Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3.6.14

GOODIEBOX | 24

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så ramte vi de første officielle sommerdage, og derfor også lige fået denne måneds goodiebox ind af døren (de kommer altid sidst på måneden). Så nu er det tid til endnu et goodie-indlæg. Denne måneds boks sætter meget fokus på solen, og dens stråler. Og derfor er der godt med solcreme, olie, og andet lækkert til at holde huden sikker i solens stråler.
Læs mere om goodiebox på deres hjemmeside www.goodiebox.dk

Palmolive mediterranean moments showergel | 500 ml. koster 39,95 kr.
Der er få ting i livet, der står følelsen af at ligge på stranden ved Middelhavet, mens man suger varme og indtryk til sig. Det varme sand, duften af hav og søde frugter - måske spicet op med en iskold drink. Palmolives Mediterranean Moments bringer middelhavet og følelsen af sommer ind i dit brusebad. Enten sprængfyldt med fantastisk arganolie eller olier fra abrikoser og bær - og denne shower gel er indbegrevet af sol og sommer.

Piz buin wet skin transparent sun spray SPF15 | 150 ml. koster 145 kr.
Sol, sol, sol. Vi jagter den året rundt, og elsker når den for alvor kommer frem i sommermånederne. Der findes næsten intet bedre end et frisk skud D-vitamin til krop og sjæl. Men man skal huske, at beskytte sin hud mod solen, mens man kan. Er skaden først sket, er der nemlig ikke meget at stille op. Piz buin Wet skin transparent sun spray SPF 15 er virkelig genial til dette. Først og fremmest beskytter den mod solens UVA og  UVB stråler. Men det virkelig geniale er, at den kan anvendes øjeblikkeligt efter en dukkert i havet. Den innovative formulering bevirker nemlig, at produkt og vand adskilles i stedet for at blandes. Påføringen er utrolig let, og huden fugtes uden at fedte. Den er ekstra vandafvisende, indeholder ikke parabener og så dufter den fantastisk. Et must have i strandferie-bagagen.

Yin Yang skin cleanser | Estimeret pris for 200 ml. er 128 kr. 
Vi rejser selv rundt i verden, for at finde frem til nye, fantastiske produkter. Turen gik til England, hvor vi fandt frem til fantastiske Yin Yang. Yin Yang er mestre i at lave lækre hårprodukter, der er frie for kemiske stoffer. Baseret på organiske planteekstrakter og andre naturlige ingredienser, tryller de nogle virkeligt lækre ting frem, perfekte til din egen rejse. Efter en lang dag med storbys shopping, eller svedende på stranden, har huden nemlig rigtig godt af at blive renset. Yin Yang skin cleanser er helt ideel til dette. Sprængfyldt med ingredienser som kildevand, kokosolie og troldnød, renser den i dybden og exfolierer mildt huden. Den efterlader din hud ren og frisk, genfyldt med energi og power. Klar til en ny dag. Brug en vatrondel og påfør den i hele ansigtet og på halsen, morgen og aften eller efter behov. 

Medina "Jalousi" by gosh cosmetics | 50 ml. koster 299 kr. 
Som sanger og kunstner er Medina feminin og sensuel - tilført et skud rå stil og massere af kant. Alt dette har hun også formået at overføre til sin seneste duft "jalousi". Den er svær at beskrive, for den pirrer alle sanser. Sød og forførende. Sommerlig og let. Mystisk og fortyllende. Baseret topnoter af friske citrusfrugter som citron, mandarin og grape, med et tvist af rosenpeber. En dybere blomsterduft af jasmin og vandhyacint skaber en kontrast til de friske topnoter, og gør duften mere forførende og romantisk. En feminin, chic og edgy duft til kvinder i alle aldre.

Bellápierre shimmer powder | Full size koster 149 kr.
De lange sommeraftener er ideelle til hyggelige stunder, middage og fest. Vi elsker at stadse os op til fest og gøre os smukke og lækre foran spejlet, uanset anledning. Med en god sommerkulør, er man allerede nået et langt stykke af vejen. Men du kan nu nå endnu længere med disse funklende mineraler. Shimmer Powder fra Bellápierre har mange anvendelsesmuligheder og kan således benyttes til at fremhæve den gode kulør, highlighte kindben eller få funklende øjne, alt efter dette humør og anledning. Den er 100% baseret på rene mineraler med det plejende mineral Mira, som hovedingrediens. Disse shimmer powders tilfører langvarig farve og glitren uden at klumpe. Alle bellápierre's produkter er uden unødvendige fyldstoffer og tilsætninger, og er derfor allergivenlig og brugbar selv på den mest sensitive hud. Gør klar til at skinne om kap med solen! 

Teeez beautiful flat stiff brush | Estimeret pris for full size er 142 kr.
Vi er kæmpe fortalere for øjenskygger, da de er fantastiske til at skabe et forførende og sensuelt sommerlook. Det handler dog ikke kun om kvaliteten og farven på din øjenskygge, når du forsøger at skabe det helt rigtige look med fokus på øjnene. For at få det optimale ud af din makeup og for at få den til at holde længere, er det nemlig vigtigt at være udstyret med de helt rigtige værktøjer. Og ind kommer Teeez. Beautiful flat stiff brush's brede runde hoved er særdeles velegnet til at påføre øjenskygge på hele øjenlåget eller til udtoning af eyeliner. Dens stivere hår gør den ydermere ideel til påføring af øjenskygge, hvor der kræves præcision, for eksempel ved intense smokey eyes. Et ideelt tool, der er svært at undvære.

Matas sollotion faktor 15 | 200 ml. koster 79,95 kr.
Vi leder altid med lys og lygte efter produkter, der kan gøre vores hud sund og lækker. Og om sommeren, er første skridt mod lækker hud, solcreme. Solens UVA stråler kan nemlig skade de inderste hudceller og fremskynde aldring, hvor UVB stråler skader de yderste hudlag, hvilket kan forårsagde skoldning. Så solcreme er vigtigt, både for at beskytte din hud nu, og senere. Derfor er vi glade for at kunne give jer denne lækre sollotion fra Matas, som erstatning for fodsalven i april. Den giver først og fremmest effektiv beskyttelse mod både UVA og UVB stråler. Endnu mere lækkert er det dog, at den indeholder aktive ingredienser som kreatin og det antioxidative E-vitamin. Kreatin tilfører fugt og øger hudens evne til at regenerere, hvor E-vitamin hjælper til at beskytte hudens naturlige barriere, så den forbliver frisk og vellejet. Herudover er striberne også svanemærket og alle uparfumerede varianter og er også mærket med astma-allergi danmarks blå krans. Alle gode grund til at bruge lidt ekstra. Hver dag. Uanset desination.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...