Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29.11.15

Make it personal

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
November er virkelig bare fløjet afsted så hurtigt, at kalender bladet snart skal vendes til December.  Den 12 og sidste måned i år 2015. Jeg synes godt nok ikke at det er ret lang tid siden at jeg gik rundt i blonde shorts og bare tæer, og lige pludselig er det eventyr tid; Glimmer, hygge og stearinlys og forkælelse til sig selv, og til folk omkring en.

Jeg har allerede skrevet lidt om pakkekalendere. Men en pakkekalender med 24 gaver, bliver altså bare lynhurtigt en lidt hurtig, måske også spontan idé. Og nu når vi er her, ganske få dage før December. Så må tingene gerne ske lidt hurtigt; og det må også gerne se ud som om, at det ikke er sket hurtigt. Derfor er jeg ret vild med det lille koncept som billigvoks.dk har fået op at stå. Inde på deres webshop kan man nemlig bestille en "bland selv julekalender". Altså, simpelthen en julekalender, hvor man selv vælger hvilke ting der skal være i de små låger. Man kan enten lave små slik poser med modtagerens yndlings slik, måske en kalender med 24 søde små hjemmelavede ting og sedler, eller også kan man bestille alle tingene hos billigvoks, og være fuldstændig klar, ret hurtigt.
_____________________________________________________________________________

Inde på deres webshop har billigvoks lavet et overblik over hvilke produkter, der passer helt perfekt ned i hvilke af lågerne. Også kan man jo altid købe lidt fine produkter på billigvoks.dk og tilføje til kalenderen, blande lidt slik i nogle af de andre låger, og evt. nogle andre ting.

Selve kalenderen koster 60 kr, og er altså uden nogen form for indhold. Jeg har set at der er rigtig mange der har skrevet på deres facebook side, hvor folk regner med at de betaler 60 kr, og derved modtager en kalender fyldt op med lækre produkter, og det gør man altså ikke. 
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...