Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27.3.13

Goodiebox | 9

Så blev det atter Goodie-tid! Denne gang har de pakket lyserøds papir rundt om produkterne, og skrevet "Pink forår" som overskrift. Når man åbner sin pakke, imens solen skinner en lige ind i øjnene, og man åbner goodieboxen, og det første man ser er lyserød papir, og derefter "pink forår", så ved man bare, at det er ved at gå den rigtige vej. 

Goodiebox er et ret så fantastisk koncept, hvor man betaler 119 kr, om måneden for at modtage en boks, hver gang. Læs mere på deres hjemmeside www.goodiebox.dk
Endnu engang synes jeg er at det er nogle virkelig lækre produkter, som er med. Jeg er speciel vild med øjenskyggen på nederste billede, flotte farver, og lille simpel design. De to parfume prøver er jeg dog knap så vild med, men head & shoulder shampooen er noget så lækker; og dufter præcis lige sådan!

Head& shoulders apple freash shampoo og conditioner | Full size koster 42,95 kr.
Det er lykkedes Head & shoulders at skabe en fantastisk god shampoo og conditioner, som er både nærende og plejende, og som alle har råd til måned efter måned. Apple fresh illustrerer altså på bedste vis, at supermarkederne has come a long way baby, når det gælder beauty. For udover den charmerede pris, så overbeviser Apple fresh med en forårs frisk duft af æbleblomster, og har den særlige feature, at shampooen er god til at fjerne rester af gamle styling produkter, talg og skæl. Conditioneren tilfører desuden håret fugt, så det bliver lettere at rede ud. Vi er overraskede og overbeviste. 

HH Simonsen hairspray | Full size koster 129 kr.
Som i alle ved, så er hårspray et absolut must have i enhver kvindes udvalg af beauty produkter. Derfor eksperimenterer vi også meget i denne kategori, og vi har lige fået øjnene op for dette vidunderlige, danskproducerede frisørbrand HH Simonsen og deres helt uimodståelige og vanedannende hårspay. Udover at have en befriende dejlig duft, UV-beskyttende og en suveræn holdbarhed, så efterlader den ikke håret klistret og stift, men tilfører derimod håret en pragtfuld glans og silkeagtig struktur. We love it.

Dr. Hauschka natural glaour eyeshadow palette | Full size koster 249 kr.
Larmende skønhed, sexappeal, feteret. Jo, vi er absolut glamour girls wannabees og er faldet for denne enormt lækre øjenskygge palette fra Dr. Hauschka, fordi de fire naturlige mineralfarver giver et strålende, elegant blik. De flotte farver giver masser af mulighed for at fremtrylle forskellige looks. Fra det glamourøse til det mystiske og forførende. We love Mr. Hauschka.

Salvador dali sun & roses edt | Full size koster 210 kr.
Det er noget hypnotiserende og tiltrækkende over alt nyt, og denne ultra feminine duft fra Salvador Dali er ingen undtagaelse. Tværtimod. Vi er i den grad blevet charmeret af den skønne duft, der giver terapeutiske associationer i retning af sommerhaver fyldt med de skønneste, storblomstrende roser. Med dens primære komposition af pink grapefrugt, bergamotte og søde æbler giver den en stemning af spontanitet, solskin og positiv energi. Ny. Forførende. Spontan og energisk. We like. Very much.

P20 solbeskyttelse eller solcreme spf 20 | Full size koster 139,95 kr.
Dette er et kultprodukt, og en af de få autentiske produkter, som vil bestå også om 20 år. Alene det gør det utrolig sexet. Og da tiden er til skiferie i påskesolen, og forårets først ture syd på, og fordi vi bare dagligt drømmer om solen, så er vi meget begejstrede for at kunne præsentere den legendariske solcreme P20. Det geniale er, solcremen kun kræver én påføring om dagen, beskytter i op til 10 timer og er meget vandfast. Den lette konsistens er nem at fordele, uden at plette eller fedte på huden. Den høje beskyttelsesfaktor (SPF 20) filtrerer de skadelige solstråler fra, så huden ikke bliver rød og forbrændt, men samtidig giver en flot kulør langsomt og under kontrol. Ingen parfume, ingen parabener eller konserveringsmidler.

Van Gils live edt | Full size koster 315 kr.
Det er intet mere spændende og sppellerende end helt friske nyheder. Det skulle da lige være en ualmindelig delduftende mand. Derfor er vi også voldsomt begejstrede for at kunne præsentere jer for denne helt nye og fantastiske lækre maskuline duft LIVE fra Van Gils til kæresten eller manden i dit liv. Helt ny. Enormt lækker. Meget maskulin. Lidt til ham; og dig. 

3 kommentarer :

  1. Hvad koster det? :)

    SvarSlet
  2. Gad vildt godt at prøve dette, eller "my goodiebox".


    Håber du vil tage et smut forbi min blog og lægge en kommentar!:)

    http://life-is-pure-love.blogspot.dk/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...