry rose lip butter | Full size koster 29,95 kr. 
Fugtede og velplejede læber kan gøre meget for dit look og dit udtryk, derfor er en god pomade vigtig at have ved hånden. Og vi har fundet en sommerlig én af slagsen, der helt sikkert kan opgradere din festivalskønhed. Denne lækre Raspberry rose læbepomade smelter nærmest på læberne og giver intensiv fugt og langvarig pleje samt en smuk, silke agtig glans. Den indeholder shea butter, hvis rige vitamin indholder beskytter læberne mod vind og vejr - genialt, når man er på festival, og aldrig helt ved, hvad vejrguderne byder en. Derudover indeholder den mandelolie og således vitamin E, der fugter, beroliger og plejer, så du får en længerevarende blødhed. Prikken over i'et er en let duft og smag af hindbær. Mmmh... Findes også i varianten vanilla macadamia og original. 

Jorgobé refreshing scrub mask | 100 ml. koster 198 kr.
Ligeså højt som vi elsker at være på festival, lige så svært er det at passe og pleje vores hud, og beskytte den mod alle de urenheder der findes på en festivalsplads. Det nytter jo ikke helt at slæbe en alverdens produkter med ind på pladsen, og lave en beautysalon under pavillionen. Vi er derfor begejstrede for denne refreshing scrub mask fra danske Jorgobe, som er et særligt 2-i-1 renseprodukt, der består af både en opfriskende srubbecreme og en dybderensende ansigtsmaske. Den indeholder små, fine peelingkorn, der nænsomt fjerner døde hudceller og urenheder. Naturlige ingredienser som abrikoskerneolie og shea butter efterlader din hud frisk, ren og blød og beskytter mod peelingen. Ét produkt. Én renseproces. En lækker hud. Tip: For en hurtig og mild eksfoliering, påfør på vådt ansigts og vask af efter få minutter. For mere dybderensende maske, påfør på ren og tør hud, og vask af når den er tør. 

1 kommentar :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...