Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24.2.11

Vinterferie

I Nordjylland og på fyn har vi ferie i uge 8 - Lige da andre folks ferie er slut. Hæhæhæ.
Anyway, min kusine er her i heeele ugen, derfor jeg ikke lige får blogget så meget. - Men her har i (igen) lidt billedspam fra dagene, der er maaaaassere af billeder, så de kommer ind, sådan lidt efter lidt..


Camilla kom med toget fra Middelfart til Aalborg ved 13 tiden, Lørdag. Vi kom hjem, pjattede og pakkede hinandens fødselsdags gaver op. Vi kiggede på hinanden, og blev enige om at der skulle ske noget. Vi tog bussen 20 minutter efter, og brugte resten af dagen inde i Aalborg. Først et lille smut forbi McD, også gik vi ellers bare - Uden at vide hvorhen. - Og vi havnede så ved kultur huset Nordkraft. Der brugte vi rigtig lang tid, bare ved at gå og kigge. Rigtig hyggeligt faktisk. Da vi så - Efter lang tid - Tog os sammen til at gå ud i kulden igen, kig vi et pænt stykke, for at komme til Kenney Arkaden, hvor vi ventede 45 minutter på bussen hjem, til Sulsted.
Da vi kom hjem, fik jeg eeeeendelig Camilla overtalt til at måtte male hende blå, som en avatar (Hvis hun også måtte male mig, hæhæ) Og det brugte vi så, liiiiike all night på. Dét var hyggeligt.

"Avatar" billederne blev ikke så gode som vi havde regnet med, da der var meget mørkt, så skygger blev ikke om planlagt, plus at farven blev ved med at skalle af.. Men vi blev rimelig tilfredse med selve malingen, trods alt..

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...