Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28.6.11

Sommerhus

Torsdag, blev jeg hentet af Andreas. Turen gik til Rønde, ved Djursland - Da vi havde været i sommerhuset en times tid, skulle vi afsted til Randers banegård, efter Camilla. 45 minutter senere, og personen jeg har savnet siden februar, var ved mig. Vi kørte tilbage til sommerhuset, hvor vi pakkede ud, kiggede rundt osv. Vi satte os i stuen og så fjernsyn og kom til at snakke om at vi faktisk var ret sultne - Senere siger Andreas at vi kan tage på Crazy Daisy, hvortil Camilla svarer "Kan man få mad der?!" (hun er fra fyn, og vidste åbenbart ikke hvad det var :b) Vi siger jaja, for sjov.. Og 10 min. efter havde Andreas været i bad, skiftet tøj - Og var klar til at tage på crasy daisy. :-D Vi kørte derind af - og endte bare med at spise en pizza, og køre hjem igen.. haha. :-D


Fredag kørte vi til Tjørring (eller hvad det hedder...) og på vej hjem af, køre vi på mcdonalds i Silkeborg. Resten af dagen brugte vi på at hygge ved stranden, med kameraer og hinandens selskab.

Lørdag tog vi og handel da vi lige var vågnet, da vi kom tilbage tog vi Andreas med ned til stranden - Andreas efterlod vi ved Hans og Åse, også gik vi op til sommerhus - Hvor vi blev forfuldt af en bil hele vejen.. Det viste jeg så at være de dudes der skulle komme lørdag aften. Vi sendte dem ned til Andreas, også skyndte vi os at tage shorts på, og gå ned til vandet igen.


Lørdag aften hyggede vi os - Eller, mig og Camilla sad med dynerne rundt om os, og var ved at falde i søvn, og samtidigt ved at dø af kulde.. Men det var nu alligevel hyggeligt. Da Maren var kommet ville de andre ned og bade. - Og det gentog sig, senere på aftenen. Da klokken havde slået 05:00 begyndte den store dyne kamp! hahah. Mig og Camilla havde taget vores dynere med ud, fordi der var koldt. Da vi så gik ind et kort øjeblik, havde Mike og Malte nakket vores dyner - What to do, what to do???

Så gik vi ind til deres senge, og nakkede deres dyner.. Ahh, de var meget varmere. Yeah! Da de så så at vi kom ud med deres dyner, ville de bytte - But, no no no!!


Da Malte så ville til og i seng, ville han jo selvfølgelig gerne ha' hans dyne - Men det skulle du ha' tænkt på før du nakket vores, mester! ;-) Han prøvede alt hvad han kunne i 10 minutter, men han måtte råbe på assistance, og Nikolaj kom og hjalp. Så det var Fætter & fætter mod kusine & kusine.. Det var en hård kamp, og der kom da et par albuer i fjæset, knæer i maven, hoveder i hagen.. Selv Nicolaj stoppede op, og sagde "Hold nu kæft, de er stærke!" MEN, vi fik alle dynerne i huset fra to 23 åriget drenge børn.. Hehehhehe, *High five, Camilla* Eddermanme samarbejde. :b









Søndag stod den på hjemtur - Måtte jo til, selvom man ikke havde lyst. Buuhuu..
Hvis man kunne, ville jeg tage weekenden om - For hyggeligt. Dét var det.

Der vil komme billed-spam sådan, løbende. hihih.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...