Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1.2.16

På besøg hos o'Camill i Aalborg

Image and video hosting by TinyPic
For noget tid siden, var jeg inde og besøge O'Camill, som er en butik i Aalborg, som ejes af Camilla Ovesen. Det er virkelig den fineste lille butik, med det absolut fineste tøj, i forskellige stilarter. Der er så fint tøj, sko og accessories i lækre "jord farver", der i blandt de  fine Mou støvler, som jeg altså bare er blevet ret forelsket i! Men hvis man ikke lige er til de sarte lyse farver - så er der lige så meget fint, i de klassiske sorte og hvide farver; og mange andre. Camilla har nemlig en uddannelse som syerske og da hun blev færdig med den, åbnede hun hendes egen butik, hvor hun simpelthen sidder og designer og syer sit eget tøj - det er da for sejt! 

________________________________________________________________________

Jeg har tit gået og kørt forbi den lille butik, som ligger i Rantzausgade i Aalborg - ikke ret langt væk fra Salling og gågaden - men det var egentlig først da der var pyntet fint op med gran og julepynt, at jeg rigtig lå mærke til den, hvilket jo egentlig er en skam; for prøv lige at se hvor hyggeligt hun har lavet det derinde, og hvor indbydende der i det hele taget, bare ser ud. Det er da for hyggeligt. 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

___________________________________________________________________
Både fint tøj, men også nogle ret fede gør det selv projekter. Prøv at se tøjstativet, grenen over bordet og hylderne. Det passer så godt ind, og hjalp godt på vej til den virkelig hyggelige stemning, som er derinde. Grenen over bordet, var faktisk grunden til at jeg fandt en lidt mindre gren, med små kviste på, i skoven, og hang op over spisebordet, med en lyskæde i. Jeg synes det så så fint ud, så det måtte jeg da også lige prøve. Glæder mig til at komme ind  i butikken igen og igen, også bare lige for at se hvad hun ellers har fundet på, af fine kreative idéer - ikke bare angående hendes eget design på tøj, men også hendes fine idéer i butikken.

I kan følge med hos O'Camill på både instagram og facebook, hvor hun deler billeder af hendes nyeste design og tilbud. 
Også er der også hendes webshop www.ocamill.dk 

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

  1. vidste ikke der var sådan en butik i nordjylland det minder lidt om tøjet fra buck copenhagen hvordan kommer man ned til den

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig noget rigtig fint tøj, og super lækkert med sådan en butik i Aalborg. <3 Butikken ligger Rantzausgade 3. Man skal gå ned mod mølleåarkaden, når man står ved Salling og h&m. :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...