Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.3.15

Got it on Ebay #3

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tit synes jeg godt at det kan blive lidt "stressende" at være kæmpe fan af at handle på Ebay. Der er så mange ting jeg man gerne vil ha' hjem til tiden, og derfor skal man være i god tid, da levringstiden tit kan være en måneds tid. Feks. bestilte jeg vanter hjem i August måned sidste år, fordi jeg var helt nervøs for at de ikke nåede at komme, haha! I Januar bestilte jeg shorts og i starten af Marts bestilte jeg solbriller. Man skal altid tænke frem ad, og tænke over hvad man mon får brug for. Jeg har endda siddet og tænkt tilbage på hvad jeg manglede i sommers, og så har jeg bestilt lidt ud fra det.
Jeg kom bla. i tanke om at det egentlig er ganske rart at ha' lidt forskellige solbriller, for her hjemme der tager man (åbenbart) dem der lige ligger i nærheden, hvilket resulterede i at både min lillebror og N tog mine solbriller på skift - nu har jeg bestilt et god portion hjem, og de overstående her er de første i flokken. Jeg elsker solbriller med brune glas, da vejret altså bare lige bliver så meget mere lækkert af at kigge igennem dem. 

De koster kun 14 kr, og er virkelig i overraskende lækker kvalitet.
Find dem her.

27.3.15

Mennesker bliver spist

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
I sidste uge var jeg inde at se "mennesker bliver spist". Jeg har efterhånden set traileren til filmen rigtig mange gange, når jeg har været i biografen, og lige fra første gang var jeg helt sikker på at den skulle jeg ind at se. Filmen handler nemlig om en ældre mand, der bare lige pludselig begynder at glemme. Han bliver dement. Det er en sygdom jeg efterhånden kender ret godt til; da min morfar nemlig har det, og derfor tænkte jeg at det var et "must see". 

Herluf er en ældre herre der trofast passer sit mekaniker job, og når arbejdsdagen er færdig, så vender han lige så trofast hjem til sin kone Ingelise. Ingelise er dog knap så trofast, hun har nemlig en affære uden at Herluf ved det. Og sådan går hverdagene så nemt, med job og herre-hygge i drivhuset. Det hele bliver kun afbrudt af deres datters bryllup - det tredje af slagsen. På jobbet begynder Herluf at glemme selv de vigtigste ting, og en dag kommer han ikke hjem, ligesom han plejer. 

24.3.15

Tema-tirsdag #52: Nordic bedding

Image and video hosting by TinyPic
Pinterest ligger i top otte af mine best besøgende sider, på min computer. Jeg synes virkelig at det er så hyggeligt at kigge rundt og søge efter lidt inspiration derinde, og jeg sidder tit tilbage med følelsen af for lidt tid, fordi at jeg gerne vil lave alt det, som jeg har set. Specielt til nordisk stil og bolig inspiration, synes jeg at siden er helt perfekt til. Det får mig lyst til at drømme om et kæmpe stort hus, så alle ens idéer og ønsker kan blive ført ud i livet. "Lene Bjerre" er et af mine yndlings mærker og derfor også en af de ting jeg søger efter ret tit, i håb om at der er dukket nogle nye fine billeder op, som kan inspirerer, og dér er jeg bare ret vild med de fine soveværelses billeder - er der noget mere fint end en velredt seng, der bare skriger efter at man hopper ind under det lyse sengetøj? 
Image and video hosting by TinyPic
Men prøv lige at se de absolut fineste sengeborde her - jeg synes de er så flotte med deres gamle udseende, og er helt klart nogle der gerne måtte flytte ind hjemme ved mig. De minder faktisk begge to rigtig meget om et de have hos Lene Bjerre, som desværre - vidst nok - er udgået. Men så er det godt at jeg har fundet frem til www.trademax.dk. De sælger nemlig  mange virkelig flotte ting, hvor jeg specielt er ret vild med deres sengeborde, hvor de to overstående her, også er fra. Ta' et kig, og find evt. dit kommende sengebord hos trademax.dk

Sponsoreret indlæg.

GOODIEBOX | 34

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
I denne måned faldte goodieboxen forholdsvis tidligt og i forhold til valentines boxen i sidste måned, så er den her en god del bedre, synes jeg. Neglelakken har jeg allerede testet på min mor; hun synes at farven var så flot, haha. Chokoladen snuppede min lillebror, nivea shower går man aldrig galt med, human + kind håndcreme har tidligere været i en goodiebox og jeg synes at den er rigtig lækker, og dufter skønt. Derudover er der en Glomineal Jewl øjenskygge pen med, som jeg virkelig allerede er blevet ret pjattet med. Den er i den fineste bronze brune farve, med svag glimmer. Super fine ting, alle sammen. 


GLOMINERAL JEWL EYE PENCIL | Vejl. udsalgspris er 150 kr.

THE BODY SHOP FUJI GREEN TEA BODY BUTTER | Vejl. udsalgspris er 50 kr for 50 ml.

HUMAN + KIND HAND + ELBOW + FOOT CREAM | Vejl. udsalgspris er 50 kr.

APPEAL4 FOR GOODIEBOX NEGLELAK | Vejl. udsalgspris er 69 kr.

NIVEA CREME SMOOTH SHOWER CREAM | Vejl. udsalgspris er 22,95 kr for 250 ml.

BARÚ DREAMY CHOCOLATE HIPPO | Vejl. udsalgspris er 29 kr for 3 stk.

TEAPIGS LIQUORICE & PEPPERMINT | Udsalgspris er 77 kr for 15 stk.

23.3.15

Spring sunnies / Go your own way

Image and video hosting by TinyPic
Slutningen af Marts måned kommer efterhånden rigtig hurtigt .snigende; jeg synes det er vildt underligt at tænke på, at tid går så hurtigt. Jeg synes virkelig ikke at det er ret lang tid siden at der var December, julekalender, sne og stearinlys. Jeg er ret sikker på at foråret er min favorit årstid; når den altså viser sig fra den smukkeste side, med knopper på grenene, solskin, dagene hvor man for første gang kan undvære den store jakke og for slet ikke at nævne alle de fine blomster der popper op alle de uperfekte steder. Det ender jo snart med at det er sandal vejr - og dét glæder jeg mig til. 
Inde på netskobutik.dk har de så fint et udvalg af både sandaler og andre fine forårs sko. Jeg har længe gået og kigget på støvler, og er blevet ret vild med dem på collagen, fra Billi Bi. Se udvalget af sandaler her, og inde under "Billi Bi" kan i bla. også finde støvlerne og de fine wedges sandaler. 

Sponsoreret indlæg.

22.3.15

Got it on Ebay #2

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ebay er egentlig et sindsygt farligt sted; man køber og køber, bare fordi at det er så billigt og fristende. Hvor mange har egentlig ikke bestilt noget hjem, pakket det op, lagt det væk, og ikke skænket det en tanke siden? Jeg har ihvertfald haft et par køb hvor jeg har tænkt "fedt nok" da jeg pakkede dem op, og allerede nu kan jeg ikke engang huske hvad det egentlig har været. Nummer to indlæg af "got it on ebay" som er min egen personlige erfaring af ebay køb, handler om den ret populære "my bottle" drikke flaske. Den er virkelig praktisk faktisk, - da der er en lille "stopper" på oppe ved låget, ligesom ved kaffe og varm kakao. Så kan man ha' isterninger, eller feks. frugt i sin vand, uden at det ryger med ud, når man drikker.

Den koster ca. 26 kr og kan købes lige her.

20.3.15

Wishes from chicwear

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
1. link. | 2. link. | 3. link. | 4. link. | 5. link. | 6. link. | 7. link. | 8. link. | 9. link
Jeg har fundet 9 ønsker, fra én af mine nye foretrukne yndlings webshops. De fleste af dem er ganske vidst sko; men der er altså også bare så mange fine derinde. De khaki farvede støvler på billede 1, biker boots på nr. 3 og de fine slangeskinds espadrilles ved nr. 7, må godt siges at være mine absolut favoritter, og nogle jeg ville elske at gå rundt i her i forårs vejret og hen over sommeren. Bukserne på billede 6 har jeg næsten allerede - dem jeg har er i farven beige som minder rigtig meget om denne farve; og de er simpelthen  lækre, og bliver rigtig fine at ha' på til sommer, da længden til mig lige er lidt kort, og derfor er lidt trekvart agtig, som jeg rigtig godt kan li'.

Husk at I lige nu kan sparer 10% hos www.chicwear.dk
med rabatkoden chic10

19.3.15

CITIGO

Image and video hosting by TinyPic
Når jeg holder ved siden af en ældre kvinde ved lys krydset, med opsat hår, stilet tøj, solbriller måske, og selvfølgelig læbestift. Også er de somregel altid kørende i den fineste lille bil. Tit har jeg lagt mærke til at det er en Fiat 500. Gerne i hvid; og gerne med nedrullet kaleche når vejret er noget der minder om klar til det. Sådan en type vil jeg gerne være, når jeg rammer den alder. Jeg synes små biler er søde og smadder praktiske på halvdelen af områderne - og for det meste også overraskende billige. Jeg er aller mest vild med Fiat 500 og har været det i virkelig mange år. Enten i hvid eller i en rigtig lækker creme beige, dét ville slet ikke være tosset. Nu har jeg været inde og kigge på biltorvet.dk, hvor der er spæk fyldt med lækre brugte biler, lige til den pris og type som man er på udkig efter. Der er feks. rigtig mange af den fine Fiat 500; men der er også den ret populære Skoda citigo, som er en god del mere praktisk. Find din skoda citigo her.

Image and video hosting by TinyPic

Sponsoreret indlæg.

Ebay stuff #10

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg er så pjattet med Ebay. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har købt accessories, som ringe, armbånd, ure og lign. andre steder, end på Ebay. Og sætningen "det kan sikkert findes billigere på ebay" er efterhånden også blevet brugt ret meget, og efterhånden er sætningen "kan du finde det på Ebay" også ved at komme godt op på listen. På collagen her har jeg allerede fået My bottle flasken hjem og bestilt solbrillerne. Armbåndet har jeg længe overvejet at købe; hvilket jo er dumt, når det kun koster 10 kr, haha. 


Hvad er jeres sidste Ebay køb? 

17.3.15

Tema-tirsdag #51: BULLERBOX

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hver måned blogger jeg om goodieboxen som bliver leveret til mig selv. En lille boks med lidt forkælelse til hår, hud og negle, og jeg ér altså bare ret hooked på idéen. Men hvad der aldrig havde faldet mig ind, er at idéen kunne passe til en anden slags små skabninger også. Der er nemlig noget der hedder noget så sødt som Bullerbox, som er en "goodie"box til vores dejlige hunde! Man kan tilmelde sig på www.bullerbox.dk, hvor man til at starte med vælger hvilken vægtklasse de forskellige ting skal passe til. Dernæst gælder det hvor længe man ønsker at modtage en bullerbox. Er det en enkelt gang, eller måske kørende over et halvt år? Jo flere man bestiller på én gang, jo billigere bliver det. Det er desuden også nogenlunde forskellige ting der er i hver boks, så man ender ikke ud med det samme stykke legetøj. 
Image and video hosting by TinyPic
Herhjemme har vi tre små basser, hvor den mindste har en kamp vægt på 2 kg. Bullerboxen er derfor også den der passer til en lille og sød hund, i vægt klassen 0-9 kg, og legetøjet passer helt perfekt, til små hunde. Kaninen må nok siges at være det absolut bedste der var i hele kassen, og Anton snuppede den også selv op af kassen - han løber rundt med det lille pelsdyr i munden så den laver den elskelige pivelyd, imens Batman ligger og nærmest selv piver i takt. Misundelse, eller bare en lille sang, haha. - Og se lige hvad der stod på pakken. Jeg kiggede lige lidt ekstra, da den var blevet hentet på posthuset. Det er i dén grad et firma til hundene, og jeg synes alt ved det, er så sødt. 

Indlægget er lavet i samarbejde med bullerbox.dk

16.3.15

CHICWEAR

Image and video hosting by TinyPic
I indlægget lige her har jeg skrevet og vist lidt af mit nye tøj fra www.chicwear.dk. Jeg er simpelthen så glad for det; og selvom at jeg synes at "bamsestøvler" er noget af det mindst kønne, så er de virkelig overraskende dejlige at ha' på. De er også gået hen og blevet mine trofaste gå-tur-med-hundene-sko, fordi de simpelthen er så behagelige at ha' på og gå i, de er varme også er de nemme at vaske af, hvis man er i skoven feks. da det ikke er ruskind som rigtig mange af de andre populære "bamsestøvler" er. Alle tre dele på billedet er fra chicwear - sko, bukser og trøje, og jeg er  glad for hver enkelt del, samt de resterende to bukser, som jeg også modtog med posten. Derudover er Lone, som ejer CW, så sød og hjælpsom - og det kan man jo som kunde godt li'. 

Sko, link | bukser, link | trøje, link.

Få 10% hos chicwear.dk med rabatkoden chic10

Indlægget er lavet i samarbejde med chicwear.dk

14.3.15

Newest in / interiør godterier

Image and video hosting by TinyPic
Både i Aalborg og Nørresundby ligger der en butik, hvor man vitterlig virkelig bare får lyst til at tage det hele med hjem. Det hele er så fint, og det er slet ikke svært at tænke på hvor man skal placere de fine sager, i sit eget hjem. Jeg havde min mor med derned forleden dag og gik bare og sagde "nej hvor er det fint", "og den her.. iih" lige indtil at jeg fik øjenkontakt med ejeren af butikker, og han stod bare og grinte, haha. 

Kurven er fra trendybox.dk hvor jeg har modtaget dén og "add water and soap" vasketøjskurv fra House Doctor. Kurven er  fin og ser helt gammel ud, hvilket jeg rigtig godt kan li'. Også kan den bruges til så mange forskellige ting. Den har feks. en helt perfekt størrelse til magasiner og bøger, toilet papir, håndklæder, frugt; eller måske til brug ude i haven. Den flettede kurv er også fra House Doctor, og kan findes lige her. Desuden synes jeg at det er helt genialt at ha' en webshop fyldt med lækre opbevarings metoder, så er det pludselig nemt at finde lige præcis dét man leder efter, og som passer ind i sit hjem. 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kurven (og House Doctor vasketøjskurv) er modtaget som gave fra trendybox.dk

12.3.15

Birthday presents

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg blev virkelig overdynget med fint gave papir, skinnende bånd og fødselsdags kort. Jeg havde så skøn en fødselsdag og ærgede mig faktisk bare over at den ikke var længere. Til trods for varsel af storm, tog N og jeg nemlig til Frederikshavn for at være med til familie fest i hans familie. Det var faktisk mig der sagde at det skulle vi altså, for sjældent har jeg oplevet noget familie noget, være så hyggeligt. N's familie er kæmpe stor i forhold til min egen, og hver enkel af dem er simpelthen så søde og imødekommende, så som en person "ude fra" er det faktisk helt rart at "komme ind". Jeg faktisk også både en kæmpe lækker kagemand med navn og alder, og fødselsdags sang. Jeg følte mig så heldig - trods at det bare altid er så pinligt og en lille smule flovt at blive sunget for, er det ikke rigtigt? Mascaren, marabou og biler slikken, fik jeg i gave deroppe. Slik posen fik jeg af N's kusines datter (tror jeg det er). Hun er lille bitte, har lige lært at snakke, og kom over og sagde "diløkke dinella", haha! Det var så sødt! Aftenen brugte jeg med min egen familie, og med meget god mad, og meget lækre, og meget ønsket gaver.

11.3.15

Forårs fornemmelser

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
De første solstråler, den lidt usikre blå himmel, forberedelserne, små blomster der allerede har vist sin velkomst. Jeg elsker den her tid. Det hele er først lige ved at starte; og det hele er faktisk min yndlings tid, lige nu. Forår er så smuk og fantastisk en tid, og jeg er faktisk bare allermest bange for at gå glip af noget og sidde tilbage med følelsen af at det hele er gået lidt for hurtigt, ligesom når sommeren er slut. Det hele er først lige ved at starte; og lad os bare få det bedste ud af det, og komme igang. 

DREAM BIG / bedrenætter


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Den bedste ting hos mig, må helt klart være min seng. Jeg laver nærmest alt i min seng. Sidder ved computeren, tegner, maler, sover og nogle gange spiser jeg også; hvis det altså er noget der ikke krummer, haha. Og noget af det absolut bedste jeg overhovedet har gjort, var da jeg købte en ordenlig, lækker, ny seng, med den absolut aller lækreste topmadras. Tænk hvor meget forskel de rigtige prioriteringer kan gøre ved en, og for slet ikke at tale om ens ryg. Aah!

- Inde på www.bedrenaetter.dk har de et virkelig lækkert udvalg af alt lige fra senge, sovesofaer, dyner, sengetøj og madrasser. For slet ikke at tale om senge gavle, senge rammer og små puffer man kan stille i soveværelset. Også har de selvfølgelig også et kæmpe udvalg af topmadrasser. Klik her, og se deres store udvalg. Og få evt. lidt hjælp ved deres kundeservice som der popper op i nederst i højre side og spørger om man har brugt for hjælp og vejledning. Besøg webshoppen på www.bedrenaetter.dk

Sponsoreret indlæg

10.3.15

Tema-tirsdag #50: Framed pictures

Image and video hosting by TinyPic
 Image and video hosting by TinyPic
Da Claus fra pixum.dk tilbød mig at teste et af deres nyeste produkter - nemlig, indrammede plakater, hvor plakaterne monteres på en plade, og så indrammes de med passepartout glas og en af de utallige rammer, som der er at vælge imellem. Man skulle næsten tro at han kendte mig personligt, da billeder, rammer, minder og fotoalbummer er noget af det jeg elsker allermest. At gemme, og se tilbage. Jeg valgte at få indrammet overstående to billeder; det af David, fordi at jeg synes det er et super godt billede af ham, og det af min lillebror fordi at det er et af mine absolut yndlings billeder. Han er det aller dejligste jeg har; og det var den aller dejligste dag. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle vælge den klassiske sorte ramme, eller om jeg skulle gå hen imod "unik premium sølv" rammen, som er en super flot træramme med det lidt vintage agtige look, som jeg synes er super fint. Jeg valgte dog den enkelte sorte, da det så super godt ud da det blev vist på hjemmesiden, sammen med billedet. Rammen er "designer schwarz metall", og ser super godt ud sammen med den brede hvide kant som der også er. 

Billederne kostede 289 kr. pr. styk. og er virkelig flotte og i så god kvalitet at det ligefrem har fået de resterende billeder herhjemme, til at gå et par skridt ned af kvalitets stigen. Find det direkte link lige her, og se Pixums store udvalg af rammer til billederne. 

Indlægget er lavet i samarbejde med pixum.dk

9.3.15

Got it on Ebay #1

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker blomster, og kan knap nok gå forbi dem i butikkerne uden lige at kigge og vælge et par der skal med hjem. Blomster butikker er noget af det absolut fineste og eventyrlige, og jeg synes virkelig at det er så hyggeligt at gå rundt sådan nogle steder, og betragte de farvestrålende; eller bare flotte, blomster. Til gengæld er det altså en virkelig dyr lyst at ha', - at købe friske blomster, som kan stå og pynte og se godt ud. Det er jo egentlig ganske dyrt, også er det også bare vildt irriterende at se at de bliver mere og mere ikke pæne og ender med bare at blive smidt ud. Det synes jeg ihvertfald, haha! Derfor har jeg købt nogle falske hortensiaer på Ebay. Min mor afskyer falske blomster, og egentlig forstår jeg hende godt, for the real deal er altså bare bedst, men derfor kan det her lille bundt stadig være fint og sødt. Jeg blev ret overrasket over størrelsen - men jeg synes at den står meget fin der, i den lille guld vase. 

De koster 6,59 kr. stk lige her. Jeg har købt 3.

8.3.15

FOR YOUR WORKOUT

Image and video hosting by TinyPic
Weekenden er nærmest allerede slut og foran os alle, venter ugens forskellige gøremål. Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at vi alle stod højt på stole og sofaer med et champagne glas i hånden og ventede på de længe ventede rådhus klokker; hvorefter vi begav os ud i et lille hop. Derefter kommer dét som mange vil være med på; og dét som nok lige så mange ender med at hade. Jeg kan faktisk godt li' nytårsforsætter. Jeg er pjattet med det der med at der fra dét der tidspunkt, er en linje der bliver overskredet. En linje der kan skubbe en i den rigtige retning. Jeg høre så bare til den kategori hvor et nytårsforsæt er ganske svært at holde fast i - hvis det altså omhandler en masse sund kost og motion. .Til gengæld er min respekt kæmpe stor for dem der allerede nu, kan komme med massive "før og efter" billeder, fra bare starten af Januar til nu. At holde godt fast i sin trænings rytme er en kæmpe misundelse værdig. 
Image and video hosting by TinyPic
Inde på mmashop.dk har de et rigtig fint udvalg af trænings tøj og udstyr, både til mænd og damer. Jeg kan faktisk rigtig godt li' at købe flot og lækkert trænings tøj, for der er altså bare ikke noget bedre end at føle sig tilpas i sit tøj - og det bliver jo nærmest bare endnu vigtigere, når det gælder om at tage sig sammen, og komme ud og få den motion som vi alle sammen gerne vil ha', - eller ihvertfald har godt af. Besøg www.mmashop.dk ved at trykke på linket.

Sponsoreret indlæg

En chance til

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Der er skår i den ellers fine facade, hos politimanden Andreas og hans smukke kone. De bor i det fineste hus lige ud til Vejle Fjord, som er julepyntet med lyskæder. Indeni er glæden stor, de er nemlig stortset lige blevet forældre - men glæden varer kort. På en helt almindelig polititur grundet nabostøj, bliver Andreas og hans kollega sendt hen til et "narko par"ved den velkendte Tristan (Nikolaj Lie Kaas), som er yderst kendt indenfor politiet, grundet vold og stoffer. Indenfor finder de Tristans kæreste (Lykke Maj) som ikke er tilfreds med politiets besøg, og som ihærdigt prøver at holde dem væk fra det skab i gangen, hvor der spædbarn ligger - misrøgt.

Ved begge ny ud knækket forældrepar, spirrer volden frem. Andreas og hans kones søn er på "uforklarligvis" død da de kigger i vuggen og kampen for at beholde sin familie, regner man jo nærmest med ingen ende vil tage. Den perfekte forbrydelse, i form af en levende erstatning af en misrøgtet baby, tyvstjålet fra et "narko par", der "ikke fortjener bedre". Se traileren her. 

6.3.15

De første kærester

Image and video hosting by TinyPic
..and he's here again. Søde Anker er netop kommet med hans nye plade "For os". En plade for ham selv og dem for hans fortid. Og det kommer i dén grad frem i teksterne. Lige fra "Vent og se" som ret tydeligt er et ordenligt prik i siden, til de folk der ikke har troet på ham. Til læren der fik sin lærestreg tilbage i nummeret "Tag mig væk", fordi at han gav hans karakter ude i skolegården, fordi at "den knægt ikke var egnet til noget og desuden også er dårlig socialt". "Hey Jimmy" om hans ven som endte i den hel forkerte livsbane, hvor omkvædet faktisk er Christian Brøns' populære "du kan gøre hvad du vil". En sang om en ven han sidst snakkede med, da han var 18, omm hvilke tanker der fløj igennem hans hoved, i samme sekund hvor der fløj en kugle igennem Jimmys rude. Også er der "De første kærester".. Jeg tror faktisk ikke at jeg har en speciel yndlings; jeg er generelt bare ret vild med den enorme ærlighed, og den er så tydelig at mærke. 

Ankerstjerne - De første kærester, lyric. 
_______________________________________________________________
Hun stoppede op midt på Flensborggade, vendte sig om og så mig dybt i øjnene
der er nogle mennesker man ikke kan lyve for
hun så på mig og sagde; hva' så popstjerne, er du glad for dit nye liv
er det blevet lidt nemmere at snakke med pigerne når du er ude i byerne og er stiv,
tror du ikke at jeg har hørt historierne, så er du da blevet sygt naiv
men hey, du sku' ha' dig en ny at skrive om, ikk', du sku' ha' dig et nyt motiv
ville ha' lagt en hånd på hendes skulder, men hendes øjne sagde hold dig væk,
så for én gang skyld i hele mit liv, stod jeg bare og holdte min kæft
og så på folk i blæst, på Vesterbro i regn, så så hun op mod himlen somom den ga' hende et tegn og sagde 
helt ærligt, fuck dig, så skal jeg virkelig være eks'en
der var der ikke hver dag men ikke får lov at komme til festen
nogengange flover jeg mig næsten, når de spørger om det er mig det handler om
dit liv var ikke det eneste du ændrede, da den plade kom

Jeg troede at vi sku' være sammen til vi blev millionære, til jeg skrev et hit yeah,
troede vi sku' være de første kærester på månen - jeg troede vi sku' være

Men imens jeg stod på de scener og sang om forhold, 
så var der vidst lidt aftaler med dig som jeg ikk' fik overholdt
så blev det sjovere at holde fest med Rasmus Seebach, 
end at pakke mit lort sammen og komme hjem og snakke om problemer
så jeg blev der, tog et shot til, og faldte så i snak med en der ikke kendte mig overhovedet 
kun genkendte mig fra scenen,
jeg ku' så godt li' hvem jeg var, dér i det spotlight, 
og du ved da godt at jeg ikke har siddet og tænkt fuck dig
men jeg har da tænkt, fuck alt det lort som vi har været igennem
alt det manifisterede sig i lyden af din stemme, så jeg begyndte at glemme
der er noget menneskelighed vi mister, for at få noget mere tid på hitlister

Men jeg sværger på at jeg troede at vi sku' være sammen til vi blev millionære,
 til jeg skrev et hit yeah, troede vi sku' være de første kærester på månen, jeg troede vi sku' være

også vendte hun sig om og gik så videre ned af Istedgade, 
hende jeg sku' giftes med, da jeg skrev sidste plade
det liv vi havde er nu bare blevet en sang, der er 3½ minutter langt, om en pige jeg har kendt engang

de første kærester på månen, jeg troede at vi sku' være sammen til vi blev millionære,
til jeg skrev et hit yeah, troede vi sku' være

5.3.15

GOODIEBOX | 33

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Februar goodieboxen kom faktisk så tidligt at jeg var fuldstændig forvirret, da jeg fik en mail om at jeg kunne hente en pakke ved posthuset. Jeg havde jo næsten lige hentet den sidste boks, tænkte jeg. Men det var Februar boksen der var i god tid - og anledningen var jo naturligvis Valentines Day! Da det gik op for mig, blev jeg ret hurtigt, ret spændt. GB havde også fået lavet en aftale med smykke firmaet Jane Kønig, som det også er at se på selve kassen, og indeni gemte der sig et lækkert gavekort på 200 kr til shoppen, dog ved køb for over 600 kr. 
Jeg er pjattet med det her goodiebox koncept - jeg kan huske dengang hvor alle fik Vi unge bladet med posten, hver gang det udkom; nu får man noget endnu bedre. Og generelt synes jeg ikke at man skal være alt for hurtig til at brokke sig, hvis man ikke lige er tilfreds, for der er rigtig mange medlemmer, og det er sku ikke altid lige nemt at ramme alles favorit produkter, eller finde de produkter som alle ville blive glade for - dog synes jeg at valentines boxen her, er en af dem der er nederst på listen. Selvom at der er lyserøde produkter, som jo sådan set er et must til sådan en boks i dét tema, og tiltrods for at Kueshis facetoner er rigtig pæn bare at kigge på, så er det lidt som om at det bare ikke levede helt op til det, hvilket naturligvis er en lille skuffelse når ting ikke gør det - men mon ikke goodiebox vender stærkt tilbage! Jeg husker ihvertfald en December boks der var så prop fyldt, at en lille forbier er okay. 

OOLUTION CHECK MATTE | est. udsalgspris er 299 kr.

BELLÁPIERRE CHEEK &LIP STAIN | est. udsalgspris er 149 kr.

GOODIEBOX GLAS NEGLEFIL | vejl. udsalgspris er 69 kr.

KUESHI NATURAL &PLEASANT COSMETICS REVITALIZING FACE TONER | vejl. udsalgspris er 99 kr.

EUCERIN AQUAPHOR SHOOTHING SKIN BALM | vejl. udsalgspris for 40 ml. er 79,95 kr.

4.3.15

Februar favoritter

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Februar favoritter sætter vidst i dén grad fokus på at det var vinter. Cremer, olier og en lækker shampoo til det tørre hår og hud er nemlig i blandt mine Februar favoritter, og faktisk bare favoritter generelt. Som nævnt i indlægget her, reagere mit hår virkelig underligt på at bruge den samme shampoo, igen og igen. Derfor skifter jeg rimelig tit i mellem alle de utallige shampooer som jeg efterhånden har. Det sidste stykke tid har jeg brugt head & shoulders apple fresh, som jeg faktisk har fået i en goodiebox. Den dufter så smadder skønt af æble, og N har flere gange nævnt at han kunne dufte mit hår, bare ved at han er gået forbi. Derudover gør den håret rigtig blødt og lækkert, hvilket er helt fantastisk når man har tyndt og ustyrligt hår, her i blæst og kulde.

Vichy produkterne er bare to ud af en god portion ud af et sæt til sart og skadet hud. Jeg fik en nøje vejledning og fantastisk hjælp til at finde lige præcis de her produkter, og jeg er virkelig så glad for dem. Cremen i den blå bøtte har jeg brugt hver morgen og aften. Det er med at passe på sin hud - specielt når kulden er hård ved den. Også er makeup altså bare ikke særlig flot ovenpå en tør hud. Den lille Vichy tube er en 15 ml. lille creme, som man smøre på hvor man har en "kommende" urenhed. Den virker overraskende hurtig - og ja, den virker! Min lillebror er også begyndt at bruge den, haha.

Id hair elements golden oil har jeg primært brugt til mine hårspidser. Jeg har førhen brugt mit fladjern rigtig meget og det har i den grad sat sine spor, og specielt i kulde og blæst, går det virkelig bare håret umuligt, når det i forvejen godt kan være lidt filtret og irriterende. Olien er på sprøjte som gør det nemt at finde den passende mængde til håret. Olien kan desuden også bruges til huden, lidt ligesom bio oil. I kan finde den hos billigvoks.dk lige her. 

Derudover er jeg på rekord tid blevet super glad for min beauty blender. Normalt bruger jeg kun bbcream, da min hud kun reagere negativt på foundation. Men man kan også sagtens bruge den til bbcreams, selvom at det ikke er så dækkende igen. Men makeup svampen her gør det virkelig nemt at få det hele lagt ordenligt, pænt og jævnt. Og igen kan vinterkulden godt ha' sat sine spor som gerne må blive lidt mindre tydelige, og det synes jeg virkelig at den formår at hjælpe rigtig godt med. Min er fra YvesRocher og kan findes lige her, ellers kan den også findes på Ebay. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...