Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20.1.16

GOODIEBOX | 44

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så blev det tid til årets første goodiebox! Jeg har efterhånden været medlem af deres virkelig geniale koncept i mange år, og jeg bliver bare aldrig træt af det. At modtage en lille gave, hver måned - og at den så oven i købet er fyldt med lækre produkter?! Jamen, kan det blive bedre. 

____________________________________________________________________________

Goodieboxen fra Januar måned her, har personerne bag goodiebox endnu engang formået at gøre det helt perfekt til års tiden. Der er lidt olie og creme til den tørre hud, også er der et helt fantastisk læbe produkt, til læberne, som bare stortset altid er lidt små tørre på den her årstid. Derudover er der også et anti-ageing produkt med i en full-size størrelse; hvilket altså vil sige at der er hele 6 full size produkter med, ud af 7 - det kan vi godt li'! 

Anti ageing eye oil er grundlagt af Kristéle Sun, som har levet med eksem hele sit liv, og har oplevelet allergiske reaktioner på forskelligt kosmetik. Hendes drøm var derfor at skabe en naturlig hudplejelinje, som kunne anvendes uden bekymringer - Så dén glæder jeg mig til at prøve. Jeg er generelt bare ret stor fan af de lidt kølige cremer, rundt om øjnene. Det virker lækkert og frisk.

Sanex AtopiCare håndcreme | Vejl. udsalgspris er 32,95 kr.
Isangs Antioxidant ansigtsolie | Vejl. udsalgspris er 105 kr.
Carmex Lip balm | Vejl. udsalgs pris er 29,95 kr.
Omol! Anti ageing eye oil | Vejl. udsalgspris er 280 kr.
Nu3 økologisk superfood trio bar | Vejl. udsalgspris er 15 kr.
Emite makeup tan booster broonzer | Vejl. udsalgspris er 249,95 kr.
Loqi tote bag | Vejl. udsalgspris er 75 kr.

14.1.16

November & December favoritter

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
November og December favoritter, har jeg i denne omgang slået sammen til ét indlæg. Jeg har haft virkelig meget at se til den seneste måneds tid, og fik det bare udskudt, og udskudt endnu engang. Også har de her favoritter faktisk været stortset gennemgående i de to måneder, så vi snupper lige en dobbelt op, i denne omgang.
_________________________________________________________________________________

En af mine - faktisk helt igennem yndlings produkter, er den lille blå/grå/hvide fil, nede til højre i kurven. Det er en min mor har købt i Seacret i Aalborg. Den er købt som et sæt, sammen med en creme, en olie og en anden fil. Manden lød virkelig overbevisende og stod i noget der lignede en evighed og talte på sit dårlige engelsk, om at det var et produkt man virkelig ikke kunne undvære. Plus at der skulle være en "refill"-godte, ved at købe deres produkt. Sådan at man bare kan komme ind til dem og få nye file, og få fyldt sin olie op igen. Så langt er vi dog ikke nået - men hvis det er sandt nok, så er det squ meget smart. Jeg er ihvertfald helt vildt glad for produkterne. Men butikken er stadig lidt spøjs, haha.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Batiste tørshampoo og min head n' shoulder shampoo er igen en all-time favorite. Og satin care er generelt bare virkelig et lækkert produkter, der får ens vinter-hvide ben til at dufte skønt. Derudover har makeup rense-servietterne fra Magasin Du Nord, fra en tidligere goodiebox - virkelig også været en favorit. Jeg elsker rense- og vådservietter, og har dem stortset altid til at ligge ved mit spejl, og i tasken. 

Også har jeg tre produkter fra Yves Rocher. Jeg er helt pjattet med det firma. De har et virkelig kæmpe udvalg af produkter - og af alle de produkter jeg har haft imellem mine hænder, der har jeg aldrig været skuffet over ét eneste af dem. Det er lige fra velduftende og flotte duftlys, til Eau de Toilette parfumer, som bare bliver ved med at holde duften. Til body scrubs der gør at man får den fineste, baby bløde hud. De har øjenskygger, olier, håndsæbe og cremer; og jeg er fan af det hele. I kurven her, har jeg bla. også en mascara fra Yves Rocher, som jeg modtog et par dage før December. Og den er virkelig kommet på min top liste. Jeg kan ret godt li' når mascaraen har en stor børste. Det er der faktisk mange der ikke er så vilde med, men da jeg har meget store og åbne øjne, så passer den slags børster ret godt til mig. Også giver den virkelig meget fylde, uden at være for meget. Og det aller bedste - lige nu koster den kun 99 kr!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
_____________________________________________________________________________
En af mine helt nye favoritter, sammen med Sexy Pulp mascaraen fra Yves Rocher; der har jeg min forholdsvis nye Sonya mascara fra Aloe Vera. Der er nok rigtig mange af jer der har hørt om de populære Aloe Vera produkter, og det samme har jeg. Jeg har faktisk endda købt cremer, læbepomade og drikke gel, uden at vide at der også var makeup inden for mærket.

Men for noget tid siden var jeg ude og besøge en jeg kender, som hedder Charlotte. Hun gav mig lidt forskellige lækre ting, fra det spændende mærke. Og der i blandt var bla. mascaraen her, med den lillae top. Det er en Aloe Vera beriget flawless by Sonya mascara, som er til at få ens vipper længere og adskilte. Og det skal jeg lige love for, at jeg har været heldig med. Jeg har faktisk brugt den stortset hver dag, lige siden. Og jeg får simpelthen de længste vipper med den! Efterfølgende er Yves Rocher mascaraen god, til at skabe lidt ekstra fylde hvis man er til det, da Aloe Vera mascaren er den der sørger for de lange, lækre, vipper. Puh, det var meget mascara snak! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...