Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24.1.12

Konfekt armbånd


Jeg fandt lige de armbånd her, som jeg lavede for et stykke tid siden. Jeg har smidt dem ind under "armbånd" siden, under created by hand ude i venstre side. :-) Armbåndene kan laves i forskellige størreser, jeg kan kontaktes på daniellahorsmark@live.dk

4 kommentarer :

  1. Har egentlig undret mig over noget i lang tid.. Er det meningen, at dine billeder bliver "cuttet af"? Sådan så man kun ser en tredje del af dem? Det virker som om, at din blog ikke er bred nok.. Også forsvinder højre side af billederne og de videoer, som du smider op..

    Ville bare lige gøre dig opmærksom på det, for det er jo en skam, ved sådan en god blog! :-)

    Hugs.
    jydensliv.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar! Nej, det er det ikke. Det er højest sandsynligt, fordi du har en lille computer skærm. Jeg har selv en 17'', og der er ihvertfald 5 cm. på hver side af billederne. :-)

    Jeg prøver lige at finde ud af hvad jeg kan gøre, så alle kan se billederne helt. :-)

    SvarSlet
  3. Jeg sidder på en 10 tommers, men det er ikke engang derfor. For når jeg kigger på andres blogge med store billeder, er der en "slider/scroller" nede i bunden, og når jeg trækker i den, dukker resten af billedet op.
    Den er også i bunden når jeg er på din blog, men billederne stopper bare. Og jeg kan se det er midt i billedet, da der ingen kant er på det sidste.. Det samme gælder når du smider youtubevideoer op :-)

    Hugs.

    SvarSlet
  4. Det er fordi jeg bruger html koder til mine billeder. :-) Men tak fordi du lige siger det.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...