Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27.1.15

Tema-tirsdag #47: silver stribes

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Utallige Kähler vaser og stager har fundet vejen herhjem til, jeg synes de er fine og enkelte - også alligevel ikke. Jeg er pjattet med at de nemt kan stå fremme uden indhold i, også kan de jo faktisk bruges til alt. Det er kun fantasien der sætter grænsen dér. Kähler er et dansk, nordisk, 175 års gammelt mærke, og jeg synes det er helt fantastisk at det er blevet så populært indenfor indretningen igen. Vi har jo senest set den kæmpe kamp om guld vaserne, som alle gerne ville ha' fat i. Og nu har Kähler gjort det igen; eller ihvertfald næsten. Her til foråret kommer stortset alle vaserne nemlig i en sølv udgave. Det er efterhånden ved at være en ældre nyhed, som man let har kunne opsnuse sig til via. instagram, men derfor behøver en evt. jubel scene jo ikke at blive mindre. Jeg tror jeg er ved at nå mit maksimum indenfor stribede vaser - men fine, det er de altså. Og så bliver de i butikkerne.

Har I set deres nye serie fyldt med fine tallerkener? 

26.1.15

Alt for damerne // Dennis Knudsen, helt tæt på

Image and video hosting by TinyPic
Jeg synes Danmark har  mange dejlige ting at være stolte af. For slet ikke at tale om mennesker og talenter. Ole Henriksen er jo noget af det dejligste. Jeg har mødt ham én gang og bare tanken om hans humør der, det gør mig helt glad. Iben Hjejle, Mads Mikkelsen, Jessen brødrene, Nicolaj Coster-Waldau, Pilou Asbæk, Danica Curcic, Rasmus Seebach og selv Peter Mygind. Jeg synes der er så mange dejlige og dygtige mennesker over det hele, som på én eller anden måde har gjort noget, eller bare har fået os til at smile, eller blive opslugt af deres roller, musik og lignende. Dennis Knudsen er jeg også virkelig pjattet med. Hans måde at værre på; og dét at han har formået at skabe så meget succes. At være personlig stylist for bla. prinsesse Marie og chefsminkør på flere store film, som bla. "en kongelig affære". Han har stylet Nicole Kidman, Tina Turner, for slet ikke at glemme; Ghita Nørby. Derudover har han vundet 3 Robert priser, for sit film arbejde. www.altfordamerne.dk har skrevet en virkelig god artikel om lige præcis Dennis Knudsen, som i kan læse her. Alt bag det efterhånden markant trænede ydre, det velsatte hår, succes og sårbarhed. En dreng født i Mørkhøj - der nu er bosat på havneholmen i Kbh, i en penthouse lejlighed med panorama udsigt. Vokset op med en far med alkohol misbrug, selvmord og overgreb. Man kommer i dén grad helt ind under huden, på ham vi allesammen ved hvem er. 

24.1.15

Favorite interior

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Der blev kigget rundt, og derefter spurgt om det var mine, alle tingene. "Du er sådan en person der er ret glad for dansk design". Og det må siges at være rigtigt. Kähler, Royal Copenhagen og Kay Bojesen må nok siges at være favoritter; alle noget så fint og noget så dansk. Også går det jo nærmest hen og bliver samle objekter, hvilket jeg er ret vild med. Det var faktisk også en stor del af grunden til at jeg begyndte at samle på Royal Copenhagen; jeg var, og er, vild med dét at skulle samle på tingene. Man køber bare ikke et fuld stel, men man samler det igennem lang tid, og bliver mere og mere glad for ens resultat. Ligesom der er mange der samler på de ret populære HAY puder. De koster godt 600 - 700 kr. pr. pude, også er det jo en god mulighed at "samle" på dem, og ønske sig dem løbende. Klik her, og se et stort udvalg af HAY puder.
I julegave forrige år, der fik jeg den længe ønskede Kay Bojesen abe og sidste år, fik jeg hunden. Jeg er simpelthen så pjattet med dem, og aben er faktisk måske det interior jeg er aller gladest for, og det som jeg ønsket mig i længst tid.

Sponsoret indlæg

22.1.15

It's time

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Året når næsten kun lige at komme susende fra start, så kommer der ellers ferie, fridage og hygge stunder lige i træk; eller sådan føles det ihvertfald. Fastelavn er jo næsten lige op over os, og jeg synes at sådan nogle små ting er så hyggelige. Vi har aldrig været nogle der har gået vildt meget op i fastelavn - men udklædningerne har der aldrig fejlet noget med. Jeg er af to helt igennem kreative forældre, og de har stortset altid lavet udklædningerne selv, eller også har vi. Jeg kan huske én af de sidste udklædninger: det var en postkasse, haha! Jeg var vild med det, og det hele kunne slet ikke blive mere gennemført. Min far havde lavet den fuldstændig magen til de rigtige "postkasse røde" postkasser, og med guld skrift stod der at postkassen blev tømt efter fastelavn. Hvis man måske er typen der er lidt mere til klik og betal, så er ekostumer.dk altså ret leverings dygtige i alle mulige forskellige slags temaer. Der er bla. piratkostumer i mange forskellige slags og til alle aldre. Find piratkostumer her.

Sponsoreret indlæg.

Make it yours

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
www.Chanti.dk er mit absolutte foretrukne smykke sted. Det er nemt at finde rundt i deres kæmpe udvalg - søgning efter dét, under dét, i dén kategori og til maks dét beløb. Det hele kører derud af, og ikke noget med at stå overfor en yderst forventningsfuld smykke sælger, som kunder finder tingene der er i den helt forkerte retning. Der er lynhurtig levering, flot indpakning også har de  lækkert et udvalg, bla. også af de kendte mærker. Jeg har efterhånden bestilt rigtig mange smukke smykker hjem fra Chanti, i November var det - ligesom nu - lidt ringe i forgyldt sølv, og et par rigtig flotte øreringe. Denne gang faldte jeg over en af de smukke allianceringe, den er så flot med de mange hvide zirkoner på overfladen. Øreringene var ikke nemme at få et ordenligt billede af. Det er 9 karat guld med zirkoner, og er så lille, fine og helt perfekte. 
Følg Chanti på instagram @chantijewelley

Indlægget er lavet i samarbejde med chanti

a cup of David Rio

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Vinter, kulde og den nu ret tunge og nedfaldende sne; det hele skriger nærmest på varme drikke, film og dyner, som var det en obligatorisk ting. Varm kakao er aldrig dårligt; og bliver slet ikke dårligere af at der er tilsat lidt flødeskum på toppen. Generelt er jeg faktisk slet ikke til varme drikke. Lige så snart jeg har et glas lækkert varmt kakao i hænderne, ville jeg langt hellere ha' en kold cola. Men kulde ér altså lig med varme drikke, og ærligt; så er det da også ganske rart med lidt varme, midt i kulden. I starten af Januar var jeg med N, hans bror og kæreste på café. Brian spurgte om jeg havde smagt Chai te - hvilket jeg ikke havde... Dengang. 

Jeg har modtaget to 398 g. bøtter fyldt op med velduftende chai pulver. Det er fra det originale mærke David Rio, og kan købes på www.david-rio.dk. Herhjemme er vi ret vilde med vanilje, så selvfølgelig skulle den ene ud af de to, være en vanilje chai te. Og man må i dén grad sige at det er en vanilje variant! Den dufter helt fantastisk - og smager følger med. Vaniljen kan jeg bedst li' blandet med mælk. Man kan nemlig både blande det op med varm mælk eller vand, hvilket jo gør at man altid har mulighed for lige at tage en kop. Mango varianten minder mig om Bob Marley, haha! Rigtig lækker farve på bøtten, og den dufter underligt nok, lige hen i nærheden af vanilje varianten. Se det store udvalg på www.david-rio.dk.

Indlægget er lavet i samarbejde med david-rio.dk

dreaming away


Image and video hosting by TinyPic
Jeg følger Christopher på facebook, og for hvert enkelt billede som han ligger op lige pt. der får jeg mere og mere lyst til at pakke mit ikke eksisterende badetøj og tage den kuffert jeg ikke har, under armen. Det ser jo så dejligt ud, at jeg bare sidder efterladt her, og tænker på hvorfor jeg aldrig nogensinde har været ude af Danmarks grænse. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme til Sverige - i sådan en rød hytte, i nærheden af en sø. Der må også gerne være elge, og herre lækkert vejr! Og når mine ønsker står i mellem dét på billederne, og en lille rød hytte i Sverige; så burde én af dem da gå i opfyldelse, ikke..?
Inde på toptours.dk kan man finde rejser til  mange vidunderlige steder, som måske kun ligger en lille flyvetur væk. Jeg synes det er underligt at tænke på at der kan være så meget forskel, under den samme himmel. Drømme må man altid gerne; og dem har jeg mange af. At svømme med delfiner har altid lagt helt øverst, sammen med en tur til New zealand. Inde på toptours hjemmeside kan man også bestille rejser til Vietnam. Vietnam fascinere mig også ret meget. Deres bygninger, tøj og levestil. Og hvis man tager ud på øen Phu Quoc Island, som ligger tæt ved Cambodia, kommer man ud til Vietnams bedste strande. Fyldt med palmer og det smukkeste blå vand.

"Once a year, go to a place you've never been before" - Dalai Lama.


Sponsoreret indlæg

20.1.15

Créme pour les mains

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jane Iredale er egentlig et ret nyt navn indenfor min verden, og dét er faktisk ret ærgerligt. For et stykke tid siden modtog jeg en virkelig lækker pudder fra billigvoks.dk, som også er fra Miss Jane, og jeg blev virkelig positivt overrasket. I kan læse om den lige her. Og hvem holder sig tilbage fra noget, når der er noget man godt kan li'? Dét er ihvertfald noget af det jeg er aller dårligst til, så selvfølgelig slog jeg til da jeg fik tilbuddet om at teste den helt nye hånd creme, som går under navnet "hand drink". Den er med SPF15, og beskytter derfor de skadelige solstråler. Som de siger; "Vores hænders udseende siger meget om os, og de vises hele tiden frem. Vær' sikker på at sende et godt førstehånds indtryk."

Den er først lige blevet lanceret, og er altså derfor et helt splinter nyt produkt
som allerede kan købes ved billigvoks.dk til 225 kr. 

Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks.dk

Tema-tirsdag #46: winter goodies

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Der er den der markante overgang fra at det er hélt okay at gå i gummistøvler - til at det ligepludselig bare ikke er helt så "okay" længere. Faktisk var dét at gå i gummistøvler ikke lige mig, dengang. Jeg synes altid at de var for lille på den ene eller anden anden måde, de skavede (for at sige det på godt jysk) også har der altså også bare været virkelig langt imellem de "flotte" af dem. Jeg har i virkelig mange år gået og sukket lidt over Hunter støvlerne - altså er suk, på den gode måde. Fine og elegante af et sæt støvler ud af gummi, også ser det altså bare virkelig fint ud med strømpebukser og et par strikkede strømper. 
Det er nok efterhånden to år siden at jeg blev den glade ejer - og jeg har brugt dem flittigt siden. Det ér altså bare rart at kunne gå uden nærmest at bekymre sig om, om man går i vand eller noget der gør skoene beskidt. Inde på eshoes.dk sælger de lækre støvler fra Vagabond, hunter støvler og mange andre velkendte og fine mærker. Også har de dag til dag levering, så man er fri for at vente alt for længe på sine nye yndlinger. 

Sponsoreret indlæg

15.1.15

Kulisserne på Klarupgaard #4

Læs indlægget om William og Peters værelse her
etagerne i fyrtårnet hos Dr. Schwartz og lille Benz, lige her
og om caféen og køkkenet her
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
I kvisten, på hovedbygningen på Klarupgaard, der kan julemandens værelse findes. Nicholas kone bliver tryllet om, og derfor hjælper tvillingerne ham. Han bliver til at starte med, gemt på loftet - hvor værelset også er. Erik Peiterson, som vi jo kender fra Tv, har været scenograf på både Tvillingerne, og Ludvig og julemanden. Og lige præcis julemandens værelse her, er den location som har taget ham absolut aller mindst tid at lave, nogensinde. Det tog ham lige godt 15 minutter. Værelset så nemlig allerede ud som det gør. Det eneste han gjorde var at placere julemandens tøj og en dyne. Også pakkede han nogle papkasser ud, som var fyldt med gamle billeder. Gamle billeder af ejer - Knud Justs bedsteforældre. Mennesker som førhen har boet på Klarupgaard, og faktisk har haft lige præcis "julemandens værelse", da de var børn. 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lige ved siden at husets kvist, ligger det her lille område. Det har vi jo også set i julekalenderen. Det er her hvor julemanden Nicholas øver hans magiske kræfter, og ihærdigt prøver på at tænde de mange bloklys som står nøje placeret, på loftet. Scenen som vi ser i julekalenderen er optaget over én gang - Knud som ejer Klarupgaard blev nemlig ret bekymret da han hørte om de mange lys, da han tænkte på brandfaren.

Fri tale og gaver hele året

Image and video hosting by TinyPic
Kunne det være meget bedre end at optjene gavekort og point, ved at betale sine regninger ved et helt andet firma? Jeg synes ihvertfald at det er helt fantastisk! Jeg er medlem af club matas hvor man optjener point for hver 10'er (eller 20'er) man bruger i enten Matas, eller i en af club M's partnere. Bla. hos Zenji.dk. De har bla. også helt fantastisk tilbud der lyder på at man modtager et valgfrit gavekort på 100 kr, hver måned. Man kan bla. vælge i mellem gavekort til magasin, baresso og selvfølgelig matas. Man betaler simpelthen bare sine regninger, får club matas point, samt gavekort hver måned. For mig er der ikke noget der lyder dårligt, over det tilbud. 

All you need abonnement / fri tale, fri mms/sms, 10 gb data, 100 kr gavekort = 200 kr.

Jeg duer absolut slet ikke til regninger og alt det vildt tekniske. Spørgsmålet er nok mest om man gider at sætte sig ind i det - og jeg er bare generelt ret dårlig til at sætte mig ind i ting, som slet ikke interessere mig. Jeg vil gerne ha' en mobil der fungerer; men den skal bare gerne gøre det af sig selv. Det samme med abonnementer. Det hele skal bare virke og der skal være det i pakken, som jeg gerne vil ha'. Og der synes jeg virkelig at rigtig mange tele selskaber formår at gøre det ualmindeligt indviklet. Hos Zenji.dk er der et abonnement at kunne vælge, det koster 200 kr pr. måned og dermed får man som sagt et valgfrit gavekort på 100 kr, og billig telefoni

Sponsoreret indlæg

14.1.15

Tema-tirsdag #45: i forgot to show you

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg ved slet ikke hvad det er jeg har med kors. Jeg synes de er flotte og kan symbolisere så meget. Jeg er ikke fuldt ud kristen - men tanken er der da - og jeg kan godt lide tanken dét at kunne tænke lidt over at dét her kommer til at betyde dét her for mig, osv. Måske er det bare mig, og måske er det faktisk også ganske fjollet, haha. Jeg har modtaget de her to virkelig lækre ting fra eventyr-kjoler.dk. Som navnet måske antyder, så sælger de så meget mere andet lækkert, end blot eventyr kjoler. Ved tasken kan jeg virkelig godt li' at den er stiv i stoffet, og derfor altså kan stå selv. Der er mange tasker hvor den falder helt sammen, hvis der er ikke er noget i tasken, og det er altså ikke særlig pænt, hvis man ikke altid har sin taske proppet. Uret er én lang læderrem, som samtidigt er et armbånd. Jeg synes det er smadder fint, og er en kæmpe pynte genstand i sig selv. Jeg har faktisk foræret det til min mor, og hun er allerede en flittig bruger. 

Lige nu kan i faktisk få 25% RABAT på hele www.eventyr-kjoler.dk, i resten af Januar. 
Det gælder hele hjemmesiden, undtaget konfirmations kjoler.
Benyt koden JANUAR2015
Indlægget er lavet i samarbejde med eventyr-kjoler.

12.1.15

ANKERSTJERNE Feat. Lille

Jeg er kæmpe tilhænger af Ankerstjerne. Jeg synes det er vildt at han formår at komme med personlige tekster, gang efter gang, og jeg elsker det. Lige fra pigen som forlod ham, hvor han altid ville være at finde på perronen ved midnat, til at filmen som de skulle ha' set stadig ligger på sofa bordet, til at han savner sin mormor, men at morfar har det godt. Vi har været helt ovre ved tekst om at skulle være far og skride fra ansvaret - til at komme frem til at det var dét der manglede, til at fylde hans hul i hjertet ud. Nu er vi helt inde under huden. Helt inde blandt beton bygninger, hellige kors og tre striber.

Her i vores kvarter er vi van til at slås, homie hold dit hoved højt
vi har ikke lov til at drømme, sådan nogle som os, nej
men vi sir' vent og se, vent og se, vent og se
så snart vi har bare lidt, skal hele verden se det
vent og se, vent og se, så snart vi har bare lidt

vi kommer fra vest egnen og vi er børn af forstaden 
linje A kan godt tage sig herud, men aldrig helt ind under overfladen
fordi vi blev voksne her, hvor man ikke er børn så længe
hvor vi samler flasker til smøger og de flasker købes for børnepenge
vi kommer fra splittede hjem, så vi finder sammen i kvarteret
og maler vores navn på en mur, så verden kan se at vi har eksisteret
og det er en sær form for materialisme, men herude ved de godt hvad jeg mener
når jeg siger at mit hellige kors er et logo med tre striber
man kunne se på legepladsen, i min fætters aflagde tøj 
vi legede mellem bander og pushere, der hvor de hang ud og røg
måske det var hans BMW, hans penge eller pigen på hans arm
men jeg har vidst lige så længe jeg kan huske
at når jeg blev voksen sku' jeg være som ham
for hvis vi skinner så kan verden se os, min succes skal ikk' camoufleres 
jeg skal løfte vægte og tattoveres for der er så få pladser der er reserveret 
kirken de tror på at de kan befri os, men religion for en forstads knægt
har aldrig været tro, håb og kærlighed. Men penge, magt og respekt.

Her i vores kvarter er vi vant til at slås, homie hold dit hoved højt
vi har ikke lov til at drømme, sådan nogle som os, nej
men vi sir' vent og se, vent og se, vent og se
så snart vi har bare lidt, skal hele verden se det
vent og se, vent og se, så snart vi har bare lidt

Hjemstavn for de unge mødre, for coke salg og for dumme bøder
vi har hætterne op over hovedet, vi har asfalt under fødder
vi går i Louis Vuitton, selvom vi bor i beton
vi er altid bagefter en hel sæson, men hvis du vil noget, kan du bare kom
vi løber for loven som marathon, på basketball banen er vi Air Force ones
hop efter kurven hvor højt kan du komme, for mig der blev rap til min lottokupon
for uden det der var jeg usynlig, mit ghetto pas var blevet ugyldigt
ville ha' blevet ramt, torden og lynil, rullet for det tøj som jeg gik i byen i 
men jeg ku' lidt af Tupacs tekster, så når jeg rappede lyttede de efter
den eneste whiteboy banderne elskede, så ja det blev rap ind i mine kladdehæfter
og lige der ligger min begyndelse, på min jagt efter min berømmelse
Eminems ord, Tupacs' spøgelses, fylder mig op så jeg jagter den følelse
når jeg går på scenen er jeg ikke alene, jeg kan hører Burhan G sige
Anker, gør det for os, de sagde vi ikke ville blive til noget, men det blev vi
de tre striber jeg kom ind i, er religion for en forstads knægt
det er ikke fader, sønnen og helligånden her
men penge, magt og respekt

Her i vores kvarter er vi van til at slås, homie hold dit hoved højt
vi har ikke lov til at drømme, sådan nogle som os, nej
men vi sir' vent og se, vent og se, vent og se
så snart vi har bare lidt, skal hele verden se det
vent og se, vent og se, så snart vi har bare lidt

Jeg plejede at sige en eller anden dag (en eller anden dag)
vender jeg tilbage (vender jeg tilbage)
så lad dem alle sammen se (lad dem allesammen se)
når jeg ruller ned af gaden ad gaden i min nye BMW x2

når jeg ruller ned ad gaden i min nye BMW.

9.1.15

Birthday wishes // 2015

Image and video hosting by TinyPic
Faktisk har jeg aldrig rigtig tænkt over at jeg har fødselsdag ganske få dage inde i det nye år. Det har altid været legende let at finde mange ønsker - men efterhånden som årene kommer susende til en, bliver ens ønsker måske også lidt større og dyrere, og dermed (højt sandsynligt i hvertfald) bliver der lidt færre. Og med fødselsdag 10 dage inde i det nye år, så synes jeg godt nok at det efterhånden er en besværlig omgang hver gang, når der skal findes ønsker, for selvom at blåt stel er smadder fint; så er variatonerne da også ret dejlige, ikke? 

Lige pt. har jeg et kæmpe tøj stativ som er fyldt op med noget af mit tøj. I starten var jeg virkelig glad for det og synes at det var så rart at der var overblik over det. Jeg fik brugt meget af det tøj som ellers bare var blevet gemt inderst i skabet, men nu er lige pludselig kommet til dét punkt, at der bare skal være orden, og det hele gerne må være "pakket væk". Jeg er vild med tøjstativ løsningerne, men måske nok mere hvis man har et seperart rum til det hele. Men frem kommer det garanteret helt sikkert igen; det er jeg faktisk sikker på. 
Derudover er jeg blevet ret vild med DAY's makeup punge, og derved også begyndt at gå lidt efter tasken. Jeg synes måske at den er lige stor nok, men til overnatninger, strandture og et smut i svømmehallen, der tror jeg faktisk at den er helt perfekt. Derudover er jeg simpelthen så glad for de makeup punge jeg allerede har - så hvorfor ikke udvide samlingen? Jeg har sat to forskellige farver på min overstående collage, fordi jeg simpelthen ikke kan vælge, haha. 
Også er der ellers det smadder flotte Samsung Nx kamera. Jeg har lige siden jeg var 15, været en smadder lykkelig ejer af et spejlrefleks kamera. Jeg elsker billeder og minderne der altid følger med. Med en spejlrefleks kamera ér altså bare ikke særlig praktisk at rende rundt med, rundt om halsen. De to sidste år hvor jeg har været i København sammen med N, der har jeg nærmest haft drømt om overstående kamera; og det ville da ikke være dårligt, hvis det skulle være en ekstra - knap så tung - ledsager næsten gang. 

Går I og drømmer om lidt efter jul gaver? 
Måske evt. køb til Januar udsalg?

7.1.15

GOODIEBOX | 31

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
December udgaven af GOODIEBOX'en blev allerede sendt afsted i midten af December. Så passer det nemlig så godt med, at man kan bruge de mange lækkerier i juledagene - og med de mange lækkerier, ja, så mener jeg dét. Der var nemlig prop fyldt med produkter i December boksen, og jeg blev faktisk virkelig positivt overrasket. I November boksen, som I kan se lige her, der var der nemlig et produkt som var overskredet datoen, og derfor valgte goodiebox at sende lidt ekstra med, i December boxen. Dét er da lækker service! Læs mere om deres box på www.goodiebox.dk

NAOBAY BODY LOTION | Vejl. pris er 250 ml. for 129 kr.

GOSH NAIL GLITTER | Vejl. pris er 69,95 kr.

DECUBAL SHOWER & BATH OIL | Vejl. pris for 200 ml. er 67,95 kr. 

CARMEX CLASSIC LIP BALM | Vejl. pris fra 29,95 kr. 

PETITE AFFAIRES | Vejl. pris for 2 stk er 40 kr. 

TEEEZ HEAD OVER HEELS NAILS LAQER | Vejl. pris er 119 kr.

DOLCE & GABANNA THE ONE EAU DE PARFUM | Vejl. pris for 50 ml. er 685 kr.

EGYPTIAN MAGIC | Vejl pris for 59 ml. er 189 kr.

EUCERIN HYALURON-FILLER CONCENTRATE (AMPUL) | Vejl. pris for 6 stk er 289,95 kr.

BATISTE XXL VOLUME DRY SHAMPOO | Vejl. pris for 200 ml. er 69,95 kr.

6.1.15

Tema-tirsdag #44: this is fun

Image and video hosting by TinyPic
Jeg er faktisk ret pjattet med fastelavn og de efterhånden ret mange andre små "begivenheder" der er i Danmark. Hver eneste lille mulighed der er for at holde eller fejre noget, synes jeg er så skønt. At kunne samle folk, og lave minder. Næste ting der er, er vidst fastelavn. Fastelavns boller, små sange, slik, tønde slagning, og udklædning; om det så end er noget man har siddet og været kreativ med at lave selv, eller den måske lidt lettere løsning - som også er ganske rart, engang imellem. Der vil jeg foreslå webshoppen temashop.dk. Der er så mange forskellige muligheder til udklædning, om det så end er til børn eller voksne.

Desuden er "kong karneval" jo næsten også lige blevet udråbt på Aalborg Rådhus, og denne gang er det blevet en ret kvindelig konge. Det er nemlig Mascha Vang som bliver årets Dronning, og måske man allerede er begyndt at små glæde sig, og se frem til denne dag? Så er temashop.dk jo netop også den perfekte mulighed. Hvis man er typen der gerne vil lave sine evt. karnevals kostumer selv, så kan man jo altid købe de forskellige tilbehør online.  
Image and video hosting by TinyPic
Sponsoreret indlæg

5.1.15

Christmas presents

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg tror faktisk at denne jul der netop er suset forbi, er en af dem jeg kommer til huske som virkelig værende god. Der var intet der manglede, ingen dårlig hårdag, brændt mad eller forsvundne gaver (eller.. jeg fandt den ihvertfald). Og jeg har virkelig fået overraskende mange gaver - og kun ene af ting som jeg rent faktisk har ønsket mig. Royal Copenhagen er jo altid en sikker vinder; også er jeg så pjattet med at det er noget man samler på, og skaber sig en lille voksende samling. Også er det tidsløs, og bare herre lækkert. Derudover fik jeg Kay Bojesen hunden som kommer til at stå så smadder fint sammen med den populære abe, som jeg fik i julegave sidste år. Også fik jeg min første CLEAN parfume, som jeg virkelig allerede er trofast fan af. Yndlings bukser fra Gina Tricot fik jeg lige en opgradering af, efter at jeg helt seriøst virkelig har slidt de sidste op. Også fik jeg to af de forholdsvis ret nye lysestager fra Kähler. 

Kähler stagerne kan I bla. finde hos luxoliving.dk. Jeg fik iøvrigt også en lille fin stage, som minder rigtig meget om den lille Kubus stage, fra By Lassen. Har I iøvrigt set designet "design by us"? Det er et dansk design fra Rasmus Larsson. Virkelig flot og stilrent. 

Sponsoreret indlæg.

2.1.15

#Yvesrocherxmas / whats in it 3

Image and video hosting by TinyPic
17. her, 199 kr. | 18. her, 119 kr.
Image and video hosting by TinyPic
19. her, 95 kr. | 20. her, 49 kr.
Image and video hosting by TinyPic
21. her, 99 kr. | 22. her, 75 kr.
Image and video hosting by TinyPic
23. her, 85 kr. | 24. her, 179 kr.
Jeg har altid synes at det var helt trist, den måde julen slutter på. Det hele er bare ovre på et splid sekund. Julefilm, kalenderlys, julekalendere på fjernsynet, låge kalenderne og selvfølgelig nisse besøg og kalender gaver; bare lige fra den ene dag til den anden er det slut - og det ærgede mig da også lige en smule, da jeg tog den sidste pakke ned af min Yvesrocher xmas pakkekalender, som jeg havde modtaget af dem. Jeg har nemlig været fuldt ud tilfreds og virkelig overrasket over samtlige lækre produkter der gemte sig i gaverne, og dét måtte da gerne ha' fortsat. Haha! 
Her er 3 og sidste indlæg med indholdet fra pakkerne. Der er links og pris under billederne. Nr. 20, 22, 23 og 24 er nok denne omgangs favoritter! Specielt nr. 23 er jeg helt vild med. Det er nemlig en øjenskygge - og ikke en lipgloss som det nemlig godt lige kunne se ud til at være - og den holder fuldstændig fantastisk! Det ligner også en lipgloss når man tager proppen af, og den skal derfor også påføres på øjenlåget, som var det en til læberne. Jeg "testede" den lige hurtigt på min hånd, og det sidder der stadig, trods at det efterhånden er mange timer siden, og at jeg minimum har vasket hænder 5 gange. Derudover er farven super flot! 
Fantastisk kalender, fyldt op med fantastiske produkter!
Besøg Yves Rocher på deres hjemmeside, Yves-rocher.dk

1.1.15

All inclusive

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
"Jamen.. Skal far ikke med? Hvor er far..?" - Spørger 30 årige Ditte, som er datter af Lise og søster til 37 årige Sigrid. De står midt i lufthavnen og er fuldt ud klar til at tage turen mod Malta, for at fejre Lises 60 årige fødselsdag. Hele planen var egentlig at det var - mor, far og deres to børn, men sådan blev det ikke. "Hvor er far?" var spørgsmålet, og svaret lød på "Far er død..." "Hvad..? Er far død...?!" hvortil 60 årige Lise lynhurtigt får fjernet tårene i øjenkrogen på hendes uvidende datter - "Nej nej nej. Han er ikke død. Det var jo bare for sjov" - Så er standarden ligesom lagt til hvilken slags film man sidder og er klar til at se (og dét skal altså siges med et godt grin!). Familie idylen er krakeleret efter at Lises mand og hendes børns far, blev fundet sammen med den noget yngre Jonna, som er bogholder. Nu vil Lises 30 årige datter (som spilles af Danicia Curcic) finde en mand til hendes mor.

Jeg blev vanvittig positiv overrasket over denne film - tænkt at 3 skuespillerinder kan formå at få en til at grine så meget, igennem en film på lige godt 1½ time; og jeg er ret overbevist om at kvinden der sad bag mig i biografen er ret enig med mig i, at filmen er virkelig højt grinene sjov. 

"My name is Lis... Eh, Lies. And this is my daughter Sigr... Secret", "Oh... Hello Lies and secret!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...