Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.7.14

Ebay stuff #3 | Sko edition

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

1 link - 2 link - 3 link - 4 link - 5 link - 6 link - 7 link - 8 link - 9 link

Et helt ebay indlæg, kun tilegnet 9 stks, af de virkelig fine sko der er at finde inde på den udenlandske side. Jeg elsker virkelig at kigge rundt derinde, og kan bruge rigtig lang tid på. Dog er det lige meget hvad jeg stortset kigger på; så ender jeg næsten altid tilbage ved skoene, hvilket også har ført til at jeg har fundet 9 lidt forskellige, men ret fine fodtøj. Jeg er vild med alle delene, men har i første omgang været nogenlunde fornuftig, og efter længere tids ønske efter et par hvide flade converse, bestilt nr. 8 hjem.

Er der nogle af de 9 par sko, der kunne friste jer? 

29.7.14

Tema-tirsdag #29: Det med drømme og ønsker

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har været inde på det før; drømme og ønsker. Der er intet bedre end at ha' mange af dem. Mange ønsker er li' med at nogle af dem nok skal gå i opfyldelse - samtidig har man helt sikkert nogle som man bare ved aldrig sker; ihvertfald ikke før om meget lang tid. Sådan havde jeg det. 
Med et vågent øje kan man se kategorien "kagerier", ude i højre side. Med sådan en kategori, høre der sig i den grad også en helt masse bagetid, maskiner og forskellige redskaber med. Og for at vende lidt tilbage til dét med drømme og ønsker; så har de populære Kitchen Aids været virkelig højt på min uopnåelig drømme liste.

Image and video hosting by TinyPic
Ihvertfald lige indtil at jeg kom i kontakt med Jan. Søde, rare Kim, som lige greb fat i den drøm jeg ikke selv kunne nå. For ikke ret lang tid efter, landede overstående kasse på min adresse. Han havde nemlig snakket med en fra Thuesen Jensen, som distribuerer KitchenAid i Danmark. Selvom det faktisk er et stykke tid siden nu, så har jeg stadig ikke helt forstået det. Jeg har brugt den mange gange nu; og for hver enkelt gang, bliver jeg mere og mere glad. Det er simpelthen  lækker en ting at ha' (har jeg fundet ud af), og kan anbefale den til alle og enhver. Min kitchen aid er den helt hvide, som både er fin og nem at rengøre. Også passer den til alt, og helt sikkert ind i et hvert køkken. Den koster 3.799 kr, hvilket er rigtig billigt i forhold til både butikker og andre webshops. I kan finde den lige her. 

Indægget er sponsoreret. 

27.7.14

Eventyrligheder, side for side

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Nogen af de bedste eventyr, er dem der forgår på papirs tynde sider, skrevet ned med sort computer skrift, med en fin tekst, titel og nogengange et velkendt forfatter navn. Jeg kan faktisk godt lide at læse; det er bare så pokkers sjældent at jeg gør det. Og det er faktisk en skam. Følelsen af at blive op slugt af noget eventyrligt som kun får en slutning hvis man fortsætter, og bladre videre, side for side. Forfatternes velkendte ord, og ens egen indre billedebog der går i gang, når det er en ren tekst bog. Jeg synes det er sjovt, og rart på en underlig måde. Man skaber sine egne personer; ud fra noget der allerede er skabt. Man forestiller - og der er ingen der kan stoppe en fra at gøre det. Historien der kan leve videre, efterfølgende, når slutningen har fundet sted, og den sidste side er bladret over, og bogen er lukket. Inde på hjemmesiden williamdam.dk er eventyrlighederne gemt i kæmpe stakke. De venter blot på et klik, og en gennem læsning af deres hver i sær forskellig vendte eventyr.
Øverst i min lille bog stak på billederne, er den efterhånden ret så populære en flænge i himlen. Jeg har først køb bogen efter jeg har været i biografen og se den populære film; og jeg har simpelthen været en evighed om at læse den hjerteskærende historie, fordi at oplevelsen gerne må være biograf turen; bare strukket helt uendeligt meget ud. Jeg er gået hen og bliver ret vild med ham John Green, bare efter én bog. Og glæder mig til at læse flere.

Indlægget er sponsoreret 

Voksen snak og ansvarlighed

Image and video hosting by TinyPic
Fra sandtæer, græs pletter på bukserne, hindbær sodavand, og tankerne om man kan nå at få gyngerne før de andre. Det hele bliver byttet ud; og det sker bare lige pludselig. Pludselig er man på vej på sit ung arbejde, eksamens tiden kommer, der skal tænkes over videregående uddannelser. Hvornår er den rette tid at flytte hjemmefra. Man skal pludselig tage stilling til om dét længe ønskede spisebord, nu også er så praktisk og et man gider ha' i mange år. Man skal ikke bare tænke om man gider spise maden; - man skal også tænke om man gider lave den, og tænke i alle retninger, for at finde lidt varieret - men samtidig noget man godt kan finde ud af. Sidst, men absolut ikke mindst, så når man stadiet hvor man skal tænke på forsikringer, og betaling dertil. En ubehagelig tanke for mig, er helt klart at tænke på hvis nogen har været uvedkommende i ens hjem. Stjålet, rodet og lusket rundt. Der vil altid være sådan en slags mennesker, som synes at det er nemmere at snuppe andres ting, istedet for at tjene til dem selv. Så derfor er voksen snak, og ansvarlighed den ting, der er aller bedst at ha' på plads. Derfor vil jeg introducerer (eller ihvertfald påminde jer) om Topdanmark.

Image and video hosting by TinyPic
Heldigvis er vores hus aldrig helt forladt, der er stortset altid nogen hjemme (eller også er det ret rart at bo på landet, hvor alle kender alle, og nabo hjælp er en helt naturlig ting). Min computer kunne jeg sagtens undvære - men mine billeder, tekst og videoer er jo en brøkdel af mit hjerte og selv der kan topdanmarks forsikring ikke være med længere. Men når man er samler af kære ting, inkl. porcelæn, så er vi ovre i en snak, hvor de er ganske uundværlig. Derudover dækker deres forsikring også brand, skybrud, elskade og meget mere.  

Indlægget er lavet i samarbejde med Top Danmark.

22.7.14

Tema-tirsdag #28: Batiste, batiste, batiste

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg synes for det meste at man altid gerne vil ha' det, som man bare ikke kan få. Jeg har altid haft enormt fint, tyndt hår. Helt lyst og glat; og lige så længe har jeg altid ønsket mig et stort fyldigt lækkert mørkt hår, med krøller. Selvfølgelig lige indtil at mit eget hår naturligt begyndte at bevæge sig over i det mørke, og lige så langtsom begynde at få krøller. Men fint er det stadigvæk - og når det gælder hår, kan man meget sjældent sige "fint", uden at "fedtet" hænger sammen med. Hårvask hver eneste dag, har været på programmet de sidste mange mange år. Det er trættene, dyrt og virkelige skadeligt. Men så var det at jeg fik øje på tørshampooen. Det lyder ganske ucharmerende, at man simpelthen kan hoppe en hårvask over, med et produkt på en flaske. Men det gøre meget; og det kan redde en hvilken som helst træls hårdag, med fint irriterende hår.

Efter at ha' prøvet virkelig mange forskellige tørshampooer er jeg faldet helt for Batiste! De kan fåes med rigtig mange forskellige dufte, hvor den gule feks. er med kokos, og dufter (underligt nok) lidt af karamel stængerne fra Malarco! haha. Overstående batiste tørshampooer er bestilt på billigvoks.dk, og er at finde lige her.

15.7.14

Tema-tirsdag #27: Barberblade, sliber og gode tips

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hen over sommeren, kommer det til at ske utallige gange. Man tænker at nu skal det være; benene skal være fuldstændig baby bløde, glatte, brune og lækre, og være klar til de korte shorts. Men når man kommer dertil, er skraberne slidte, og slet ikke i stand til at gøre ens ben så baby bløde som ønsket. En mulighed er jo så at man kan ha' et kæmpe lager af nye skrabe hoveder, eller også kan man investerer i den sorte sag, på billederne; en sliber til barber bladende. Man smøre blot sliberen ind i barberskum eller lignende, og bare ved at slibe den på det, kan man bruge hvert barberblad op til 90% mere. Find den lige her.

14.7.14

Going to Copenhagen

Image and video hosting by TinyPic
For en kort stund bliver trykke rammer, fuglefløjt, skov, mark og aften cykeltur byttet ud med stor storby, behagelige sko at gå langt i, afslapning og jagt efter parkerings pladser. Sidste års helt fantastiske succes bliver gentaget; turen går nemlig endnu engang til København, for at få en pause fra alting, og for at nyde den danske sommer - som forhåbentlig vender stærkt tilbage, efter at ha' fugtet luften. Regn er dejligt; men sol topper. Vi ses Nordjylland.

13.7.14

Zink, flet og jordbær tid

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
I mellem hoppebolde, skole starts ting og velduftende te, gemmer der sig altså virkelig tit, de absolut aller fineste ting i Søstrene Grene. Min stil er lidt nordisk og jeg er meget begejstret for flettede kurve; så da jeg så de overstående fine sager, kunne jeg slet ikke stoppe med at hapse til mig. Blomster krukkerne har jeg allerede brugt til mange forskellige ting - udover at plante blomster i mange af dem. Og kurvene synes jeg er de absolut aller fineste. De kan bruges på så mange fine måder i indretningen, feks. på badeværelset til at organisere makeuppen, i køkkenet til krydderier, eller lign. Jeg er stor fan. 

9.7.14

Ebay stuff #2

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jeg er en lille smule, en flittig bruger af ebay. Og jeg er i dén grad, en flittig søger. Jeg elsker at kigge rundt derinde og blive overrasket over hvor mange ting man kan finde, også til usædvanlige billige priser! En wooden hand hos HAY, koster hvor 149 kr, hvor den på billede 1, ses til 44 kr. For slet ikke at tale om tasken på billede 6. Både jeg, og mit kort elsker ebay, og ender vidst også med at klikke lidt af overstående hjem.

8.7.14

Tema-tirsdag #26: Goodiebox, det andet år

Sidste år havde jeg gennemgået et helt år, med goodiebox abonnementet; nu er der gået endnu et. Og jeg kigger endnu engang tilbage på det forbipasserede år, og alle de goodies og bokse, som det har bragt med sig. Lad os tage et kig... (Se det første år med goodiebox her)

Image and video hosting by TinyPic
I den flotteste blå farve, var boksen fra Juli 2013, gemt i. Boksen stod på forkælelse til lidt af hvert; bla. hud, håret og tilværelsen. Full repair i håret, soya lysene tændt og Swedish spa body scrub - dét er ikke helt dårligt. Mine yndlings fra denne boks må være Yniq vat pindene, de er blevet en fast ting ved makeuppen og spejlet. Faktisk er jeg bare generelt ret begejstret for yniqs produkter. Min anden yndlings ting i denne boks, er klart Nivea in-shower. Helt fantstisk oplevelse - specielt til en sommer hud. Haps! 
Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
August boksen var fyldt med luksus. Måske så det ikke ud af meget da man lige åbnede boksen, men produkterne skabte i dén grad glæde hos mig. Redken produkterne er klart mine yndlings, og har været det  lang tid; så det må klart være dem, jeg synes bedst om i denne boks.
 Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
Denne boks var fyldt med farver, til lidt af hvert. Hovedet, læberne, kindbenene, og øjenlågene. Min favorit i denne boks er helt klart cheeky trio, fra Look beauty. Jeg har brugt den lige siden jeg modtog den i boksen, i September måned. 
Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
Så nåede vi hen til efteråret. Tid til at rette lidt op på den triste efterårs hud, og få passende farver på neglende. Igennem goodiebox har jeg fået kendskat til Appeal4. De laver negelakker i alle ønskede farver, også er de super gode. Derudover er den smarte neglelak fjerner som skabt til mig. Jeg hader at sidde med vat og vatpinde for at fjerne resterende neglelak. Faktisk så meget, at jeg sagtens kan tænke at jeg ikke gider tage neglelak på - fordi jeg ikke gider fjerne det igen. Men så kom denne! Smart!
Læs om boksen her

Image and video hosting by TinyPic
En Pre-jule boks, kunne man vidst godt kalde det. Bare farven på boksen, gjorde det hele. Også var der lækre parfume prøver med i boksen, hvilket efter min mening, gjorde det lige lidt bedre. Jeg elsker parfume prøver - også passer de perfekt ned i pungen.
Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
Goodiebox plejer altid at komme sidst på måneden, også har jeg som regel altid indlægget klar i starten af den nye måned. Men i December var de super hurtige til at få boksen sendt ud tidligt, så man kunne nå at få den inden nytår - og det var både ret lækkert, og heldigt. Det var nemlig en fuldt ud nytårs boks, og jeg blev i den grad positivt overrasket. Hele indholdet var smadder lækkert, og brugbare produkter. Lipglosen lyser feks, når man tager den ud. Og øjenskyggen der ligger nederst på billedet, ligner også en gloss, hvilket gør den virkelig nytårs agtigt, og helt perfekt. 
Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
For tredje gang i træk, var der slik gemt i boksen, sammen med det i forvejen lækre indhold. Denne gang var der bla. Dry conditioner med i boksen, hvilket er noget jeg slet ikke kendte til før. Sammen med Eucerin lotionen, må det være de bedste i denne boks. 
Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
Boks nummer 22, var i dén grad en "pink spring" boks. Alt indholdet havde et lidt lyserødt twist, og fik en i godt humør, bare ved deres emballage. Lækre produkter endnu engang, og jeg har derfor også haft to yndlings. 
Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
Boksen her var jeg ellevild med. April måned, og en hel boks om at gøre (i sær) fødderne klar til en sæson med bare tæer. En hel boks fyldt med lækre ting; også har jeg sat min yndlings, som en to pak fodbadesalt, til 10 kr. Haha! En rigtig lækker tretment for your feat boks.
Læs om boksen her.

Image and video hosting by TinyPic
Den sidste boks i et års oversigt, er boksen fra Maj måned. En boks med fokus på solen, og dét at passe på huden. Jeg har en virkelig meget sart hud, så det var helt perfekt! Det hele blev lynhurtigt taget i brug, og Palmolive shower gel, blev dermed en fast del på badeværelset. Også dufter den super dejligt! Mh. 
Læs om boksen her

4 interior ønsker

Image and video hosting by TinyPicJeg er et svagt menneske, når det kommer til interiør lækkerier og bolig indretning. Altså, forstået på den måde, at der skal ingenting til, før jeg bøjer mig ned i støvet og får mig selv overtalt til at købe de ting jeg ønsker mig. Faktisk er der slet ikke noget støv at blive bøjet i; for jeg gør det lidt for nemt, uden egentlig at tænke over det, hvilket også har resulteret i at jeg fik påbegyndt en Royal Copenhagen samling, blot fordi at jeg gerne ville ha' en skål; og man kan jo ikke stoppe, når først man er kommet i gang. To af mine nok absolut yndlings mærker, må være to virkelig lækre danske klassikere. Kay Bojesen og Kähler (og det blå porcelæn, selvfølgelig). Træ og striber. Jeg er i forvejen allerede ejer af et ordenligt læs Kähler vaser, men med mange vaser, er der også god grund til at ha' blomster hele tiden, ikk'? Udover overstående ønsker som alle sammen er fundet på meganice.dk, har jeg også fundet det absolut aller fineste sengetøj derinde. Sussanne Schjerning sengetøj hedder det, og kan findes ved at trykke på dette link. De har de fineste mønstre, og måtte gerne være en del af mit kommende store sengetøjs lager. Sådan noget, kan man aldrig få for meget af.

Indlægget er lavet i samarbejde med meganice.dk

5.7.14

Take a side; Regovs & Camelbak

Image and video hosting by TinyPic
Juli, sommer, strandvejr og bikini. Det hele skriger bare nærmest, at der skal tilbringes tid i trænings tøjet og lige løbes, gåes og slændres lidt, selvom det umuligt kan nå at ha' den store effekt inden bikini-tid, men følelsen af at ha' været i gang med en god omgang træning, gør nemt at man bare stråler lige dét ekstra, i den nye bikini. Og bare dét, er jo slet ikke dårligt. Og hvis nu at Danmark viser sig fra den side vi vidst alle sammen kender bedst, er der også både paraplyer og regnslag at finde, inde på deres webshop. Se mere på Regovs.dk. Jeg har lavet en lille collage med ret fine trænings ting; også har jeg tilføjet en helt masse af de vildt smarte (og ret fine af sådan nogle at være, i hvert fald) drikke flasker fra camelbak, dertil. De fås i virkelig mange forskellige farver, og med små motiver til børn - Hvilket også bare gør dem super fine at tage med, hvis man nu skulle ha' folk i små størrelser med, som også skal ha' en masse at drikke i sommer varmen.

Indlægget er lavet i samarbejde med regovs.dk

3.7.14

Femten, flot og fin

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Under en oprydning i min morfars hus, fandt jeg en lille sort bog, med bøjede sider. Jeg åbnede den, og læste den ene side efter den anden. Den var fyldt med skrå kringlet skrift, skrevet med en sort fyldig kuglepen. Det var min mormor der havde skrevet i den. Jeg kunne nemt genkende skriften; jeg har nemlig aldrig rigtig kunne læse den. - Men jeg forsøgte. "Der sad en mariehøne på min hånd 'det må betyde lykke', og ganske rigtigt. Vi har fået barnebarn nr. 3. Når han bliver stor, kan vi fortælle ham, at han blev født på en dejlig varm sommerdag". Hun havde nok aldrig regnet med at den lille tekst der var skrevet ned fra nogle af hendes dage, skulle læses af hendes mellemste barnebarn, godt fire år efter, at hun ikke længere er her. Men jeg er urimelig glad for at jeg læste siderne igennem, og ikke bare kastede bogen til højre, og gik videre i oprydningen. Nu ved min lillebror, at min mormor tænkte at når han blev stor, flot og fin, skulle han ha' at vide at han blev født på en dejlig varm sommerdag.
Og en dejlig varm sommer dag, var det i den grad. Han blev fejret, forspist, og fik en masse gode gaver.

2.7.14

GOODIEBOX | 25

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Juni boksens tema er festivals chick; og dét tema er jo både passende og lå ret klart til lige netop denne tid. Boksen passer helt klart bedst til dem der stortset kunne tage tingene direkte fra boksen og over i tasken til turen til Roskilde eller Nibe; men hvis det ikke er det der står på programmet, så passer tingene heldigvis også helt perfekt ned i alverdens andre tasker. Concealer? Altid rar at have! Lipbalm? Helt perfekt! Tørshampoo? Et must! Lad os tage et kig på Juni boksen, og derved også min boks nr. 25..

Lee stafford original dry shampoo | 50 ml. koster 39 kr / 150 ml. koster 99 kr. 
Festivaler begrænser muligheden for hårvask, men med dette lille mirakel  er der ingen undskyldninger for at have fedtet hår. Original Dry shampoo fra Lee Stafford er specielt udviklet til at fjerne fedtet fra hovedbunden, så man nemt kan springe en hårvask over hvis nødvendigt. Men det er ikke bare en almindelig tørshampoo. Den har nemlig en helt unik egenskab til at friske op, give håret nyt liv og masser af volumen på bare 2 minutter. Spray den i hårrødderne fra omkring 16 cm afstand og massér pudderet ind i håret, så det fordeles jævnt i hovedbunden og tones ud i håret. Absolut et must i din festival taske.

So Susan concealer quad | estimeret pris for full size er 180 kr.
Lange nætter med masser af dans til fede koncerter, kolde øl og en måske knap så nærringsrig kost, kan gøre sit indtryk på dit udseende næste dag. Et must-have i din festivals taske er derfor helt sikkert en lille concealer. På den måde kan du nemt korrigere de værste tegn på aftenens strabadser, uden at skulle slæbe det helt tunge skyts med dig rundt. So Susan concealer quad vil blive din bedste ven til at opfriske dit udseende dagen derpå. Concealeren består nemlig af en lille palette med fire forskellige nuancer, så du kan customize lige præcis den nuance der passer til dig. Den lette tekstur blendes perfekt ind i huden og dækker både mørke rande, rødheder og skønheds fejl. Indeholdet af Marula-olie hjælper ydermere på tør hud. Vi går ingen steder uden denne.

Ink by Dennis Knudsen Eye shadow primer | Full size koster 130 kr. 
Hvad enten det er på festival, til fest eller på arbejde, vil man gerne tage sig så godt ud som muligt. Mange bruger øjenskygge til at skabe det helt rigtige look, men sommerens varme og til fugtige dage kan det hurtigt få øjenskyggens magi til at forsvinde. Eye shadow primer fra Dennis Knudsens delikate og overbevisende kosmetiskserie INK, er det helt rigtige produkt at væbne sig med mot dette. Primeren er vandfast, og får dermed øjenskygge til at sidde helt fejlfrit hele dagen. Den virkelige genialitet er dog den smarte stickform, der gør applikationen super let, så det ikke er nødvendigt at jævne den ud med hverken finger eller pensel. Alle INK produkter er fri fra parabener og parfume. Smukt look - døgnet rundt. 

Mesauda milano shine flex graffiti top coat | Estimeret pris for full size er 49 kr. 
Som altid, sværger vi til smukke og farverige negle til at opfylde det perfekte look, som på festival består af lige dele lækker og velplejet - og skødeløs og cool. Shine flex graffiti top coat fra mesauda milano er i sandhed et innovativt og mega cool produkt, der vil give din sædvanlige manicure et fiunky og frækt twist. Grundet et højt indhold af skrøbelige ingredienser, tørrer toplakken hurtigt og begynder herefter at krakelere og skaber en såkaldt "graffitieffekt". Du kan selv bestemme hvor vovet din graffitilak skal være. Vælg en farve, der matcher overlakken for et mere nedtonet look, eller gå efter kontraster for masser af effekt og power. Læg et enkelt lag Shine flex graffiti top coat og vent på at lakken langsomt krakelerer. Vupti. Mega cool festivals negle.

Depend nail polish remover pads | Full size koster 25 kr.
Neglelak er en sikker vinder til at pifte ethvert look op. På en festival er det dog ikke altid lige let at holde sin manicure fejlfri. Er den begyndt at skalle, så er det altså af med den, og på med en ny. Igen har vi fundet en essential, så du ikke behøver at slæbe hele badeværelset med på tur. Disse små geniale Nail Polish remover pads fra Depend, indeholder acetone fri neglelak fjerner, der skånsomt fjerner din neglelak - uden at udtørre negl eller hud. Det eneste man skal gøre er at presse en pad mod neglen, vente et par sekunder og så fjerne lakken. En pad rækker til ca. 10 negle. Effektivt. Smart. 

Nivea rasperry rose lip butter | Full size koster 29,95 kr. 
Fugtede og velplejede læber kan gøre meget for dit look og dit udtryk, derfor er en god pomade vigtig at have ved hånden. Og vi har fundet en sommerlig én af slagsen, der helt sikkert kan opgradere din festivalskønhed. Denne lækre Raspberry rose læbepomade smelter nærmest på læberne og giver intensiv fugt og langvarig pleje samt en smuk, silke agtig glans. Den indeholder shea butter, hvis rige vitamin indholder beskytter læberne mod vind og vejr - genialt, når man er på festival, og aldrig helt ved, hvad vejrguderne byder en. Derudover indeholder den mandelolie og således vitamin E, der fugter, beroliger og plejer, så du får en længerevarende blødhed. Prikken over i'et er en let duft og smag af hindbær. Mmmh... Findes også i varianten vanilla macadamia og original. 

Jorgobé refreshing scrub mask | 100 ml. koster 198 kr.
Ligeså højt som vi elsker at være på festival, lige så svært er det at passe og pleje vores hud, og beskytte den mod alle de urenheder der findes på en festivalsplads. Det nytter jo ikke helt at slæbe en alverdens produkter med ind på pladsen, og lave en beautysalon under pavillionen. Vi er derfor begejstrede for denne refreshing scrub mask fra danske Jorgobe, som er et særligt 2-i-1 renseprodukt, der består af både en opfriskende srubbecreme og en dybderensende ansigtsmaske. Den indeholder små, fine peelingkorn, der nænsomt fjerner døde hudceller og urenheder. Naturlige ingredienser som abrikoskerneolie og shea butter efterlader din hud frisk, ren og blød og beskytter mod peelingen. Ét produkt. Én renseproces. En lækker hud. Tip: For en hurtig og mild eksfoliering, påfør på vådt ansigts og vask af efter få minutter. For mere dybderensende maske, påfør på ren og tør hud, og vask af når den er tør. 

1.7.14

Tema-tirsdag #26: Rabatter og fine køb

Image and video hosting by TinyPic
Aller fineste Århus er blevet besøgt i dag. For hver eneste gang jeg er dernede, kommer vi på smuttur, ned af nogle side gader som vi ikke har været i før, og hver gang finder vi lidt af de manglende butikker, som vi har ledt lidt efter; det er så hyggeligt, synes jeg. At komme lidt på vildspor og bare gå, uden at vide hvorhen. Se de absolut fineste gader, og de små fine butikker der er blevet placeret i de små bygninger. 
Image and video hosting by TinyPic
Da vi kom forbi den vel besøgte butiks kæde only, var det ikke til at tage fejl af, at der helt klart var flere grund til at liste ind forbi. Flere borde var sat op og fyldt med tilbud med "2 for 50 kr", "3 for 50 kr", "2 for 100 kr", osv. Hvem kan liste videre fra sådan et tilbud, uden lige at kigge? Hvis I er fra Århus, eller har planlagt et besøg. Så ta' et kig forbi i Bruuns Galleri. Fine sager. 

Mille Rubow

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
På en regnfuld dag i Juni, hvor regndråberne løb hurtigt og efterårs agtigt ned af ruderne, er det helt oplagt enten at beplante sig godt under dynen med fjernsynet tændt, i et par behagelige bukser,og måske lure lidt på nettet; og det var lige nøjagtig det der skete. Inden den lille episode kendte jeg faktisk slet ikke til Mille Rubow, men så havnede jeg inde på www.chanti.dk, og brugte ret lang tid på at kigge på deres store udvalg. Jeg har åbenbart ét eller andet med de lidt geometriske smykker, som min nye Mille Rubow ring jo er. De slags ringe passer til alt, også kan man sagtens ha' flere på af gangen, uden at det bliver for voldsomt. Generelt er jeg bare mest til sølv smykker, hvilket vidst også har været nemt nok at se, i løbet af bloggens tid. (se desuden alle chantis ringe i sølv, lige her). Men Mille Rubow har også et par enkelte virkelig fine ringe i sorte, som jeg synes er så fint og lidt anderledes.

Følg evt. med hos chanti på deres facebook side, eller på instagram @chantijewellery.

Indlægget er lavet i samarbejde med chanti.dk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...