Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12.8.13

GOODIEBOX | 14

I den flotteste blå farve, var Juli måneds box gemt, og sendt forsigtigt afsted. Der må være lækkert indhold i med sådan en farve, og dét var der. Lysene har jeg allerede sat frem i mine ny-indkøbte lysestager fra København, og de dufter fantastisk. Den baked bronzer passer super fint til min hud, og er lige det helt rigtige tidspunkt at få sådan en i boksen, så man kan beholde sin sommerglød, lige lidt ekstra. Og Swedish spa body scrub, kan jeg slet ikke vente med at tage hul på, mh! - Læs meget mere på www.goodiebox.dk

Oriflame swedish exfoliating spa bodt skrub | Full size koster 128 kr.
Exfoliering. Dette urante og for mange fuldstændig fremmede ord burde blive brugt meget mere. Og faktisk burde det slet ikke hedde exfoliering, men i stedet genfødsel af din lækre, bløde babyhud, og burde indgå i enhver full body spa behandling. På redaktionen har vi nemlig lagt krop til Oriflames lækre svenske body scrub, og vi vil fremover huske at exfoliere kroppen mindst en gang om ugen. For efter at have påført scrubben i badet med cirkelbevægelser, har vi ikke kun fjernet døde hudceller og boostet blodcirkulationen, men også forkælet og selv med en pragtfuld glat og blød hud, der kan forklares med body scrubbens indhold af salt og mandelskalsgranualt, sød mandelolie og E-vitamin. Bloom. Svensk genfødt.

A-derma hydralba rich hydrating cream | Full size koster 169,95 kr.
Vi har på vores goodieblog specielt til denne box samlet nogle velfungerende DIY ansigtsmasker, som kan inspirere dig til at lave din egen rensende ansigtsmaske. Når du har gennemført dette trin af din spabehandling, så er det afgørende, at du efterfølgende tilfører huden massere af fugtighed. Og til at fuldende opgaven anbefaler vi denne fuldtræffer fra den lækre apoteksserie A-Derma, fordi den beroligende og irritationsdæmpende fugtighedscreme Hydralba Rich Rydrating Cream virker både blødgørende og beskyttende på en tør og sart hud. Og denne gennemfugtning af huden er essentiel, så fugtreserverne i huden bevarer hudvellerne hydrerende. Vi elsker den lækre, cremede konsistens, den milde parfume og den fugtbevarende effekt. Dejligt.

Mua Kiss proof lip stain | Full size koster est. 39,95 kr.
Here it gets a little tricky for, hvordan fastholder vi vores fornemmelse af velplejet naturlighed uden at bryde vores daglige rutiner med makeup? Vi har fundet svaret hos det ekstremt hypede og meget elskede engelske brand MUA, og svaret ligger i læberne. MUAs lækre lip stain er et oplagt valg til fastholdelse af en naturlig skønhed, fordi den med sit indhold af panthenol blødgører tørre læber og holder godt på fugtigheden i mange timer, og tilfører en diskret farve uden at man på nogen måde føler sig malet. Fungerer også fantastisk som base før påføring af læbestift, eller under en glossy lipgloss. Men uanset hvordan den bruges, er den let at elske, for den påføres ganske let og præcist med den bløde filtpen. En beauty tusch til læberne. Få den dog så til Danmark... ;-)

Famous x by sue moxley baked bronzer | Full size koster est. 79,95 kr.
En af de mest oplagte produkter til at forlænge og fuldende vores selvforkælelse og fornemmelsen af velplejet naturlighed og vores elskede sommergyldne teint er bronzer. Der findes et utal af muligheder og forskellige bronzers, og vi har været langt omkring for at finde en af de bedste og mest overbevisende til prisen. Famous by Sue Moxleys har vi fundet i hotte England, og denne meget skønne bronzer er fantastisk til at skabe og understrege det dejlige sommerlook, og passer til næsten alle hudtyper og nuancer. Kan anvendes både til at opfriske sommerfarven men også bruges til contouring, hvor ansigtstrækkene kan forfines og formes med den diskrete shimmer effekt. Og den lækre, funky emballange er to die for. Helt fantastisk produkt.

Nivea in-shower moistruizer | Full size koster 49,95 kr.
Dette produkt handler egentlig mest om din daglige spa behandling og har fået plads i vores særlige forkælelses bo, fordi vi ikke kunne modstå fristelsen af at snige Niveas tidsbesparende nyhed med ind under bruseren. Det lyder frækt, men er egentlig mere genialt. Niveas nye in-shower moistruizer kan nemlig anvendes direkte i bruseren efter vask med sæbe, og forklaring er, at våd hud led absorberer fugtigheden og dermed den mandelolie, der er en af ingredienserne. Efter påføring skal man blot vente et par sekunder og så skylle af. Resultatet er en fantastisk, skøn og velfugtet hud.

By ransborg soya fyrfadslys | Full size koster 59/99 kr.
En autentisk spa oplevelse forudsætter en forkælelse af så mange af vores sanser som muligt og derfor naturligvis også beroligende dufte, der kan stimulere vores lugtesans. Og til at fuldende vores forkælelsesdag, har vi fundet de skønneste By Ransborg soyalys, der er lavet af ren 100% naturlig, biologisk nedbrydelig soya. Lysene indeholder hverken kemiske stoffer eller kunstig kemi, men er kun tilsat essentielle olier fra planter. Lysenes naturlige renhed betyder også, at soyalysene tilmed kan anvendes til hudpleje. Temmelig overbevisende ikk'? Når lyset har været tændt og er smeltet i beholderen, dryppes lidt flydene soyavæske blot ned i hænderne og anvendes som en lækker håndcreme. Det neutrale soyalys er testet på Steins laboratorium og på DTU og udsender dokumenteret meget få partikler - op til 100x færre end ren sterarin.

Yniq cosmetic sticks | Full size koster 15 kr.
Da neglelak som bekendt er en af tidens hotteste accessories, tænker vi, at en gennemført selvforkælelse også rummer lidt kærlighed til neglene. Og til pleje af tørre og flossede neglebånd har vi prøvet de fnugfri cosmetik sticks fra Yniq til påføring af cremen på neglebåndene. Super hygiejnisk. Og så er de designet så snedigt, at de er flade i den ene ende og spidse i den anden. Og derfor kan man med fordel anvende den flade ende til påføring af øjenskygge, imens den spidse ende er velegnet til at fjerne de irriterende pletter fra mascara og eyeliner. Men vi er også ret glade for at bruge dem til at finjustere neglelakkens kanter efter påføring. Prøv dem eventuelt sammen med flyende soyalys.

John frieda full repair full body (sh/con) | Full size koster 89,95 kr.
En spaoplevelse kalder helt automatisk på et mere naturligt og mindre makeup præget look. Og her træder hudens karakteristik gerne frem, men også hårets og derfor hører en lækker, repair behandling af håret også med. Her er John Friedas nye Full Repair serie absolut en af sommerens must try hårprodukter. Den lækre shampoo og conditioner indeholder nemlig inchi, som er en let mikro-olie rig på omega 3, der forstærker og genopliver træt hår. Samtidig minimeres risikoen for yderligere brud på hårstrukturen, når det gang på gang udsættes for styling med føn, glattejern eller krøllejern. Duften er desuden fantastisk og fuldender oplevelsen af selvforkælelse.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...