Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.11.14

Gave fra Yves

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg er fuldstændig pjattet med Yves Rocher; og når man så modtager en mail med at de har sendt en lille gave - og dét her bliver sendt til ens dør. Ja, så bliver begejstringen ihvertfald ikke mindre. Jeg har lavet 5 pakkekalendere i år, og lige pludselig vælter der en ind af døren til mig selv. Så bliver glæden til 1. December, lige pludselig lige lidt større, og kan ligepludselig kun komme for langsomt. Jeg glæder mig til at få dem op at hænge, med de med fulgte fine klemmer og snor. Jeg ved faktisk ikke om man kan bestille en selv, men tjek deres webshop ud, de har så vanvittig mange lækre produkter. www.yves-rocher.dk

One month countdown

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så blev det lige lidt mere jul. Ihvertfald i min morfars stue, på det plejehjem hvor han bor. Jeg fik nemlig tilsendt det flotteste plastic juletræ, af Andrew fra danskmarmor.dk. Ikke noget som helst skulle han have i retur; det var blot en gave. En gave til min morfar, så han kunne få lidt jul og hygge i hans lille hjem. Og så han kunne mindes gamle tider, som Andrew skrev. Jeg er så taknemlig for at der findes så dejlige mennesker, som simpelthen bare gerne vil hjælpe. Min morfar blev meget glad, og fik sagt "det er godt nok flot" mange gange, da vi fik det pyntet en aften, for nogle dage siden.

GOODIEBOX | 30

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så kom November boksen ind af døren; og dermed kan jeg krydse 30 modtagende goodieboxes af. Hvor er det helt vildt. 30 bokse - 30 måneder. Og jeg har stadig fuldt ud optur over at kunne åbne pakken hver gang, og se hvilke spændende produkter der nu er at finde. For slet ikke at nævne alle de spændende nye produkter man også får mulighed for at prøve, og som man får kendskab til. I boks nr. 30 her, er jeg bla. helt vild med mascaraen. Jeg elsker den type mascaraer! Derudover er parfumen og So susan wonderlight, virkelig lækre. 

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT | Vejl. pris er 139 kr
Fyldige øjenvipper har sammen med bryn længe været beauty verdenens helt store fokus. Og vi er all in. Fordi findes der overhovedet noget mere feminint og ikonisk end lange og fyldige vipper - uanset om du skal lave en klassisk hverdags makeup eller går for et mere queen-of-the-night lookk? Udfordringen er dog typisk, at de lange vipper fra naturens side er forbeholdt de ganske få. Den gode nyhed er, at der er hjælp at finde.. Max Factor har længe været kendt for sine fantastiske mascraer og volumiøse looks. Og med god grund. False lash effects store børste fordobler vippernes fremtræden ift. vipper uden mascara. Og den patentede Liquid lash formula sørger for at vipperne dækkes fra rod til spids. 

SO SUSAN WONDERLIGHT | Est. pris i Danmark er 129,95 kr.
Let i glow, let it glow, let it glow. Det vækker minder om en klassisk julesang, men faktisk er det mere en beskrivelse af én af de kosmetiktaskens musthaves.. Nemlig Makeup som let og enkelt sikrer en fin, blanceret glød. Vores fortrukne wunderglow til årets julemåneder hedder SO SUSAN Wonderlight, og det er specielt fordi Wonderligt har flere anveldelsesmuligheder. So Susan Wonderlight er nemlig en fusion af en øjenprimer og lightlighter, og du kan bruge den til lysreflekterende creme under brynet, i øjenkrogen og øverst på kindbenet. Stick'en er ideen som base til at give din øjenmakeup et mere farveintenst look, men kan også fungere som en lille hjælper mod alt for trætte øjne, dagen derpå.

GOSH INTENSE LIP COLOUR | Vejl. pris er 89.95 kr.
Til at fuldende fornemmelsen af winter wonderland, har vi ladet os frit inspirere af både Marilyn Monroes legendariske "a smile is the best makeup any girl can wear" og gosh intense lip colour. Sidstnævnte er nemlig et meget spændende læbeprodukt - en flydende og superfugtende læbestift, som giver læberne den smukkeste glans. En høj koncentration af farvepigmenter giver læberne en intens og holdbar farve, og samtidig føles produktet fugtgivende og nærende som en lip gloss. Er meget let at påføre og giver læberne en rig, cremet og holdbar farve - uden at den hverken føles klistret eller tør. Perfekt til smil og lækre læber i winter wonderland. 

MATAS NATUR FUGTMASKE | 50 ml. vejl. pris 89.95 kr. 
Du ved det sikkert godt, men alligevel kan transformationen fra sommer - til vinterhudpleje godt at byde på overraskelser. Hovedreglen er dog, at når vinteren sætter ind, er det vigtigt at skrue op for plejen og sikre huden massere af fugt. En god fugtmaske er derfor et must i winter wonderland. Matas natur fugtmaske er et lækkert bud på en fugtgivende forkælelse til en overskuelig pris. Fyldt med fugtgivende ingredienser som bla. betaine, glycerin og økologisk aloe vera. Masken indeholder desuden e-vitamin som antioxidant, der beskytter huden samt shea butter, der giver en lækker konsistens. Uden parabener, parfume og farvestoffer. Anveldelse: Påfør i tykt lag og lad sidde i ca. 20 min. Overskydende maske fjernes med vatrondel. Skal ikke vaskes af. 

BODY NORDIC MAKEUP BUDS | Vejl. pris 12 stk. 29 kr.
Du har lagt den smukkeste øjenmakeup. Du er ved at lave sidste touch på den ellers perfekte winged eyeliner. Humøret stiger, og kroppen begynder at rocke med til juletonerne fra radioen. Og så ryster du lige en anelse på hånden. Arrghhh... Vi kender det alt for godt. Derfor er vi vilde med disse Make up buds med makeup fjerner fra Body Nordic. De giver dig mulighed for at rette i makeuppen og rocke videre. Brug pensel eller eyeliner til lige at rette op med bagefter. Også meget handy, hvis den røde læbestift har sneget sig ud over læbekanten.

A-ERMA EXOMEGA D.E.F.I CREME | Vejl. pris for 200 ml. er 169,59 kr.
A-derma exomega d.e.f.t creme er lidt særlig. Særlig fordi det er en body creme, der kun indeholder plejende ingredienser. Særlig fordi den er helt uden unødige indholdsstoffer som konservering og parfume, Særlig fordi den er som skabt til sart og tør hud. Særlig fordi den har fået to nomineringer til sidste års Danish Beauty Awards; Årets forbruger pris og årets kroppleje produkt. En særlig detalje er, at cremen indeholder havrekimekstraten Rhealba - som der er dokumenteret har en særlig gavnlig virkning på sart og tør hud. Snevejr og kulde, kom an!

GUCCI FLORA EAU FRAICHE | Vejl. pris for 30 ml. koster 435 kr.
Hvis duften af en elegant skøjteprinsesse i et smukt snedækket vinterlandskab kunne fås på flaske, så tænker vi, at hun ville dufte af gucci flora eau fraiche er én af de dufte, der har potentiale til at blive en vaskeægte klassiker, og derfor naturligvis også et must at have i winter wonderland og en oplagt kandidat til at have liggende under træet d. 24 December.

25.11.14

Tema-tirsdag #41: 8 flotte advents dekorationer

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Vi er ved at være der igen. Den 12 måned ud af 12 mulige. Lys, kogler, gran og glimmer er efterhånden ved at være godt planlagt til at skulle frem, inden for den kommende tid. Nedtællingen, til nedtællingen kan netop begynde. Under én uge til at første advent kan krydses af; og dermed kan det først ud af fire lys tændes. I år har jeg haft ekstremt svært ved at vælge hvilken stil jeg skulle gå efter, med hensyn til dekorationer og lys. Derfor har jeg fundet lidt inspiration til de flotte hjemmelavede dekorationer, med fire lys. 
Hvilken er jeres favorit? 

f t f a

Image and video hosting by TinyPic
Så er vi kommet til et lidt andet slags indlæg, end hvad man lige er van til der kommer op, netop herinde. Inde på www.ftf-a.dk kan man nemlig læse om alt muligt vedrørende f t f a, "din a-kasse", som jo er en ret god til at ha' en lille viden omkring, når man begiver sig ud i verdenen, og evt. næsten netop lige er hoppet ud i arbejds livet eller uddannelses livet. På ftf-a.dk kan man nemlig blive gratis medlem hvis man er studerende, og derved få en helt masse lækkert og brugbar hjælp. Feks. er man berettiget til dagpenge, når man afslutter sit studie. Også er der altid hjælp at hente, til ansøgninger og til at skrive sit CV, der er nemlig garanteret hjælp, inden for 24 timer. Derudover er en ekstra lækker lille ting til de studerende, nemlig at der er 10% til deres medlemmer, på academicbooks.dk. Man modtager rabatkoder, når man bliver medlem. Man kan evt. se den video lige her (link) på youtube, hvor de fortæller om en masse ting, om deres a-kasse. Læs mere her

24.11.14

Mmashop

Jeg har som sagt egentlig købt alle mine julegaver, men det er fuldstændig typisk mig, at gå og små købe, indtil det er for sent. Derfor har jeg selvfølgelig gennemtænkt lidt ekstra gaverier, som jeg evt. kunne købe til N. Min kæreste er en rigtig trænings herre, og derfor skulle en ekstra gave jo selvfølgelig gå til hans hobby, og derfor har jeg bla. været inde at kigge på www.mmashop.dk, som er en webshop propfyldt med lækre trænings ting, både til piger og drenge. Det er måske nok til det lidt mere "hårde" og voldsomme træninger, som boksning og karate. Men derfor er der stadig massere af lækre ting. Også har de lynhurtige levering, og lave priser. Besøgs dem her.

a little new for the cold months

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lige før weekenden landede der en pakke hos mig, fra www.altidsmart.dk. Altidsmart blev lanceret i 2013, og på trods af sin egentlige korte tid på "markedet", har de altså nogle virkelig fine ting, inde på deres side. Tiden er jo lige netop til lækre strikketrøjer som man kan gemme sig godt væk i, når kulden bliver lidt for bidende. Og lige netop derfor, valgte jeg endnu en til "samlingen". Inde på webshoppen står den til at være en one size, hvilket jo nærmest altid gør en lidt usikker på om man nu kan passe tøjet - men den har en helt perfekt størrelse. Hverken for stor, eller for lille. Find den lige her. Derudover var der også et par rigtig fine bukser i pakken. De koster kun 199 kr, og kan findes lige her

Indlægget er lavet i samarbejde med Altid smart

23.11.14

Wooden table

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg er generelt ret vild med det lidt gamle trælook, hvis det er indrettet fedt med en hvid og nordisk blanding af lækkert interiør, - og når det så oven i købet bliver en lille "gør det selv ting", bliver jeg endnu mere vild med det. Hvor fedt kunne det ikke lige være at svarer tilbage "det har jeg selv lavet", hvis nogle skulle spørge ind til ens spise, eller skrive bord. Jeg har fundet nogle billeder på pinterest som virkelig er min trofaste og absolut yndlings inspirations kilde. Det er virkelig nemt at finde lige nøjagtig den stil, som man godt kan li', derinde. I sidste uge lavede jeg et nyt skrivebord til min lillebror. Han havde længe snakket om at han gerne ville ha' et lidt mindre og smal bord, bare til hans computer, skærm, tastatur og mus. Så det fik vi lavet, og det var super nemt, og minder fuldstændig om skrivebordet på øverste billede til venstre. 
Jeg købte brædderne i en standard "håndværker butik" kan anbefale xl-byg.dk, og købte ben og mørk olie i Ikea. Ta' evt. et kig på xl-byg.dks hjemmeside, hvor man kan finde brædderne i forskellig tykkelse og længde. Også kan man altså også finde virkelig mange andre skønne ting, lige her
Image and video hosting by TinyPic
Brædder - 100 kr.
Ben - 80 kr.
Olie - 39 kr. 

Sponsoreret indlæg.

20.11.14

Soap opera body butters

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg har været så heldig at få lov til at teste lidt lækre produkter fra billigvoks, endnu engang. Denne gang er det body butter fra Soap Opera, med henholdsvis Vanilla og Spanish Rose, som dufte. De dufter intet mindre end fantastisk - specielt Spanish rose er jeg ellevild med. Selve konsistensen på cremen, er meget tyk, i forhold til mine andre body butters, hvilket bare gør at den passer rigtig godt til den kommende lidt vintertørre hud. Om ikke andet til kolde inde lukkede lår basser. Begge cremer, og nogle med andre dufte, kan købes på billigvoks.dk, til kun 19 kr, med en normal pris på 59 kr. 

Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks.dk

18.11.14

Ebay stuff #9 // New year edition

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg kan slet ikke forstå at nedtællingen snart kan begynde, glimmer, lys og julekalender. For derefter at kunne springe direkte ned fra stolen, og starte på de obligatoriske nytårs fortsæt. Men inden vi når så langt er der heldigvis godt med tid endnu, og en hel December der skal rå hygges igennem. Men det her er endnu et ebay indlæg, og med ebay skal man altid være i god tid; så her er 9 virkelig fine kjoler, som kunne være super lækre til nytår. Nr. 2 er jeg selv virkelig pjattet med, og den har efterhånden også stået i overvejelserne længe.

Er der nogle af dem i kunne finde på at bestille hjem? 

Tema-tirsdag #40: Køb julegaverne hos Chanti

Alle mine julegaver er købt. Det har de faktisk været længe. De ligger allesammen klar med silkebånd og nøje udvalgt gavepapir, og venter blot på at blive båret ned under et velduftende juletræ, med glitrende små lys og røde glaskugler. Jeg har bestilt et par af mine julegaver hos Chanti.dk, og i søgen efter at finde de gaver jeg ledte efter, fandt jeg  mange andre virkelig fine sager, som jeg lige må sende videre som idé til julegaver. Alle links kan finde under hvert billede, og ellers bare tjek www.chanti.dk ud. 

________________________________________________________________________________________
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Endnu engang har der listet sig et par ure ind, vedrørende lidt mande gaver. Men helt ærligt. Det-er-så-fint. To lidt forskellige slags. Eller, jeg kan ihvertfald se urene sidde på to vidst forskellige slags mænd. Også er det jo også lige lidt forskellige pris klasser - men det er bla. også en af de vildt dejlige ting ved Chanti.dk - Man kan finde alle slags ting, lige i den pris klasse man ønsker. Derudover har jeg også sat et læder armbånd ind - hvilket jo bare er fint. 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
1. link. 2. link. 3. link.
Samtlige af de tre overstående ting her, kunne jeg virkelig godt selv tænke mig. Farverne på armbåndet synes jeg er så fint. De rolige farver, samlet med den flotte tyrkis, er jeg rigtig vild med. Derudover var ringen i midten på mine overvejelserne, da jeg skulle bestille fra Chanti. Den er virkelig så flot, og ville nemt passe til mange andre smykker, uden at være for meget. Den sidste ring er fra Mille Rubow. Jeg har tidligere modtaget en Mille Rubow ring fra Chanti, som jeg lige siden har været rigtig glad for. Det er nogle lidt anderledes, og lidt mere rå smykker, som vil passe rigtig godt til en der måske ikke er så vild med glitter.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Smykker til børn er jeg måske ikke så stor fan af, til hverdags brug ihvertfald. Men det skal helt klart med på listen, da der er så mange fine muligheder inde på chantis webshop. Øreringende synes jeg dog er vildt fine, og er da helt sikkert også ret sjove at ha' som pige. 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
"Til mor" er nok den nemmeste, synes jeg. Der er smæk fyldt med flotte smykker. Øreringe og virkelig smukke fingerringe, til alle stilarter. Jeg er nok mest fan af de smukke ringe af sølv. Min lillebror og jeg har tidligere bestilt en fingerring lidt ligende den første her, til min mor. Det var faktisk min lillebror der valgte den - Hun er så glad for den, og har haft den på lige siden. 

Indlægget er lavet i samarbejde med Chanti.dk

16.11.14

Daniel Wellington

Image and video hosting by TinyPic
Der bliver i dén grad skrevet om ure, i denne tid. Men helt ærligt; er de ikke fine? Jeg er pjattet med ure, som jeg før har nævnt. De kan på hvilken som helst måde fremhæve en personlighed; og hvis man nu har lyst til at være lidt ekstra at noget andet, så er det muligt at ændre, bare ved et ur. Der er Daniel Wellington urene jo fuldstændig fantastiske, hvis man er til det lidt mere afdæmpede og enkelte, og alligevel er de så flotte. Jeg har fundet dem inde på www.watchmen.dk, hvor de bla. har dem i adskillige farver, så de passer til den enkelte person. Jeg er kæmpe fan. 

Sponsoreret indlæg.

15.11.14

Kapgang

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg er pjattet med danske film. Og kort efter premieren på "Kapgang", var jeg selvfølgelig inde at se den . Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden - men jeg synes det er hyggeligt at læse, og lave små anmeldelser, - også er de der jo, til når filmene kommer på Dvd. Filmen er en god blanding er virkelig mange ting. Virkelig mange. Og noget af det er måske også lidt for meget. Men trods død, sorg og forvirring - så er der i dén grad også mange ting af grine af. 
_____________________________________________________________________________________

Ligesom i filmen "Drømmen", er vi sammen med Niels Arden Oplev, endnu engang tilbage i tiden. Denne gang er året 1976, og Martin der er i konfirmations alderen og bor i Sønder Omme, rammer ind i en helt masse teenage problemer, et lille stykke tid inden hans store dag. Men en dag efter skole, bliver han mødt af naboen der fortæller ham at hans mor er død. Dér begynder starten af Martins liv i de voksnes rækker. 

13.11.14

Friis og company // Black wishes

Image and video hosting by TinyPic

Normalt er jeg faktisk overhovedet slet ikke til tasker. Eller jo. Men jeg vil nok hellere bare ha' mine ting i min pung eller lommer; også døjer jeg ekstremt meget med mine skuldre, når jeg bær ting - men der er jo det der ordsprog med at man må lide for skønheden. Og en taske kan altså godt være skøn! Så derfor har jeg det sidste lange stykke tid kigget efter min nye kommende taske; gerne en der bruges til alt - man er vel praktisk, haha. En der er pæn ville da bestemt heller ikke skade, og gerne med ganske god plads, så der er plads til de få ting jeg har med op til N, når turen går til Frederikshavn. Derudover er det bare altid rart at ha' en ordenlig taske at ha' sit kamera i, istedet for at det skal flagre løst rundt om halsen. Jeg har derfor været inde på www.friis-co.dk, og kigge lidt efter nogle evt. julegave ønsker. Der er virkelig mange fine ting inde på deres hjemmeside, bla. friis og co sandaler og tasker. Overstående er jeg bla. ret begejstrede for. 

Blackboard interior inspiration

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker at skrive ting ned, og lave små sedler. Ting jeg skal huske, eller måske ting der skal ordnes. Mål, opskrifter, gode tips og idéer. Jeg har små sedler over alt, hvor der står ting på; og når man er sådan et menneske, så  man altså også elske tavler. Da jeg var mindre var det da klart også et drømme scenarie at tegne på små tavler, eller den store tavle i skolen. Inde på www.malerlager.dk er det muligt at købe ind til at kunne lave sine egne fine blackboards. Flotte fine tavler, som man enten selv kan bruge til at holde styr på sine ting og små nedskrevne ord; eller også er de jo helt perfekte til børneværelset. Inde på malerlager.dk kan man bla. vælge tavle malingen i forskellige farver som blå, rød, grøn og gul. Også kan man også købe tavle folie, som jo er endnu mere perfekt til at lave sine egne små tavler, og til at sætte det på skabe, og sådan. I kan finde det hele under "tavle maling og magnet maling". Så er der vidst også godt med projekter til den kommende weekend. 

Sponsoreret indlæg. 

In love with this // uniwatches

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er fuldstændig pjattet med ure, og synes at det giver et rigtig fedt og personligt twist til et outfit. Og om det så er til et meget feminint eller et lidt mere råt outfit, kan et ur bare ændre det på så mange måder. Jeg er selv et menneske som elsker smykker; jeg elsker bare overhovedet ikke at gå med dem, hvilket er super ærgerligt, nu når der findes så mange af slagsens, og specielt i ur kategorien. Jeg har kigget lidt inde på www.uniwatches.dk, og mit absolutte yndlings ur må nok være overstående her, fra Marc Jacobs. Jeg synes det er så super fint og engelsk, men alligevel dét der lidt ekstra. Også er jeg helt pjattet med de sarte farver, som de har.
Det er ikke kun til kvinder at jeg synes at ure er super fine - til mænd er det jo nærmest noget der burde være inkluderet på håndleddet. Det ser jo  fint ud. Jeg gav også N et Skagen ur i fødselsdags gave, da jeg synes det er så fint. Og derfor har jeg da selvfølgelig også lige fundet lidt lækre ure fra netop mærket Skagen, som jeg synes er rigtig fine. I kan finde uniwatches.dks udvalg af Skagen ure, lige her, og tjek deres udvalg af super fede armani-exchange ure, her. Også selvfølgelig - tjek også deres ure ud, som er på tilbud
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Sponsoreret indlæg.

12.11.14

Halloween 021114

Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker simpelthen at ha' fundet en kæreste, med en kæmpe familie, når man ikke selv er i besiddelse af det. Og hvad der er endnu mere fantastisk; er at der er prop fyldt med små mennesker, som værdsætter hver enkelt lille kreative, anderledes og sjove ting der bliver lavet med dem. Alle de idéer jeg har og har haft hvad angår børn, det er gået, og kommet til at gå ud over dem, haha. Halloween i år var selvfølgelig ingen udtagelse. Jeg har faktisk i lang tid gået og små glædet mig til at skulle planlægge det hele. Jeg havde bestilt nogle ting hjem fra Ebay, og tegnet og skrevet idéer ned i min kæmpe sorte bog. Men lige pludselig var min energi fuldstændig forsvundet. Faktisk sagde jeg til N at jeg ikke gad i år, at jeg ikke kunne overskue det. Men så kom jeg i tanke om hvor glade alle folk bliver over det som jég laver. Både N, hans forældre, børn og deres forældre. Så jeg gik i gang og fik det hele lavet klar på et par dage. Her er et lille opfølgende indlæg, til iPhone billederne her
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hvad er halloween, uden de "mystiske bokse" hvor man skal sætte sine hænder ned i? Jeg havde dem også med sidste år - som kan læses om her - hvor jeg bare havde lavet en kasse til hver. I stedet havde jeg i år bare lavet en, hvori der var 4 forskellige "pakker", også skulle de skiftevis finde én nede i spanden, og til sidst åbne hver deres. I pakkerne var der brikker til mit hjemme biksede puslespil; og det skulle selvfølgelig sættes sammen, før de kunne læse sig frem til hvor første post var gemt. Og bare til ren hygge havde jeg lavet et kæmpe stort skattekort, som de kunne følge - hvis de altså kunne.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg gjorde et forsøg på at lave nogle fingre ud af småkage dej. Desværre blev de bare slet ikke som jeg gerne ville ha'. Men med travlhed og dét bare ikke at orke mere; så må man nøjes. Skattekortene blev jeg til gengæld fuldt ud tilfreds med. Det var en længere process, som først var at ligge dem i en kasse med te, så kaffe, og til sidst dyppe med soya, brænde kanterne, og dryppe med falsk blod. Derudover havde jeg tegnet en 1.20 m. høj skelet tegning. Det var Mr. Bones, og ham skulle de sætte en butterfly på. Den der ramte mest præcis, måtte åbne næste skatte post.

Brand udsalg

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
En vågen læser ville nok vide at jeg er ret glad for interiør mærker som Lisbeth Dahl, Ib Laursen, Lene Bjerre, og generelt bare det ret nordiske tema; og sådan noget kan godt gå hen og blive lidt farligt, når der lige pludselig er udsalg. Også oven i købet med rabat på hele 80%. I faktisk overrasket lang tid har jeg gået og ønsket mig en lille sølv gyngehest, emalje skiltet med "home sweet home", og nogle lækre rammer. Og haps altså. Pakken til at kunne lave sit eget lækre hjem, er efterhånden ved at være godt fyldt. Jeg glæder mig. 

5 days deo by greiffenberg

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg har fået lov til at teste 5 days deo by greiffenberg, af www.billigvoks.dk. Det er roll-on deodoranter, som man skal skal bruge som en almindelig roll-on deo, bortset fra at den bare skal påføres om aftenen efter bad, også skulle den holde sved fugtighed og lugten væk i hele 5 dage. Men altså bare roligt - allerede morgenen efter man har påført deo'en, kan man altså sagtens vaske sig igen. Som der er beskrevet inde på billigvoks.dk, er det ikke sveden der i sig selv lugter, men bakterierne der opstår, som gør det. Og det er altså dét de her deodoranter hjælper med - ingen bakterier, ingen lugt. Inde på billigvoks.dk kan man finde 3 forskellige slags. To til under armene; én til mænd, én til kvinder. Også er der en til krop og fødder, som så er en spray. Jeg valgte at teste roll-on til mænd og kvinder - og har foræret den ene til min lillebror. Og han er lige så glad og tilfreds for produktet, so m jeg er. 

De koster 130 kr, stk. Og kan findes lige her.

Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...