Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9.7.13

GOODIEBOX | 12

Så kom Juni boksen ind af døren, som er min den 12 goodiebox, hvilket vil sige at jeg nu har været medlem af deres side i et helt år. Wow! 12 lækre bokse, med meget forskelligt indhold. I kan læse mere på deres hjemmeside www.goodiebox.dk.

Gosh mono eye shadow (rusty 02 og light grey 04) | Full size koster 39,95 kr.
I det udtryksfulde Gatsby look er i øjnene i særdeleshed i fokus, og som inspiration til skabelsen af dit helt eget Gatsby look, har vi fundet disse to lækre Mono øjenskygger fra GOSH. Øjenskyggerne er meget lette at arbejde med og meget lette at tone ud i kreative kombinationer, og du kan let eksperimentere og skabe forskellige udtryk, som pga. de karakteristiske farver emmer af 1920'erne. Prøv eksempelvis den vandfaste "Love That Copper" som base under Monø øjenskyggerne eller under en af dine egne mørke, matte skygger, hvilket giver den smukkeste, gyldne undertone og en spændende effekt i spillet mellem glansfuld og mat. Mono øjenskyggerne har en lang holdbarhed, er helt uden parfume, og har en fantastisk farveintensitet.

Gosh watherproof eye shadow love that copper | Full size koster 79,95 kr.
Denne lækre vandfaste øjenskygge er perfekt til danske sommerdage med høj luftfugtighed, hvor fugtige øjenlåg ellers kan gøre en flot øjenskygge umulig at holde. Vi elsker den bløde og cremede konsistens, den fantastiske dækkeevne og den klare kobberfarve, som er anderledes, udtryksfuld, sexet og højaktuel til at skabe en eksklusiv nyfortolket 1920-øjenmakeup. Øjenskyggen indeholder nærende ingredienser og modvirker fugttab, og dens lækre, cremede konsistens gør den nem at bruge som highligher til øjenbrynene, til at skabe effekt på kinderne eller naturligvis helt alene - som en øjenskygge. Virkelig fantastisk produkt og farve.

Gosh soft 'n shine lip balm perfect plum 34 | Full size koster 89,95 kr.
Et absolut must do i Gatsbys sensuelle verden er at fremhæve læberne med ganske mørke nuanceeringer i retning af blåbær, mørk rød, blomme og mauve. Dette er måske det mest nyskabende, og udfordrende, men en vigtig del af det meget sensuelle 1920'er look. Sexy, lidt edgy, daring og bestemt i øjefaldende. Soft'n Shine Lip Balm er en  meget smuk mauve/plum nuance, som vi tror, vil klæde de fleste, fordi den giver et strejf af plum til læberne uden at overdrive, og samtidig har den cremede læbestift også den fordel, at den fugter læberne, så læbestiften holder i timevis uden at give tørre læber.

Rimmel london lycra pro neglelak | Full size koster 59,95 kr.
Neglelak er en af de mest interessante og sexede accessories til ethvert look, og eksperimenterer du ikke allerede med denne stærke trend, så bør du gøre det nu. I Gatsby universet dominerer de mærke nuancer, og til at fuldende den ultra feminine makeup, har vi fundet denne fejlfrie neglelak med professionel finish fra Rimmel London. Lycra Pro neglelakken har en suveræn maxibørste, der giver mulighed for en hurtig påføring, og som også er utrolig let at styre. Børstehovedet er bredt og fladt, så med bare et strøg er neglen klaret. Lakken er beriget med en særlig Lycra UV-beskyttelseformel, der giver en holdbarhed i op til 10 dage uden at skalle af. En must have glossy finish der fanger og reflekterer lyset og ikke mindst stemningen fra de magiske 1920'ere. Wau.

Avéne thermal spring water | Full size koster 34,50 kr.
Vi har valgt at supplere vores Gatsby-udtryk med et suverænt beroligende og hudplejende produkt avéne thermalkildevand. Årsagen er enkel. Vi kan ikke skabe det fuldendte 1920'er look uden perfekt, velfugtet hud, og få produkter gør dette bedre end denne eksklusive fugtighedspray, som indeholder thermalkildevand fra den sydfranske Avéne kilde og hudplejende mineraler som silica, magnesium og kalcium. Avéne Thermalkildevand har vundet et utal af priser bla. den franske Beauté Test hele to gange og canadiske Cosmetics Magazine Beauty Awards. Og så lige et lille sæsonaktuelt tip: fugtsprayen er helt vidunderlig på irriteret hud og ikke mindst til hud, der har været i solen. Og det gør jo bare denne pragtfulde fugtbooster endnu mere interessant. 

Alterna caviar repair instant recovery shampoo og conditioner | Full size koster 399 kr.
The finishing touch i The Great Gatsby er de fantastisk, bølgende hårstyles, som smukt indrammer de kvindelige skuespillerinders sensuelle ansigter. Og ingen tvivl om, at looket stiller store krav til hårkvaliteten, hvorfor vi har udvalgt Alternas nye, delikate shampoo og sonditioner med ekstrakt fra caviar, som både i kvalitet, ekstravagance og overdådighed passer perfekt til det meget populære hollywood tema. Shampooen har en lækker, tyk konsistens og tilfører nyt liv til tørt og ødelagt hår, styrker håret og forebygger spaltede spidser. Conditioneren reparerer selv et alvorligt beskadiget hår, og efterlader det silkeblødt, glat og mere medgørligt. Produkterne beskytter håret mod fremtidige skader og tilfører glans, og så har det en meget lækker, eksklusiv duft. Sensuelt. Overdådigt. Hollywood.

2 kommentarer :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...