Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20.3.11

731 days since

.. and I still can't believe it.


Mig og mine søskende er vokset op med Kristian (til venstre) Han var som den storebror som mig og Carina altid har ønsket os. Den person som hentede os efter skole, hjalp os med lektierne, og spillede fodbold med os, når vi havde lidt for meget energi. Den person der altid bare vadet ind i huset, som om han boede der, gik direkte ind i stuen og sagde "hva så?!" med den stemme, og det gode humør som kun Kristian havde. Den der kunne finde på at sige "han ligner fandme en røv der er træt af at skide" om en person, der måske ikke var så pæn. Ham der nogengange snakkede lidt hurtigere, end han tænkte - Og fik sagt at han skulle ha' en læskekæmpe, som så var en kæmpelæske..


19 Marts 2009. - Uventet og uforståeligt vågnede han ikke af nattens søvn.

Kristian var født og opvokset i Vestbjerg. Det var her, han tog sin tørn med børnehave og skole og allerede tidligt gjorde klart, at han havde sin egen vilje, sin egen bestemning, som den lille Kristian udtrykte det.
Han havde sine egne ideer om, hvilke værdier der skulle styre hans liv. Kostede det en kamp, så tog han den. Med viljestyrke, men også med en forsonende humor. Som dengang, da hans mor opgivende afsluttede den daglige diskussion om påklædningen til dagen i børnehaven med spørgsmålet:


- Jamen, hvad for noget tøj vil du så ha på? Og med det samme fik svaret: Syltetøj.


Kristian blev aldrig nogen holdspiller. Han kunne ikke styre holdet til den sejr, han altid gik efter. Derfor valgte han enmandssporten. Fra fem-års-alderen og mange år frem var judoen hans foretrukne. Det blev til fem Danmarksmesterskaber. Indtil han i 14-års-alderen kastede sig over skatersporten. Først som alle skaterdrenge dengang med kasketten i nakken, hængerøvsbukser og boardet under fødderne, ligegyldigt hvor han skulle hen.
Men for Kristian var ambitionen større end bare at være én i flokken. Han ville være nummer et og styrede målrettet efter det. Så efter endt handelsuddannelse i Aalborg valgte han at give drømmen om at blive professionel skater, en chance. Og det lykkedes med talentet og viljen som indsats.

Kristian blev en af verdens bedste skatere, sponseret som professionel på et af de store amerikanske skaterteams. Verden blev hans tumleplads. I Sydamerika, Nordamerika og i Europa ventede opvisninger og konkurrencer på det board, der sad, som var det limet til hans fødder. Han har optrådt i internationale magasiner og blev en kendt skikkelse på talrige af de skatevideoer, der sælges verden over..




- Altid savnet, aldrig glemt.

4 kommentarer :

  1. Virkelig rørende tekst!!

    SvarSlet
  2. Han er så savnet <3
    Og det er så super flot det du har skrevet søster ..
    Jeg er sikker på at Kristian kigger ned på os, holder øje med os , og følger med i vores liv.
    Kristian ville ha være rørt hvis han så hvad du har skrevet om ham her.

    I hjertet gemt, men aldrig glemt

    SvarSlet
  3. Rørende :'(
    Faldt han bare i søvn og vågnede aldrig igen?

    SvarSlet
  4. Carina: <3

    Louise: Ja, det gjorde han.. Desværre. Han gik ind for at sove, fordi han havde fået det dårligt. Og da han storebror (ses på øverste billede) Ville vække ham dagen efter, havde han været død i nogle timer.. Helt forfærdeligt.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...