Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5.11.13

GOODIEBOX | 17

Wee! Så kom goodiebox tiden atter igen. Denne gang er det Oktober boksen, som var at hente på posthuset. Super lækre sager, denne gang! "Dyp, drej, væk" neglelakken er jeg stor fan af. Der er næsten ikke noget jeg synes er mere spild af tid, end at sidde med en vatpind og fjerne neglelak med dårlig neglelak fjerner fra Kvickly. Det her det går virkelig  hurtigt, hvilket hurtigt kan blive en grund til at gå lidt mere med neglelak, og skifte lidt mere imellem farverne. Derudover er Flora by Gucci parfumen virkelig lækker, og i den grad til anbefaling. Læs mere om goodiebox på deres hjemmeside www.goodiebox.dk


No to bitching.
Matas ekspress neglelak fjerner | Full size koster 49,95 kr.
Midt i en virkelighed, hvor neglelak fortsat er en af de hotteste accessories, er Matas Ekspres Neglelakfjerner intet mindre end et absolut must have. For de konstant skiftende neglelakfarver og vores ønske om at eksperimentere, kræver en del af de midler som renser lakken af igen. Og den skånsomme Ekspres Neglelakfjerner giver alle en fornemmelse af at være fingernemme takket være opfindelsens virkelig geniale element - nemlig krukkens svamp. Stik fingeren ned i krukken. Drej rundt. Vendt i 30 sekunder eller ca. svarende til den tid, det tager dig at bestille din ynglings choko ice blend uden flødeskum, men med ekstra krymmel i din lokale kaffebar. Så er neglelakken fjernet samtidig med, at neglene også har fået en dosis plejende og fugtgivende glycerin. Boom. Let, hurtig og så er vi også begejstrede for prisen. Et skønt must have-produkt til alle lak lovers.

Appeal4 neglelak | Full size koster 79 kr.
Lak giver rening. Lak giver attitude. Lak giver lidt ekstra kant. Smukke, lakerede negle giver muligheden for at iscenesættelsen af et specielt look. Lak giver adgang til det gennemførte og udtryksfulde. Lak giver passer af power personlighed. Og som i måske allerede ved fra tidligere, så  er vi temmelig begejstrede for det danske brand Appeal4, der er skabt af en af de tidligere ejere af By K, og allerede har markeret sig med flere pragtfulde kollektioner af elskelige neglelakker, og som samtidig har format nok til at donere en del af overskuddet til velgørenhed. Så god smag i munden, fantastisk kvalitet, utrolig lette at påføre og arbejde med og ja - fantastiske farver. Så nyd efteråret med spot on lækre og velplejede negle. Og så lige et stort tilykke til Appeal4 med det første år på markedet. I er for cool.

Rimmel London stay matte liquid mousse foundation | Full size koster 69,95 kr.
Vi har forkærlighed for cool makeupbrands, som dagligt skubber på for at demokratisere lækre produkter til os almindelige dødelige. Og blandt vores foretrukne darlings er Rimmel. De har en unik evne til at spotte trends og omsætte disse til brugbare produkter, og de skaber fantastiske kvalitetsprodukter til en pris, alle kan betale. Deres nye matterende mousse foundation illustrere dette på alle måder. De omfavner nemlig efterårets store tendens med mat hud med stor overbevisning og uden at give fornemmelsen af, at man påfører en maske, som ellers kan være en risiko. Forklaringen er, at denne skønne liquid mousse foundation har den fordel, at huden fugtes samtidig med, at den bevarer en indbydende mathed. En anden feature, som vi har hæftet os ved er den lækre og næsten vægtløse konsistens, som kommer af den særlige kombination af en gelé-emugator og en letvægts matterende pudder. Resultatet taler for sig selv, fordi moussen let kan blendes ind i huden, og det synes vi giver en rigtig flot, jævn og matteret finish. Mat is hot to trot baby.

Gosh cheeks n' lips | Full size koster 89,95 kr.
En af vores nyere, men meget intense forelskelser har været på en af de største danske kosmetik nemlig, geniale, generøse, glitterende, og glamourøse GOSH. De er dygtige, opfindsomme, helt fremme på alle trends, og ønsker Dennis Knudsen, Medina og andre nævneværdige personligheder at skabe deres egen makeuplinje, så er det sammen med GOSH. Årsagen er, at produkterne emmer af dansk kvalitet, og en af for tiden værende absolutte must haves er vreme blush fra Gosh, fordi den genskaber ansigts fornemmelse af sommerglød. Cheeks n' lips er desuden genial, fordi det ikke alene er en cream blush, men også et multi-produkt, som også kan anvendes til læberne. Cheeks n' lips påføres lettest med fingeren på både kinder og læber, og fordi konsistensen er cremet, er den let at blende ud til det ønskede resultat opnås. Slut resultatet er ret naturligt og giver også den eftertragtede, autentiske nude feeling, som er så hot lige nu. Uden tvivl en af efterårets uundgåelige. Vi er kæmpe fan.

Gosh speciel quattro eyeshadow palette | Full size koster 129,95 kr.
Et andet must have fra GOSHs imponerende sortiment af lækre produkter er GOSH speciel Quattro eyeshadow palette. Efterårets mørkere tøj har nemlig gjort sit naturlige indtog på de foretrukne pladser i garderoberne, og her på redaktionen var vi derfor enige om, at det var en oplagt måde at tage livstag på efteråret med udstråling og overskud, må være at lade øjnenes udtryk spille godt sammen med de vidunderlige farver, som præger mode billedet netop nu. Og med denne skønne palette fra GOSH er der masser af muligheder for at eksperimentere med nye udtryk eller genopfriske gamle med nyere farver. Idéen er at kombinere de fire forskellige farver, men de enkelte farver kan naturligvis også anvendes alene for et mere enkelt udtryk. Øjenskyggerne har en rigtig fin pigmentering og en anelse shimmer, som giver et lille passende tvist til efterårets flade lys.

Flora garden by gucci, gracious tuberose edt | Full size koster 455 kr.
GUCCI har med sin enestående historie om et italiensk familiedynasti og altid kreative kollektoner med endeløs feminitet og seksualitet altid være en del af beauty og modebranchens absolutte elite. Og specielt GUCCI's særlige evne til at gøre os kvinder til sofistikerede og velduftende væsner har altid været en anelse magisk. Den eksklusive Flora Garden by Gucci bringer historien helt op i nutiden med en serie af forførende dufte, der hver har sin egen yndige farve og karakteristika. Duftenes retninger har på en gange noget mystisk og forførende over sig og veksler yndefuldt imellem styrke og ynde. Og det elsker vi. Varianten Cracious Tuberose har charmeret os med sin elegante duft, der blander den markante tuberose med en grøn ouverture af viol blade og fersken, der blidt understreges med plantens silkeblomster. Duften fremhæves af hvidt cedertræ og citrus, der understreger duftens raffinerede og yndefulde aura. Frisk, svævende og karismatisk. Vi ligger fladt ned. We LOVE Gucci.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...