Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28.5.15

Når "Bare fordi gaver" er de bedste

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Min lillebror er virkelig god til engelsk - og han har altid været det. Faktisk før han overhovedet begyndte at få det i skolen, var han vanvittig god til det. Og det hele skyldes faktisk spil og hans tid som han har brugt på det. Mine forældre har nemlig aldrig været nogle der har gjort det forbudt for os, at spille spil hvor alders grænsen har været ældre end vi har været. Vi har siddet timevis, side om side, og spillet racer spil og GTA. 
Jeg har egentlig også altid synes at det har været lidt overdrevet, når forældre ligefrem har forbudt deres børn at spille nogle spil, selv hvis de bare har været ét eller to år yngre, end aldersgrænsen. Men sådan er det nok virkelig forskelligt, fra opdragelse til opdragelse. Min lillebror er ihvertfald ikke blevet en der kører rundt på fortovet og stjæler folks penge, eller ligefrem skyder folk ned, fordi at det er det, som missionen går ud på, haha. Han har tværtimod fået top karakterer i sine engelsk opgaver, og har altid været en af dem der har lagt allerhøjest i gennemsnit, i hans årgang. Og det hele startede faktisk bare med, at han sad ved hans computer og spillede. 
Image and video hosting by TinyPic
www.kabelx.dk har sendt et super lækker headset med mikrofon, til mig. Jeg har givet det videre til min lillebror - jeg elsker når der bliver støttet op om folks hobbyer og interesser, så derfor synes jeg at han fortjente at få lidt lækkert tilbehør, til det hans bruger meget tid og elsker. Min far har altid sagt, at man aldrig kan ha' for mange ting til sine interesser. Dén lille sætning vælger jeg at huske, og lytte rigtig godt efter, haha.  



_______________________________________________________________________________

Image and video hosting by TinyPic
.1. Link. 2. Link. 3. Link.
Min lillebror har fundet 3 headsets fra www.kabelx.dk, som han gerne vil anbefale. Det første er fra SteelSeries som er et ret populært mærke indenfor gaming og spil-videoer på youtube. Det er et han har snakket og ønsket sig rigtig længe - rigtig populært, men prisen er også derefter. Det næste er det han har fået. Lyden er super lækker, de har en rigtig god størrelse, sådan at de sidder god til, og faktisk lukker alt andet lyd ud. Også har han snakket om at det har en ledning, som ikke krøller så meget sammen, som det har en tendens til at gøre ved andre headsets. Det sidste er magen til det i midten, bortset fra at det ikke har en mikrofon at snakke i, som de to andre har. At ha' et headset med mikrofon er en god ting når man spiller online spil, som han netop gør; men han vil klart anbefale det sidste her, hvis man ikke har brug for mikrofonen, men prioritere en god lyd.

Indlægget er lavet i samarbejde med kabelx.

Ebay stuff #11

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
1. Link. 2. Link. 3. Link. 4. Link. 5. Link. 6. Link. 7. Link. 8. Link. 9. Link

Så har jeg fundet en god portion nye ebay fund. Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden sidst. Jeg synes det er helt latterligt fantastisk at kunne købe så mange skønne ting på Ebay. Enten nogen man måske sparer penge på, ved at købe det via. ebay, eller måske bare et par fine ting man slet ikke har kunnet undvære, fordi det simpelthen er fantastiske priser. Solbrillerne her på collagen har jeg købt 2 af - super fine solbriller der ligner billederne, og som er hel fin kvalitet, til lige godt 9 kr.

Priserne er ca. priser, og fragten er medregnet. 

22.5.15

GOODIEBOX | 36

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Vi har sluppet den indre sailorgirl løs og ladet livet på vandet, og de smukke blå nuancer sætte tonen for denne goodiebox. Det maritime tema har nemlig altid haft en særlig sexiness over sig og en ægte sailorgirl vil nok sige, at havet givet en følelse af frihed. Frihed til at drømme. Frihed til selv at sætte tempoet. Frihed til at sætte sin egen kurs.
_______________________________________________________________________________
Goodieboxen fra Maj måned er helt klart en af de absolut bedste, i lang tid. Det synes jeg ihvertfald. Jeg har allerede én wet brush; men så sent som lige lidt før jeg åbnede denne goodiebox, der stod min lillebror og børstede sit hår med den, og sagde "hold kæft den er god den børste her". Så én til børste, kan man altid bruge. Også er designet på den super fint. Dove shampooen og conditioner, har jeg testet for buzzador. Denne type shampoo er til fint, nordisk hår, og jeg synes den er super lækker, og dufter rigtig skønt. Compeed plastrene har jeg allerede lagt i min taske - de skal helt sikkert nok blive brugt her i løbet af sommeren.  

JORGOBÉ SCRUB MASK | Vejl. pris er 198 kr for 100 ml.

THE WET BRUSH | Vejl. pris er 169 kr.

MESAUDA MILANO NAILPOLISH | Est. pris er 39 kr.

COOLCOS COMPACTS SINGLE EYESHADOW | Vejl. pris er 39 kr.

DOVE ADVANCED HAIR SERIES OXYGEN & MOISTURE SHAMPOO | Vejl. pris er 49 kr.

COMPEED VABEL PLASTER | Vejl. pris er 57 kr. for 5 stk.

19.5.15

April favoritter

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg synes næsten, at det ser helt vildt ud når man samler de produkter som har været ens yndlings, i den seneste måned. Det kan lynhurtigt blive til mange ting, specielt hvis man samlede alt sammen, som man bruger helt uden at tænke på det. I Februar favoritter viste jeg ret mange produkter som er mine generelle favoritter; og nogle af dem vil nok gentage sig. Allerede nu er mascaraen med igen, det er nemlig min absolutte favorit. Jeg har haft den rigtig længe, og trænger meget snart til en ny. Den har en stor børste med korte børste hår. Men fra nu af, vil jeg tilføje mere end bare mine yndlings produkter - jeg har altid små "perioder" hvor jeg er helt vild med et specielt sæt sko, eller en bestemt trøje, og det vil der nok blive set mere til. I April brugte jeg to sorte blonde toppe, rigtig meget. De er begge fra bilka eget nye mærke Vrs, som iøvrigt har fået noget rigtig fint tøj, synes jeg. Også kostede de 80,- sølle kroner.

Orofludio hår olien er fra billigvoks. Jeg har haft den i et par år efterhånden og det er nok min favorit hår olie. Jeg synes at den dufter super skønt, og virkningen er endnu mere lækker. Jeg har i forvejen to til at stå i mit skab, som jeg har fået i mine goodieboxe. De står bare og er ret lækre at ha' i gemmeren. - virkelig lækker olie.

Konjac facial sponge er en jeg fik i min pakkekalender fra Yves Rocher. Jeg havde i rigtig lang tid læst om folk der brugte de populære konjac svampe til ansigtet. Man kan få dem til forskellige hudtyper - uren hud, tørhud, osv. Jeg synes måske ikke at resultatet er så overdrevet og helt vildt, som jeg har læst. Men det har alligevel været en jeg har brugt rigtig meget.

Stimuli inteno er en jeg fik til test af billigvoks - og som jeg har skrevet om for et par dage siden, i mit indlæg her. Jeg er stadig lige imponeret, og holder det derfor vedlige med at bruge den på mine vipper, hver aften.

N's fødselsdag

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har lige fundet en portion dejlige billeder, var en dejlig dag. Jeg har altid gået og været lidt små misundelig på folk der har fødselsdag i Maj, Juni og Juli. Jeg ville ønske at jeg kunne rende rundt i bare ben og ha' sandal vejr på min fødselsdag. At der faktisk var lysere end blot til klokken 17. Og bare dét at kunne sidde udenfor, eller se børn hoppe på trampolin og spille fodbold, når jeg selv er til fødselsdag, dét synes jeg er det aller mest hyggeligste. Min lillebror er den eneste i hele min familie som faktisk har fødselsdag på den dejligste dag. Men lige godt 14 dage før, har min Hr. kæreste fødselsdag. Og det er efterhånden blevet en lille tradition for, at det bare er herre hyggeligt.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
__________________________________________________________________________________

Image and video hosting by TinyPic
Og prøv lige at se det absolut fedeste; hvis jeg ihvertfald selv skal sige det. Min kæreste er den største Olsen Banden fan. Så jeg gjorde alt hvad jeg kunne, for at få fat i Morten Grunwalds autograf - og jeg fik den! Jeg var så lettet og helt vildt glad, da jeg kunne sætte den ind i rammen og ellers bare vente på at dagen kom. Jeg bestilte også et billede i samme tema... Det kommer der snart et indlæg om. Men det nåede desværre ikke at komme hjem til tiden; så jeg skyndte mig i samtlige bogbutikker i hele Aalborg og rundt omkring, for at finde bogen "Min tid i gule sokker", og fik den absolut sidste, som de kunne fremskaffe. Derudover fik han en Ralph Lauren skjorte, Ralph Lauren deodorant, og billedet, som han fik et par dage efter. Men det kommer der et indlæg om for sig. Det var så vellykket og dejlig en dag. 

17.5.15

1 year ago; Dicte optagelser i Århus

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kl. 5 om morgen, i fredags, var det præcis 1 år siden, at jeg gik ud af NRGi arena i Århus, efter at ha' brugt hele aftenen og natten, i selskab med Miso film produktionen, til optagelser til Dicte, sæson 2. Jeg har efterhånden prøvet at være med til optagelser hos nogle forskellige produktioner; og hos Miso film var de virkelig allesammen så søde - også var der super lækker mad og selskab. 

Jeg synes det er ret sjovt at være med til at se optagelserne bagom kameraet. I afsnittet som blev filmet her, er jo filmet midt om natten, hvor der er fuldstændig mørkt udenfor men det kan ikke ses pga. de store lys ude på stadion. Scenerne skal også ligne at være nogle der foregår efter en dårlig endt fodbold kamp, - men selve fodboldkampen er først optaget dagen efter, og de andre scener er optaget før. Dictes hus er også én stor kulisse som er opbygget i filmbyen i Århus - det samme med kontoret, som i serien, ligger inde ved Åen og Magasin. 

Jeg glæder mig til at optagelserne til sæson 3, begynder..

12.5.15

Music crush right now


I x-factor finalen tidligere på året, fik jeg for alvor øjnene op for "ulige numre". De var nemlig gæstestjerner, og skulle optræde sammen med færøske Jógvan, som jeg iøvrigt også synes er super skøn. I kan se deres optræden lige her. Jeg har faktisk hørt deres sang "København" mange gange i løbet af de år den har været ude, men havde fuldstændig glemt alt om den. Skønt med en reminder; grundet x-factor. 

Men lige siden har jeg faktisk hørt Ulige numres sange, utallige gange. Specielt de her to, er mine absolutte favoritter. Specielt "København" er jeg ret vild med og videoen synes jeg bare er helt fantastisk, til sangen. Jeg synes det er super fedt at der er nogle super gode, gamle, klassiske film klip med i videoen. Specielt da "Huset på Christianshavn" dukkede op, blev jeg endnu mere vild med deres nummer "København" og musikerne bag. Super fedt valg af musik video - København dengang, midt imellem og nu.

Gave idéer til din kæreste

Image and video hosting by TinyPic
N har snart fødselsdag, og selvom at jeg elsker at gi' gaver og i mange tilfælde synes at det er ret nemt at finde noget, der ville gøre modtageren glad - så har jeg alligevel været ret usikker, denne gang. Jeg har tænkt og tænkt og tænkt, og lige rundet google et par gange, også er der ellers kommet de ene idéer efter den anden. Den ene gave har været på plads i lang tid - de andre kom på plads, efter lidt google-kiggeri.

Jeg er pjattet med ensfarvede skjorter (den hvide på collagen er ganske vidst blå og hvid), og Ralph Lauren er jo bare ganske fin, hvilket man vidst også godt kan se, at jeg synes. Parfumerne og deodoranten synes jeg dufter super skønt. Min lillebror har nogen af dem, og det er helt klart nogle buy-again. Solbriller kan man aldrig få for mange af; Daniel Wellington uret er jo efterhånden bare blevet rigtig populært - det er super lækkert og klassisk. Også er der plakaten.. Jeg har faktisk tænkt på den, siden jeg så den. Jo mere jeg kigger og tænker på den, jo federe bliver den, synes jeg. Jeg kan virkelig godt li' de der gamle folkevogne; og citatet fra "blikende lygter" gør den jo ikke mindre fed, tværtimod. 

Hvis man gerne vil forkæle, men stadig gøre det indenfor sit budget..
 Ralph Lauren er forholdsvis dyr, men inde på prelux.dk kan man købe secound hand tøj og accessories, hvor prisen nemt kan passe lidt bedre, til ens budget. Derudover er det super nemt at finde lækre solbriller på Ebay. Og uret kan man også sagtens finde et lignende af, derinde. Lortespasserbus plakaten er iøvrigt fra citatplakat.dk, hvor de har mange super fede plakater, i mange forskellige størrelser, og selvfølgelig til meget forskellige priser. 

Tema-tirsdag #56: Wishes right now

Image and video hosting by TinyPic
1. Top. 2. Bukser. 3. Parfumer. 4. Cardigan. 5. Wedges. 6. Nederdel. 7. Cardigan. 8. Shorts.

N har snart fødselsdag, og han har lagt tryk på, at han ikke ønsker sig tøj. Jeg spurgte forbløffende "hvorfor dog ikke?". hvortil han svarede, at han har så meget i forvejen. Jeg synes ikke at der er noget mere rart end at kunne ligge noget nyt, fint og ønsket tøj i sine skuffer. Men det er nok bare en forholdsvis ret generel pige ting. Jeg har ihvertfald fundet en god portion, som meget gerne måtte ende i mine skuffer i løbet af sommeren. De fine wedges har jeg kigget på i flere år - jeg synes de er vildt flotte og feminine, og med et par brune sommer ben, så bliver det jo næsten ikke bedre. Clean parfumerne har jeg virkelig fået et kæmpe crush for - skin og Cool cotton er uden tvivl de to næste, som kommer til at stå side om side. 

8.5.15

Divaderme // StimuLi Intenso

Image and video hosting by TinyPic
I lidt over en måneds tid efterhånden, har jeg testet overstående "bryn og vipper serum" fra Divaderme. Jeg modtog den fra billigvoks.dk for nogle måneder siden, men har virkelig været dårlig til at få den brugt som en fast aften rutine, også har det været svært at få det ønskede resultat. Egentlig har jeg altid tænkt at sådan nogle produkter her, de virker kun hvis man tror at de virker - også er spørgsmålet så, om det overhovedet har virket, eller om det er ren indbildning. Men, men, men.. Den absolutte grund til at jeg valgte at teste dette skønne produkt fra Divaderme, var faktisk at mine vipper var blevet "klippet" over, længst inde mod øjenkrogen. En fin længde hele vejen hen; også kom der ellers bare lige et par fesne små vipper med lidt mascara på, ved øjenkrogen.

Image and video hosting by TinyPic
 Men se lige mit resultat, på nedenstående billede!! Jeg er vildt imponeret - og lige siden at det faktisk gik op for mig at det her produkt rent faktisk virker, så har jeg brugt det hver eneste aften, lige siden. Jeg er nemlig ikke særlig tålmodig hvad angår at se et resultat, så i starten kunne der godt gå et par dage imellem - og alligevel synes jeg, at jeg fik et vanvittigt hurtigt resultat, sådan at mine vipper har fået en fin længde til mine store runde øjne. Nøj, hvor er jeg pjattet med det. Desuden holder serummen også vipperne fugtige, sådan at de ikke kan knække af så nemt, når man feks. "tvære" sin mascara af, med sin makeup fjerner. 

Divaderme stimu LI intenso natural serum 9 ml. kan i finde hos billigvoks.dk, til 349 kr, hvor normal prisen er 389 kr. En lidt høj pris for 9 ml. serum til ens vipper - men hvis man virkelig gerne vil ha' et resultat, så kan jeg i dén grad anbefale det. Det kan også bruges til ens bryn, hvis man har fået dem plukket lidt for meget. Stimu Li Intenso serum er nemlig rig på naturlige ingredienser; brændenælde og rosmarin der feks. øger blodcirkulationen, imens ginseng renser porerne, så nærings stofferne kan trænge ind i hårsækkende.

Image and video hosting by TinyPic

Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks - men jeg er virkelig overrasket over resultatet. 

7.5.15

..and the winners are

På en gråvejrs dag her i Aalborg, hvor de netop grønne smukke træer står og vugger fra side til side, og regndråber løber dristigt ned af ruderne. Jakkerne er netop fundet frem igen, for der er en lille bidende vind der kommer susende. På sådan en dag, hvor man godt kan tage sig selv i at sidde og forgæves vente på nyslået græs og solstråler, der synes jeg at det er rart at kunne udlodde 5 fine lyserøde forårs goodieboxe, til en samlet værdi af ca. 800 kr. Og jeg bliver så glad, når jeg ser at i glædeligt deltager - nogle vil forkæle sig selv, nogle vil forkæle sin mor; og netop dé to ting, er jo noget af det vigtigste. Tusinde tak fordi i har villet deltage - Læs evt. mere om goodiebox på deres hjemmeside, www.goodiebox.dk

Jeg har trukket 5 vindere i videoen, og der ligger og venter til mail hos jer. 

For this special lady

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg er virkelig pjattet med chanti.dk og deres virkelig store udvalg af smukke smykker. Jeg har enormt svært ved at beslutte mig, både når det angår "gaver" til mig selv, og gaver som jeg skal være helt sikker på er det helt rigtige, til den modtager det skal være. Derfor kan jeg godt li' at kigge på smykker online, da jeg virkelig kun føler mig til besvær når jeg kigger på dem i en fysisk butik. Det kan godt være at det bare er mig der har den tanke, men jeg føler virkelig at ekspedienten står tilbage med en irriterende følelse, hvis man nu feks. bare skal kigge. Da jeg kiggede efter en ring til min mor, inde på chanti.dk var jeg endnu engang virkelig lang tid om at beslutte mig. Jeg gik faktisk målrettet efter en månesten "ledring", da jeg længe selv har gået og overvejet dem da jeg virkelig synes at de er  flotte. Men jeg var lige rundt om alle mulige andre ringe, inden jeg endte på den endelige månesten ring - nemlig en jeg fandt iblandt ringe i sort sølv. Jeg synes det passer så fint sammen med de skinnende små sten.

Husk at i stadig godt kan nå at bestille en mors dags gave til jeres mødre, på Chanti.dk
For hvis i bestiller nu, kan det sagtens komme inden søndag!  

Har I prøvet at handle på chanti.dk

5.5.15

Tema-tirsdag #55: Mors dag

Image and video hosting by TinyPic
Så er der kun 5 dage til at kalender bladet kan vendes til d. 10 Maj. Mors dag nærmer sig og hvilken mor har ikke fortjent en lille påmindelse om, hvor glad man er for at hun beriger ens liv? Jeg synes egentlig at de der små mærkedage er lidt for opblæste og underlige - valentines day siger mig absolut intet, og vil langt hellere ha' et par nye bukser, end en kæmpe stor og dyr buket blomster, som kun holder ganske kort. Men mor og fars dag synes jeg er ret hyggeligt; det er nemt at være med i alle aldre, og hvis penge ikke er noget af det man har flest af, så kan man stadig godt vise sin taknemlighed på sin egen måde, ved feks. at lave mad, kage, eller sin helt egen gave.
I indlægget her er der dog fyldt med gave idéer, hvis man måske er ude i sidste øjeblik med sine net køberier, til sin mor. Der er nemlig  mange fine hjemmesider, hvor leveringen er super hurtigt - hvor man faktisk lige præcis kan nå at modtage tingene inden på søndag, hvis man ikke har tid til at løbe rundt efter en gave til sin kære mor. 

 Billigvoks og cocopanda har det fineste udvalg af beauty tingene. Clean parfumen er min - indtil videre ihvertfald - absolutte favorit, inden for Clean parfumerne. Jeg synes at den dufter  skønt, og jeg er helt sikker på at den vil gå rent ind, hos de fleste mødre. Billigvoks har dag-til-dag levering, hvis man bestiller inden kl. 18. 

 Chanti har det fineste og største udvalg af virkelig smukke smykker. De sidste par gange er det faktisk chanti der har leveret smykkerne til min mor - og alle de smykker hun bruger til hverdag, er stortset alle fra chanti. De har rigtig flotte ringe, bla. rigtig mange ringe i sort sølv, som jeg synes er lidt specielt og rigtig fint. Chanti kan stadig nå at leverer smykkerne til tiden til mors dag.

4.5.15

Få din egen goodiebox - GRATIS

Image and video hosting by TinyPic
Billederne er fra goodieboxs facebook side
Helt fuldstændig gratis. Også med 5 heldige modtagere!!! 
Det er nemlig blevet konkurrence tid. Og eftersom at jeg virkelig hader at deltage i konkurrencer hvor der virkelig går lang tid imellem konkurrencens start, og til at der bliver trukket en vinder - man når jo nærmest at glemme at man har deltaget - derfor finder jeg de heldige, allerede d. 6 Maj! 

Det absolut eneste i skal gøre, er at skrive en kommentar til det her indlæg.
 Bare en lille sætning, eller blot jeres navn og e-mail adresse, sådan at jeg kan kontakte jer.


Konkurrencen er lavet i samarbejde med goodiebox.dk
Jeg forbeholder mig retten til at finde nye vindere, hvis jeg ikke hører fra dem jeg har trukket.

1.5.15

3 for 2 tilbud, hos cocopanda

Image and video hosting by TinyPic
Webshoppen Cocopanda køre rigtig tit med virkelig gode tilbud, hvor man nogengange skal være ret hurtig for at få glæde af dem. De har faktisk netop lige haft mindst -20% på alle deres produkter; og allerede nu, er der fyldt med lækre tilbud igen. Man kan nemlig købe 3 makeup produkter, og kun betale for de 2 af dem. Jeg er ret pjattet med den slags tilbud - og benyttede mig faktisk selv af det i Matas for nogle dage siden - hos cocopanda er det bare lige dét bedre, da det gælder alle mine yndlings makeup mærker. Bla. både Nyx og Jane Iredale. Tilbuddet kan i finde lige her, det gælder indtil midnat i dag - Brug koden BLgf0515 og få gratis fragt frem til d. 31 Maj. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...