Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.2.13

Goodiebox | 7

I en helt ny form af kasse, med fast printet logo på, kom månedens goodiebox ind af døren. Jeg elsker at modtage min goodiebox, da man absolut ingen anelse har om hvad indholdet er, men må ærligt sige, at denne gang blev jeg lidt skuffet - Har efterhånden fået så mange forskellige orginale størrelse cremer, at jeg er begyndt at lægge dem i en kasse, og opbevarer det under sengen, fordi at man umuligt kan ha' så tør hud, at man kan få tømt lidt ud i noget af det, inden der kommet nyt ind - men trods dét, er det så fantastisk at gå en boks, fyldt med lækkerier ind af døren, når man mindst venter det.

En goodiebox koster kun 119 kr om måneden, i alt. Det vil sige at man altså kun betaler de 119 kr, også er portoen med. I kan læse meget mere om goodiebox, og evt. se indhold fra de tidligere bokse, på deres hjemmeside; goodiebox.dk

Oriflame ecobeauty smoothing day | Full size koster 312 kr. 
Vi er meget begejstrede for Oriflames overdådige sortiment af forførende lækkerier, og blandt de mest pragtfulde er Ecobeauty Smoothing dagcreme med multiaktiv anti-oxidant, der hjælper med at genopbygge ansigtshuden samtidigt med, at den styrker hudens beskyttende barriere. Cremen indeholder Fairtrade shea smør og Fairtrade organisk kokosolie. Og hvad der er lige så fantastisk, er den topmoderne og lufttætte emballage, der sikre at cremen holder sig frisk til sidste lækre påføring. Den dejlige, friske duft passer godt til cremens indhold - for ikke mindre en 95% af ingredienserne stammer fra naturlige og vedvarende kilder. Ingen parabener, silikone, mineralolie eller syntetiske dufte. Vi er desuden meget begejstrede for prisen. Kunne nemt have kostet det dobbelte.

Decibal ecological body lotion | Full size koster 69,95 kr.
Gammel kærlighed ruster aldrig. Vi har tidligere været store fortalere for Decubals dejlige, økologiske hudprodukter. Og det er vi fortsat. Årsagen er at Decubal bare leverer fantastisk lækre, gennemarbejdede og samtidig gennemtestede kvalitetsprodukter, og Decubals Ecological body lotion er én af dem. Den er så skøn til den daglige pleje af tør hud, fordi den tilfører fugt og blødgør huden. Cremen har en lækker, let konsistens, så den trænger hurtigt ind i huden - og ja, så indeholder den økologisk hyldeblomst og olivenolie, og er såvel svanemærket og eco cert certificeret - helt uden parfume, farvestoffer og parabener. Vi troede faktisk ikke, at det var muligt, men det er lykkedes os at få en aghængighed med god samvittighed!

John masters organic firming eye gel | Full size koster 399 kr.
Amerikanske John Masters er en frontløber indenfor økologiske hud - og hårpleje produkter, og serien høster ofte med stor overbevisning hæder og priser i hele verden. Vi forstår hvorfor. Denne økologiske øjengelé fra John Masters er intet mindre end fantastisk til de sarte øjenområder. Med fugtende og nærende olier fra roser og shea nødder samt havrekerneekstrakt beskyttes huden mod UVA-stråler. Den opstrammer samtidig med, at hævelser og rynker reduceres. Appellerende, ikk'?

Matas natur håndcreme | Full size koster 49,95 kr. 
Med de vedvarende frostgrader er en del af en Januar forkælelse naturligvis en lækker, rig og nærende creme til pleje af hænderne, og denne lækre økologiske håndcreme fra Matas er intet mindre end en genial til den tørre hud på hænderne, fordi den indeholder en stor mængde fugtgivende glycerin og økologiske aloe vera samt aktive gojibær med beskyttende effekt. Vi har brugt cremen flere gange dagligt her i den kolde tid, og vi er fuldstændig solgte. Ikke alene taler cremen til fornuften, men den er samtidig utrolig lækker og forkælende for hænderne. Skøn, skøn duft. Uden parabener og fravestoffer naturligvis. Og samtidig en helt fantastisk pris for et produkt, som vi bruger meget ofte, hele året, men måske særligt i den rigtig kolde tid.

Philip Martins body shower juice | Full size koster 338 kr.
Nogle gange burde det være okay at have flere mænd i sit liv. På én gang. Vi er nemlig også en smule forelsket i italienske Philip Martins. Årsagen til endnu en forelskelse er, at vi har forkælet huden med den meget dejlige Philip Martins body shower juice, der fugter og blødgør huden med de økologiske indholdsstoffer, appelsin, pebermynteblade, aloe barbadensis blade, sød citrontræ, mynte og troldhassel. Overskriften er i den grad velvære, da den lækre, naturlige duft og den tykke og fyldige skum samtidig har afslappende effekt på os, og duften er både skøn og retro-agtig på den overbevisende måde.

Mádara sun flower tinting fluid | Full size koster 219 kr.
Imens vi drømmer om forår og den friske, strålende glød i huden, har vi fundet denne skønne, økologiske makeup-creme fra mádara der er helt uden parabener og andre syntetiske stoffer. Vi er helt vilde med at den er lavet af naturens egne ingredienser. Nordisk hybenektrakt og naturlige pigmenter holder huden fugtig, giver  en ensartet teint og mindsker synligheden af urenheder og fine linjer. Den er lettere end traditionelle makeup-cremer og tilstopper derfor ikke porerne. Huden bliver frisk, smuk og med en strålende sommerglød.

Yogi tea ginger | Full size koster 29,95 kr.
Hvad fuldender oplevelse af selvforkælelse er i vores øjne den dampende kop beroligende te, og denne te er fra Yogi med ingefær er en af vores foretrukne - især på grund af dens særligt aromatiske skarphed og varme. Ingefærens magi kommer fint til udtryk, og er samtidig fint akkompagneret af bla. lakridsrod og citrongræs. En del af nydelsen kommer også fra historien om at Yogi Tea er de ayurvediske, økologiske urte-te-pionerer med speciale i ayurvediske te blandinger, der virkelig taler til sanserne og smagsløgene. Komponeret af økologiske urter og krydderier efter yogiernes ældgamle visdom. Forelsket?

Naturlig | Full size koster 19,95 kr.
Dette er jo egentlig lidt uden for nummer, men en del af naturlig selvforkælelse er naturligvis også lidt lækkerier. Og vi elsker de forbudte mellemmåltider og små snacks og i vores daglige søgen efter snacks af den lækre og naturlige af slagsen, er vi faldet over naturlig-baren med kakaosmag. Urolig velsmagende og lækker og uden medfølgende dårlig samvittighed, da vi ved, at den består af tørret frugt og nødder. Yummi.

3 kommentarer :

  1. Fik den også selv, elsker tingene der er i :)

    http://innocentcherry.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Hvad koster den? :)

    SvarSlet
  3. Har det på samme måde som dig :-) blev lidt skuffet!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...