Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24.7.15

Kæmpe udsalg hos Cocopanda

Image and video hosting by TinyPic
Endnu engang er der gode penge at spare, hos cocopanda.dk. Jeg synes det er tit at der er tilbud på lækre produkter, hos dem. Og det kan vi jo godt li'. Denne gang er der kæmpe udsalg på alle deres dermalogica produkter. Faktisk det vildeste dermalogica tilbud de overhovedet kommer til at have i år. Tilbuddet gælder kun idag, fredag d. 24 Juli, indtil midnat. 
Jeg er allerede den glade ejer af Dermalogica speciel cleasing gel, som jeg faktisk fik anbefalet til min sarte hud. Jeg har efterfølgende fået et kæmpe rense sæt hjem, som jeg har brugt samlet, og derfor er dermalogica flasken blevet sat til side - men den er lækker, og den kan anbefales! Den koster normalt 229 kr, hvilket jeg godt kan synes er en god portion penge, for endnu et produkt som skal i ansigtet, og som bare skal rense og fjerne makeup. Men ved udsalget i dag, kan man sparer .-32%, og den kommer derfor ned i 183 kr. Desuden holder den også meget længere end mange andre rense produkter, da den er cremet, og ikke tynd som vand. Find den her. Derudover tilbyder cocopanda, alle kunder en praktisk prganizer til opbevaring af makeup/smykker, når de handler over 599 kr. 
Image and video hosting by TinyPic

Nye produkter fra URTEKRAM

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
For et godt stykke tid siden, efterhånden, modtog jeg de 3 lækre produkter her, fra mærket Urtekram. Jeg har flere gange nævnt at jeg er ret vild med at skifte shampoo, da jeg nemt synes at håret kan blive træls og fedtet af at man bruger den samme shampoo i en meget lang periode, så derfor har jeg taget to forskellige shampooer, da jeg kunne vælge 3 valgfrie produkter. Det sidste produkt er en crystal roll on deodorant, som dufter skønt og mindsker bakterier. Urtekram er en dansk producent af nogle lækre økologiske produkter og et utal af fødevarer, og de er alle sammen af høj kvalitet. Virksomhedens passion er at skabe et grønnere Danmark, hvor miljø og sundheden kommer i første række. Og hvem kan ikke godt li' lækre produkter; som er faktisk er gennemført lækre, hele vejen igennem. 
Image and video hosting by TinyPic
Egentlig tog jeg netop de skrigende pink produkter, fordi at der stod at de dufter af tusindevis af roser; og det tror jeg egentlig også at de gør - men så dufter tusindevis af roser, bare ikke lige så godt, som jeg ellers havde regnet med at de gjorde. Haha. Crystal deodoranten synes jeg er den der dufter mest "stærk", men til gengæld er den virkelig lækker. Den skulle mindske bakterier og selvfølgelig luft - og jeg er faktisk blevet ret glad for den. Den koster 50 kr, og i kan finde den hos billigvoks.dk, lige her. 

Image and video hosting by TinyPic

17.7.15

GOODIEBOX | 38

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så blev det tid til Juli boksen - og som der står på det medfølgende papir i goodieboxen, så er det tid til at ryste hverdags rutinerne af os, så vi sammen kommer ud af vores daglige rytme og i stedet finder vores indre eventyrer frem. Sommermånederne byder på et utal af muligheder og giver plads til, at du kan omfavne din mere crazy side og imødekomme nye eventyr og oplevelser med mod, selvsikkerhed og smittende humør. I månedens boks er der for lige godt 600 kr, i lækre produkter. Og en goodiebox koster 119 kr, hvortil man skal betale håndtering og fragt ved siden af, sådan at det bliver 159 kr, i alt. I kan læse meget mere på www.goodiebox.dk

Teez be blushious sun kissed | Vejl. udsalgspris er 189 kr.
Kevin.Murphy colour.bug | Vejl. udsalgspris er 158 kr.
Sunspa spray-on-spf | Vejl. udsalgspris er 149 kr. for 125 ml.
Garnier micellar water | Vejl. udsalgspris er 70 kr. for 400 ml.
Naked lips lip balm superfruits | Vejl. udsalgspris er 30 kr. 
Palmolive feel glamorous showerscrub | Vejl. udsalgspris er 21,95 kr. for 250 ml.


6.7.15

Københavner dagene #4 Now with a view

Image and video hosting by TinyPic
Snart går turen til København igen, og jeg har stadig så mange gode billeder og minder fra sidste år, som endnu ikke er blevet delt. Der er blandt andet turen op i den enormt smukke Frederiks kirke, som også bliver kaldt Marmor kirken. Kirken med den runde top, det grønlige tag og smukke guld detaljer. Jeg synes virkelig at det er så smukt et sted, hele det område; og mit indre royale hjerte bankede lyn hurtigt, da jeg fandt ud af at man ikke blot kunne komme ind i kirken, men faktisk kunne komme helt op, aller øverst. Så selvfølgelig skulle vi det. 

Først var det bare lyn hurtigt ét skridt ad gangen, på et par meget brede trapper. Op til en lille dør, hvortil guiden fortæller at hvis man lider af angst for smalle rum og steder, så er det ikke en god idé at fortsætte. Min første tanke var at det ville da ha' været en god service lige at fortælle dét, inden man havde betalt og gået de første mange trin op. Men døren blev åbnet, og inde bag var den absolut mest smalle trappe, som bare drejede rundt og rundt, og lige lidt mere rundt. Når man kom videre op, kom der en mere firkantet trappe, som var næsten lige så smal. Og til aller sidst kom man helt op i kublen, hvor man kunne se træ spær, og ellers bare skulle gå på en lille gang, tværs over det hele. Sjov oplevelse - men ganske hårdt. 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Men tjek lige gevindsten for at ha' gået de uvirkelige mange smalle trappe trin op, til den øverste spids, inderste inde i den royale bygning. Den fineste udsigt ud over Danmarks hovedstad. Tænk at man kan være turist i sit eget land - og være helt overrasket over de oplevelse man kan få. Jeg er helt pjattet med det! Og da vi kom ned igen, så stod Birthe Kjær foran os. Mit mål som den lille nordjyde her, var at se en kendt person - og det fik jeg. Haha! 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

3.7.15

∙ Your's truly organic ∙

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Som jeg viste i Juni favorit indlægget, havde jeg en forholdsvis ny shampoo fra Argan Deluxe blandt de produkter, som har været mine absolutte favoritter i måneden der gik. Det er en super lækker shampoo, hvor der, ligesom navnet antyder, er argan olie i, som bare er ren velvære for de små slidte spidser. Specielt her i sommersolen, hvor strålerne steger på vores hus, og lige så meget på vores lokker. Derfor er det også super vigtigt at pleje sit hår, når det her i varmen bliver udsat for sol og salt vand. 

Mine produkter her er fra www.shopdermaroller.dk, hvor de har et super fint udvalg af alt muligt lækkert til at velpleje kroppen. Også er der også bare mange lækre produkter fra mærket "Yours truly organics", som er en masse hudpleje produkter, som skulle være den helt perfekte løsning på uren, fedtet og akne hud. Jeg har ikke prøvet det endnu - men med de anmeldelser og ord som jeg har læst, så prøver jeg det meget gerne af! Desuden er der overflod af rabat inde på deres hjemmeside, så lige nu er det faktisk sat ned til kun 295 kr, i forhold til 495 kr, som det kostede da jeg fik det. 

Shampooen og hårmasken har jeg til gengæld lavet et par erfaringer med, et par gange efterhånden. Og jeg er helt pjattet med det! Desuden er jeg endnu mere vild med at der er en hånd pumpe på, så det er nemt lige at dosere uden at få for meget ud. De første par vaske, vaskede jeg helt håret i det, men nu er jeg begyndt kun at bruge det i hår spidserne. 

I kan finde alle produkterne her, her og her, hvor de faktisk netop nu er sat væsentligt ned. 

Image and video hosting by TinyPic

2.7.15

Juni favoritter

Image and video hosting by TinyPic
Produkterne fra denne måned, må i dén grad siges at være favoritter. Det er ikke blot nogle jeg har brugt rigtig meget i måneden der er gået; det er faktisk nogle jeg har brugt hver eneste dag. Tørshampooen fra Schwarskopf køber jeg altid når den er på tilbud, så koster den nemlig omkring 5 kr mindre, end batiste. Jeg synes dog at den dufter meget kraftigt af noget jeg ikke synes dufter godt - men til gengæld synes jeg at effekten er bedre på denne, end dem fra batiste. 

♥ Der er faktisk ret mange nye produkter, med i mit favorit indlæg denne gang. Der i blandt er der foundationen fra Maxfactor, som er fra billigvoks.dk Jeg er faktisk først stortset lige begyndt at bruge foundation, da jeg godt kan li' at man får en lidt mere ens hudtone. Jeg har rigtig mange ar og farveforskel i min hud. Jeg synes ikke at den her foundation dækker det helt - men det kan jeg faktisk godt li'. Det gør det blot mindre synligt, og det synes jeg er helt perfekt. Farven er Natural 50 som egentlig er for mørk til min hud, men her om sommeren passer den netop lige. 
Jeg bruger min forholdsvis nye facebrush fra Real Techniques, til at på føre facefinity i ansigtet. Jeg synes de passer ret godt sammen, de to ting - da der er pumpe i foundationen, så den er nem at pumpe og dosere på håndoverfladen, og nem at påføre med børsten da den er lille og tæt i hårene. 

 For et stykke tid siden fik jeg den fineste pakke fra webshoppen www.shopdermaroller.dk, og der var bla. den brune shampoo her, fra Argan Deluxe. Shampooen fedter rigtig meget, da der er olie i, og derfor vasker jeg kun mine spidser i dem. Det gør dem simpelthen så bløde. 
Image and video hosting by TinyPic
Derudover har jeg haft gang i den helt store test, af en masse produkter fra Avéne. Jeg havde nemlig kontakt til et apotek, hvor jeg nøje beskrev hvordan min hud reagerede og hvordan min hud føles. Altså at det feks. godt kan klø på kinderne, og at min hud har tendens til at være tør lidt over øjenbrynene. Jeg modtog en pakke dagen efter, hvor der var produkter der passede lige præcis til min hud type - og jeg må sige at jeg er vildt imponeret over Avéne produkterne. De tre produkter på billederne her, er indtil videre mine favoritter. Det er dem man kan bruge hver dag. Hvor man først renser huden med den blå vand. Derefter sprøjer man med Thermal Spring Water, og til sidst bruger man cremen i den lille tube. Virkelig skønne produkter, som jeg helt klart vil anbefale. Meget mere om dem, skal vi nok komme ind på snart. Til sidst har jeg min nyeste Clean parfume. Jeg elsker den! Den er helt perfekt her til sommeren, og dufter simpelthen så skønt og feminint. Jeg er simpelthen så pjattet med Clean parfumer, og jeg kan slet ikke få nok. 
Image and video hosting by TinyPic

Lidt fra pakkeposten

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
I går var en skøn dag. Vi fik nemlig både nyt toilet og ny længe ønsket gulv lampe. Og at få opfyldt lidt længe ønsket ønsker, dét kan vi jo godt li'; jeg er ihvertfald ret vild med det. Jeg skyndte mig ind med pakken, pakkede den op med det samme og gik ellers i gang med at samle. 5 minutter, også stod der ellers bare den fineste lampe, som bare passer helt perfekt lige i vores stue, og som netop lige er det lys vi manglede. Lampen er fra www.bekko.dk. Stor lampe, som var pakket ind lille og fint. 
Image and video hosting by TinyPic
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...