Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3.3.13

Goodiebox | 8

Så kom tiden igen; goodie-tiden! Elsker den der lille spænding der er, hver gang man skal åbne sin boks. For man har jo absolut ingen anelse om hvad der er der i; bliver man overrasket, eller bare skuffet? Jeg synes at de rigtig tit formår at få delt godt ud imellem produkterne, her i vinter månederne synes jeg bla. at der har været rigtig meget creme med - det er ligefør at jeg kan begynde at blande dem forskelligt sammen, og efterfølgende kalde mig Ole Henriksen. Altså, der har virkelig været meget. Hvor jeg hellere vil prøve lidt andre ting, og dufte til lidt parfume prøver, sådan at man får en lidt større idé om hvad man gerne vil ud at købe efterfølgende måske. Yniq luksus vatrondeller har jeg faktisk allerede "et rør" af selv, og jeg elsker dem, de er så lækre at fjerne øjen make-up med, og lever virkelig op til beskrivelsen "luksus", hvor imod at Dennis Knudsens ellers virkelig lækre og i øjenfalende eyeliner, mistede chancen hos mig, da jeg så at den var blå - men mon ikke, at man kan lave noget sjovt med den alligevel?!

Til nye personer, som ikke har set eller hørt om goodiebox boksende, selvom at det næsten er ved at være umuligt her i blog-land, så koster goodiebox 119 kr om måneden, hvilket vil sige at det er den faste pris. Ingen gebyr, eller fragt priser der skal lægges oveni, hvilket er super lækkert.


Ink Eye intensifier wather eye liner | Full size koster 130 kr. 
Vi har sagt det før. Vi er vilde med Dennis Knudsen og ikke mindst hans delikate, overbevisende kosmetiskserie INK, som er helt uden parabener og parfume. Specielt den lækre eye intensifier eye liner, som er baseret på vegetabliske, plejende og beskyttende indholdsstoffer, er helt og aldeles fantastisk. Eyelineren lækre, cremede kvalitet gør det let at indramme øjnene på smukkeste vis, og der både holder lang tid og er vandfast. Dennis - We love you.

Isabell Kristensen dreams edp | Full size koster 299 kr. 
Hvis vi skal nævne en dansk kvinde med ben i næsen, it-faktisk og med evnen til at skabe drømmende øjeblikke hos enhver glamour girl, så er det svært at komme uden om Isabell Kristensen. Haute couture designer og skaber af fantastiske kjoler til kvinder som Nicole Kidman, Katy Perry og Helena Christensen. Og med den lækre parfume dreams har hun også skabt en elegant, luksuøs duft med topnoter fra litchie frugt og rosentræ og hjertenoter af ylang ylang, fresie, liljekonval og modne solbær. Vi bukker og nejer anderkendende til, at Dreams er Danmarks bedst sælgende signatur parfume.

Dr. Hauschka lipgloss | Full size koster 139 kr.
Vi har i lang tid elsket Dr. Hauschkas lækre, økologiske og holistiske hudplejeprodukter, og i vores altid forelskede søgen efter overbevisende, naturlige makeup produkter, er vi head over heels over denne dejlige lipgloss, som fremhæver læbernes egne smukke toner med perfekt shine. Og vi glamour girls wannabes elsker glans. Nat eller dag. Men vi elsker også lipglossens indhold af mango og abrikokerneolie, som tilhører læberne fugt og beskytter dem dagen igennem.

Yniq luxus rondeller | Full size koster 25 kr. 
Rondeller er typisk ikke sexet, men yniqs nye vinter rondeller er den absolutte undtagelse. Og kronprinsesse Marys hår og make-up artist, hårguden Søren Hedegaard synes at være enig med os. Han sværger nemlig også til Ynig, og det er der flere årsager til. Rondeller opbevares i en snedig dispenser, så der kun kommer én ud af gangen. Lige så vigtigt er, at rondellerne er ekstra stærke og har to adskillige lag. Og bedst af alt er de fnug-frie. Vi synes simpelthen at de er så geniale og må anerkendende tilslutte os kortet af tilbedere.

Eucerin Hyaluron-filler day cream | Full size koster 209,95 kr.
Vi er i den grad blevet hypnotiseret af en af tidernes mest interesseante nemlig hyaluron-fillers, for vi drømmer om en smuk, ungdommelig hud, men vi er bange for nåle, så det har gjort os fuldstændig afhængig af Eucerins fantastiske hyaluron-filler cream, som tidligere har vundet Marie Claire prisen, og som er en særdeles overbevisende, kosmetisk vej til at opnå en glat og fin hud der ser yngre ud. Ingen botox. Ingen injektioner. Ingen slinger i valsen. Derimod er cremen skøn som underlag til make-up, og den indeholder UVA-beskyttende og SPF 15 til at modvirke for tidlig aldring af huden dybe rynker. Boom. Overbevisende og effekfuldt.

Plaisir bodylotion | Full size koster 79,95 kr.
Vi vil altid være tiltrukket af lækker, skøn, fugtgivende bodylotion. Og sandheden er, at vi har prøvet en del... Denne dejlige lusus bodylotion fra plaisir modtager i øjeblikket vores store kærlighed, og det skyldes, at den er fri for parabener og indeholder nøje udvalgte og veldokumenterede ingredienser og duftstoffer. OG med dens indhold bl.a kreatin og hyaluronsyre er den helt med på trenden indenfor hudpleje. Kreatinen øger hudens spændstighed, og hyaluronsyren binder fugten i huden. Og det kan vi lide. Vi er faktisk vilde med den. Duften. Den ny emballage. Effekten.

Uniq one cleaning balm | Full size koster 145 kr.
Hår skummer, når man vasker det. Det ved enhver. Men den nye Uniq one cleansing balm vil være anderledes. Og den er anderledes. Og stor respekt for det. Den skummer ikke, fordi den er helt fra for sulfater. Derimod har dette helt igennem vidunderlige frisørprodukt så mange egenskaber, at der ikke er plads til dem alle her. Men glem alt om din normale shampoo og balsam, for uniq one cleaning balm renser håret effektivt, tilfører exceptionel pleje, og håret føler rens, blødt og medgørligt. Yes.

Modtager I en månedlig goodiebox, og hvad synes I om det?

2 kommentarer :

  1. Hvor lækkert! Det lyder som nogle rigtig gode ting.
    Jeg modtager det desværre ikke, men overvejet det hver måned :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan jeg godt forstå, at du gør! Det eneste der er dårligt ved det, er vente tiden! ;-) haha.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...