Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5.10.14

GOODIEBOX | 28

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
September boksen ramte goodiebox' medlemmer, i slutningen af September. Ganske lækker boks med gode produkter til lige netop de her øjeblikke - der var nemlig også en selvbruner serviet med, som jeg ikke lige fik med på billedet. Også passer Frizz Ease produkterne jo perfekt, efter en sommer hvor man har udsat håret for både saltvand og sol stråler. 

UNIQW10UE EYE AND LIP MASK |  Est. prist for 35 ml. 249 kr.
En rigtig smuk hud er noget af det mest misundelsesværdige. Der er mange glæder ved at besøge eller bo i en storby, men den forurening og travlhed, der ofte følger med kan fremme dannelsen af frie radikaler, som nedbryder hudens celler. En god hudplejerutine er derfor key og Q10 længe har været kendt som en effektiv fighter mod frie radikaler. Vi har forelsket os i Uniq10ues serie af produkter, indeholdende en hj koncentration af aktive ingredienser, og vi er sikre på at selv vores SATC veninde Samantha ville være head over heels.... Uniq10ue Eye and lip mask fjerner nemlig hævelser og reducerer mørke rande samtidigt med den beskytter mod frie radikaler og UV-lys. Derudover hjælper den også på tørre og sprukne læber, 1 - 2 gange om ugen.

BELLÁPIERRE MINERAL BRONZER | Vejl. pris for 9 r. er 279 kr.
Vi kan specielt godt lide makeup, som fremhæver vores bedste træk både udseendesmæssigt, men endnu mere vores personlighed. Og vi har derfor valgt at fremhæve den sommerglød, vi har tilbage, fordi sommergløden typisk giver os lidt mere energi, mod og følelse af vitalitet. Vi har fr forkælet jer med Bellápierres smukke glitrende mineraler, og denne gang har vi valgt, at I skal prøve deres fantastiske Mineral Bronzer i den smukke farve "peony". Smukke friske kinder giver nemlig power og signifikans, så du er klar til at indtage dagen eller storbyen. Boom... Bronzeren består af 100% rene mineraler. Yup - det er noget din hud kan lide.

TEEZ LOVE TRIANGLE LIPSTICK | Vejl. pris er 149 kr.
Et af vores absolut foretrukne er det underspillede, henkastede, lækre look. Det kan være svært at mestre, men især kvinderne i New York og Paris formår at rocke dette look til perfektion. Den gode nyhed er, at der ikke skal så meget til for at tranformere et helt almindeligt hverdagslook til et lækkert, henkastet aften look. Noget så simpelthen som en lækker læbestift can do the trick. Og sådan en har vi fundet til jer hos ét af vores yndlingsbrands, Teez Trend Cosmetics i deres über cool sity line kollektion. De delikate nuancer og plejende ingredienser skal gøre os city chic hele efteråret. Læbestiften er dermatologisk tester, allergivenlig og ikke testet på dyr.

JOHN FRIEDA FRIZZ EASE SMOOTH START SH./COND. | Vejl. pris for 250 ml. er 89 kr. stk.
Alt fra cykelture i efterårsvinden til storbyens forurening slider på håret, hvilket kan gøre det glansløst og få det til at kruse. De rigtige hårprodukter kan dog gøre en verden til forskel. Og her hører John Frieda til blandt de bedste med innovative produkter til en overskuelig pris. John Friedas Frizz Ease Smooth start shampoo og conditioner giver en smooth start på dagen og beskytter håret mod storbyens udfordringer. Indholdet af olivenolie og andre plejende ingredienser er nemlig med til at genopbygge hårets naturlige forsvar, hvilket modvirker krus. De praktiske størrelser gør dem tilmed perfekte til at tage med på storbys getaway!

NORDICTAN SELVBRUNER SERVIET | Vejl. pris er 10 kr. stk.
Vi er formentlig ikke de eneste der ønsker at vores dejlige sommerglød ville vare lidt længere, og det ville naturligvis være vidunderligt at kunne holde gløden ved lige med solrige getaways, men sådan ser virkeligheden desværre nok ud for de færreste. Derfor er vi glade for produkter, der kan give en hjælpende hånd, og vi er blevet temmelig vilde med nordictans svanemærkede selvbruner servietter. De er nemme at anvende, giver et flot resultat og har en praktisk størrelse, der gør dem perfekte til toilettasken. Og så er de fri for parabener, parfume og alkohol.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...