Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.5.14

GOODIEBOX | 23

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Sommerstænger og fine fødder.
På goodiebox er de nogen rigtig drømmere. De drømmer stort og småt, hver dag. Lige nu drømmer de primært om lysere og varmere tider. Om bare tæer i sandet. Om peep-toe pumps og smukke sommerkjoler. Det er jo netop blevet tid til endnu en boks; en meget lækker en hvis I spørger mig. Og en der passer fuldstændig perfekt til netop denne tid vi er i lige netop nu - også er boksen i den absolut fineste farve. Min tanke da jeg pakkede den op og så den fineste lyse blå goodiebox kasse, - var at det her ikke kunne være helt dårligt. Det her er min goodiebox nummer 23 i rækken, og boksen for April 2014.

The body shop spa fit intensive toning concentrate | 200 ml. koster 250 kr.
Indrømmet. Det kan være lidt af en kompleks følelse at være en kvinde. Sommeren er endelig på trapperne. Vi er vilde. Endelig. Og straks bliver man overvældet af erkendelsen af, at man måske burde have gjort sig bedre klar til sommerkjoler og bare ben. Lidt mere fit. Lidt mere lækker. Vi føler os fristet til at skrige et eller andet højt, men heldigvis har vi fundet en lille hjælper, der gør livet lidt lettere og os mere klar til de varmere dage. Vores sommerromance hedder Spa Fit Toning concentrate fra The Body Shop og denne herlighed indeholder velduftende naturlige olier fra bl.a. citron og grapefrugt, men det geniale træk er de aktive ingredienser bl.a. koffein, som booster din hud, så den syner både blødere, glattere og mere toner. Stimulerende for både hud og sanser. Simpelthen fantastisk. Anvendelse: Massér Spa Fit Toning Concentrate ind på problemområderne i cirkulære bevægelser. For at opnå det bedste resultat skal du gentage behandlingen minimum 3 gange om ugen. Kan med fordel benyttes inden træning, da træningen hjælper med at sætte gang i blodcirkulationen.

Eucerin shower oil | 400 ml. koster 114,95 kr.
For at opnå helt perfekte sommerben, bør du starte plejen af dem allerede i badet. Aktive ingredienser optages nemlig lettere ved våd eller fugtig hud. Bonus er, er dette også sparer tid i en travl hverdag. Eucerin Shower Oil er en fugtigheds givende badeolie uden parfume eller parabener og den er velegnet til alle hudtyper. Den har en lækker cremet skum, der skånsomt vasker huden og efterlader den blød og smidig. Specielle ingredienser som pH5 citratbuffer og panthenol beskytter hudens egne enzymer, hvilket styrker hudens 
Apotekets hælcreme | 100 ml. koster 59,95 kr. 
Indrømmet. Hælcreme er ikke specielt sexet. Men det er sprukne hæle heller ikke. De er faktisk alt andet end sexet og så kan de også være yderst smertefulde. Hvis vinterens tunge fodtøj virkeligt har sat sit præg på dine fødder, kan det være en god idé at give dem den helt store omgang pleje for at få fødderne klar til sandaler. Apotekets hælcreme er spækket med ingredienser, der virker blødgørende og plejende på tørre og sprukne hæle og fodsåler. Udover at indeholde carmid, der tilfører fugt og virker opløsende på hårdhud, indeholder den nicinamid og allantoin, der plejer og stimulerer cellefornyelsen, og hjælper til at fjerne død hud. Med denne creme er lækre fødder virkelig indenfor rækkevidde.

Matas fodbadesalt uden parfume | 2x10g. koster 10 kr.
Vores fødder står model til meget. Fra byture i alt for høje hæle, til små klemmende ballarinaer, til Cross Fit i varme sneaks. Samtidig er velplejende fødder næsten kulminationen på den vestlige civilisation. Okay måske ikke helt, men svar os lige på dette - hvorfor behandler vi generelt ikke vores fødder bedre? Det vil vi gerne ændre. For findes der noget mere afslappende end varmt fodbad og lidt fodforkælelse? Et godt fodbad med lækkert fodbadesalt frisker dine fødder op efter en lang dag på farten, og skaber næsten følelsen af at du går på skyer. Matas' lækre fodbadesalt er tilsat olivenolie, der blødgør hård hud og frisker fødderne op. De smarte individuelle pakker gør dem ideelle til at tage med overalt. Og så er de formet som små fødder. Cuuuteness. 

Matas fodsalve uden parfume | 100 ml. koster 50 kr.
Dette er the finishing touch til den perfekte fodforkælelse. Husk at afslutte dit fodbad med en virkelig god fodcreme. Sørg for at påføre den umiddelbart efter et bad, eller fodbad, hvor dine fødder stadig er lidt fugtige. Så er det nemlig ekstra absorberende over for de mineraler og de andre ingredienser, der findes i gode fodcremer. Og det er der god grund til at gøre i dette tilfælde. Denne intenst plejende creme fra Matas' egen nye fodplejeserie FOD, indeholder nemlig både fugtigtgivende carbamid, der modvirker hårdhud samt jojobaolie og plende aloe vera - og så er den helt uden parfum. Påfør den også gerne inden sengetid. Brug den hver dag, og gør dine fødder klar til sommeren. Frisk og frejdig - og let på tå. 

Compeed vabel plaster | Full size koster 57 kr.
Det kan skyldes lange arbejdsdage, lange nætter med massere af dans eller blot en konsekvens af noget vi elsker - nye sandaler til at gå sommeren i møde. Nogen gange er uheldet ude, og ellers velplejende fødder kan også få vabler. Av. Det eneste man skal tænke på er at få skoene af i en fart, men det er ikke altid muligt. Og det sidste man da har lyst til, er at tage et par høje hæle på til weekendens store fest. Compeed to the rescue. Compeed fungerer som et andet lag hud, samtidigt med det lindrer mod tryk og smerter og beskytter mod snavs og bakterier. Vi er fans!  


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...