Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12.11.13

Tema-tirsdag #13: Pakke kalender til hende

Det ér jo pakke-kalendernes tid; og når jeg efterhånden gik igang med mine pakkekalendere for flere måneder siden, tænkte jeg at det kunne være hyggeligt at lave sådan nogle indlæg her, som kan gi' en lille ekstra hjælp; eller måske oveni købet gøre det afgørende om en kæreste, søster eller en vældig sød veninde, i år bliver den heldige modtager, af en hjemme bikset pakkekalender. Findes der noget bedre, end at modtage noget som man bare ved, der er gjort rigtig meget ud af? I sidste uge lavede jeg et indlæg magen til dette, bare til pakkekalendere til mændende. Det indlæg kan I kan finde lige HER.

Mascara: Her skal man passe på, eller ihvertfald være sikker på at det kan byttes. Rigtig mange har en fast ynglings mascara, og det er ikke til at lave om på. Så tjek din søsters, eller kærestes make-up pung ud, så du er sikker på at det bliver den mascara, som det altid har været. Det er  nemt at finde dem billige på ebay lige her, men vær' forberedt på deres meget lange levrings tid!
Barber blade.
Lys huse: Dem på billedet er af mærket Kähler, som koster lige omkring 200 kr, pr. hus. Men lige nu er der nogle der ligner urimelig meget, i Rema1000, som koster en god sjat mindre.
Fodbade salt.
Eos læbepomade.
Design letters bogstaver: Kan bruges til at noget valgfrit med, eller måske begge jeres forbogstaver. De er så fine i indretninger. De kan bla. købes i Bahne, til bare 30 kr, stk.
Vanter.
T-shirts: Her er h&m, Vila, og Veromoda nogle virkelig gode butikker. De har tit stativer eller borde, hvor der ligger rigtig meget tøj, og især t-shirts, hvor de er sat meget ned. Céline Paris trøjen kan købes på Ebay lige her, til bare 53,50 kr. (Helt sikkert ikke original!)
Neglelak.
Strømper: De bløde, de tykke, de lange, dem med hello kitty, 
Tangle teezer.
Indretnings ting: Ilva er en af mine ynglings, til denne slags. Også findes der så mange fine ting, til ikke ret mange penge.
Finger ringe: En helt sikker vinder. Inde på feks. www.aveny.dk findes der så mange fine smykker, og ringe. Så er det jo så op til den enkelte kalendergave-giver, at finde ud af hvad modtageren rigtig godt kan li'. Der er bla. også disse meget fine Marguerit ringe. Hvis det overskrider budgettet, er det måske en julegave idé, eller også er det en mulighed at gi' 4 gode og lidt dyre gaver. 
Tyggegummi.
Dvd'er: Fona, Stereo Studio, Metro osv. har stortset altid en reol med billige Dvd'er, til 20-25 kr.
Cremer.
Covers: Som collagen for kalender guiden til hannerne, har jeg endnu engang valgt at lade en ting gå lidt igen. Mange af os er eger af en Iphone, og lige så mange af os vil gerne ha' et cover, til dens ellers fine design. Her synes jeg dog at det er meget nemmere at finde fine covers der er pige venlige, frem for det modsatte. Der er virkelig mange covers i butikker som trend accessories. Ellers søg på nettet, der kommer de nemt frem.
Design letters krus.
Lip gloss: De kan købes i alle h&m med kvinde afdelinger. De koster imellem 10 - 25 kr.
Rammer: Kan findes billige både i Søstrene grene, Tiger og Ikea.

1 kommentar :

  1. Virkelig lækker blog du har dig og jeg er uden tvivl blevet fast læser af din blog.
    Kig gerne forbi min blog og smid en kommentar!

    http://theteenagerblogger.blogspot.dk/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...