Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25.5.14

Student 2014

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
123456789 • 10 • 11 • 12

Denne her tid på året, er jo nærmest de hvide kjolers tid. Jeg synes virkelig at det er så fint. Først de fineste konfirmander, som har brugt uendeligheder på at fine lige nøjagtigt den kjole som de synes er den aller fineste; for at det dernæst stortset går direkte videre til de lidt ældre personer, med farvede huer, og endnu engang hvide kjoler, som der måske også er blevet brugt godt med tid på at blive fundet frem til - og hvis ikke, så er her lidt inspiration. Jeg har fundet 12 fine forskellige slags - som alle vidst passser ind til folks forskellige smage; og hvis man nu ikke lige har brug for en hvid kjole til netop denne begivenhed - så er hvis jo heldigvis en farve der passer lækkert til en sommer glødet hud, hvor specielt nr. 8 og 12, gerne måtte hænge klar herhjemme. 
Link til hver enkel kjole, kan findes ved at trykke på tallene nederst. 

21.5.14

9 ebay stuff #1

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg bliver mere og mere fan af ebay, når jeg tjekker deres store udvalg ud. Man kan jo simpelthen finde alt derinde; bare til meget billigere priser end andre steder, og sådan noget kan vi jo godt li'! På collagen ovenover, har jeg fundet 9 lækre ebay køb, som faktisk endda næsten stortset alle sammen koster under 100 kr. Nr. 1 har jeg faktisk allerede bestilt hjem, og er rigtig glad for den. Den koster 15 kr, hvilket lige er en helt del billigere end hvis man havde købt et mærke i matas - også er der endda fri fragt. Derudover er nr. 9 og nr. 2, helt klart kommet på listen over kommende køb, fra ebay. Det er jo slet ikke dårligt. 

Lækre lækkerier

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg bliver mere og mere glad for vores postmand-Henrik, her hvor vi bor. Han kommer altid smilende med pakkerne, også er han endda begyndt at hilse, når man møder ham rundt i byen, fordi han efterhånden ved hvem vi er, haha. De sidste to gange, har han været her med to kæmpe kasser, hvor den ene af dem indeholdte overstående yderst lækre lækkerier, fra www.deal52.dk. Det var en modtagelse der skabte glæde; jeg jublede over indholdet, hvor wuffi jublede lidt mere over kassen, hvor indholdet var i. 

13.5.14

Kongelig kærlighed

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har altid set kongehuset som noget man som Dansker, kunne være virkelig stolt af. Da jeg var mindre, var mit værelse fyldt med udklip af den dengang nyest tilkommende prinsesse; Mary, fra Australien. Jeg fulgte dem lige fra starten af, og har lige siden set med ved hver enkel begivenhed. Fra af løbe ud igennem skolegården d. 14 Maj, 2004 - hvor der oven i købet var sat flag op, grundet bryllup i konge familien, - til at komme hjem til kage, sodavand i de fineste glas og fjersynet sat på tv2. Mig og min mor, vi skulle nemlig se kongeligt bryllup. Det er ret absurd, at det er 10 år siden nu. 10 år, er jo en vanvittigt stor tal; når man snakker i år. Men se lige altså: 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Jeg synes de er så fine på alle punkter. Fra selv at som kronprins at ha' haft en streng opvækst, til at fastslå, at hans egne børn ikke skulle ha' en opvækst der mindede om hans - til at ha' de dejligste børn, der danser på slotspladsen, river om i sin kjole midt i kirken, rækker tunge på balkonen, og bare går i en helt almindelig skole, og inviterer børnene til fødselsdag. Jeg synes det er smadder sejt.
I aften på ser Tv2 tilbage i tiden. Og fejre kronprinsparret's 10 års bryllups dag. Én ting er helt fast. Jeg sidder foran fjernsynet på det præcise tidspunkt, og skal se højde punkter fra de år, hvor jeg har fuldt allermest med, som en underlig besat 10 årige pige; jeg glæder mig. 

9.5.14

Mor er den bedste i verden

Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker den her tid, hvor vi "hyller" de folk som har bragt os til verden, og dem som vi (for mange af os i hvert fald), elsker allermest. På søndag d. 11 Maj, er det mor der står for skud, for forkælelse og fine blomster. I den anledning har jeg fundet lidt forskellige ting, i forskellige pris niveauer, som inspiration til forkælelsen. Hvis jeg skulle vælge ting fra collagen, til min egen mor, ville jeg nok gå efter Stelton kanderne. Jeg synes virkelig at de er fine! Derefter et lignende ur, kähler vaser og blomsterne.

Er der nogen af tingene der passer lige præcis til jeres mødre? 

Bronzing pearls

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bronze perler, er da egentlig et ret fint navn, til noget der skal gi' ens hvide vinterhud, lidt sommerglød her til varmen. Det er faktisk første gang jeg prøver de efterhånden ret populære bronzing pearls, og jeg må sige at være ret overrasket. Det gir' farven man skal ha' uden at være alt for meget, som det meget nemt bliver, med feks. en normal pudder bronzer. Produktet er fra www.online-mode.dk, hvor de også har lidt andre udvalg, af bronzer. 

8.5.14

Kulisserne på Klarupgaard #1

Jeg har virkelig været vild med sidste års julekalender, så selvfølgelig skulle jeg ud for at se kulisser på Klarupgaard, hvor det hele stortset er optaget. Der er virkelig så hyggeligt derude, og spændende at se "bag om" det hele. Det hele stod fuldstændig som i julekalenderen, også kunne man bla. komme ind på William og Peters værelser, og ind i gårdbutikken, hvor rigtig meget af julekalenderen er optaget. Billederne er fra December, jeg havde bare fuldstændig glemt alt om denne, ellers virkelig sjove, december oplevelse! Så lad os tage første omgang, af flere.
Williams værelse er det første man går ind i, lige når man åbner hoveddøren til Klarupgaard. Der er en lille gang, og lige ud foran, er der en stor dør, direkte ind til hans værelse. Værelset er stort, der er højt til værelset, også er der stuk, og stor teresse dør, ud til en stor lækker teresse, med udsigt ud over den kæmpe store have. Hele værelset er stadig som om de var midt i optagelserne til julekalenderen; også ligner det jo et fuldstændig almindelig teenage værelse, med tøj på gulvet, og tasken er smidt stortset lige inden for døren. Tøjet og tingene er desuden noget man kan genkende fra julekalenderen, hvilket jeg synes var lidt sjovt. På væggene hænger der personlige ting. En gammel opgave, et avis udklip, og et barne billede af skuespilleren Alex Høgh Andersen, som spiller William.

Peter er den ene af tvillingerne i julekalenderen, og hans værelse ser man ret meget til. De gemmer bla. julemanden Nicholas inde i skabet, og laver tegninger over deres planer, ved hans skrivebord. Som der ses på nr. 2 billede, fra Peters værelse, stod der billeder i hvert rum hvor man kunne se nogle scener fra julekalenderen, i netop det rum hvor billederne stod. Super god ting, hvis man ikke lige kunne huske det. Jeg havde feks. fuldstændig glemt, at tvillingerne gemte Nicholas i skabet, hvor han så skulle sove. Også er det lidt som om at det hele er lidt mere virkeligt, når man kan se at skuespillerene har været dér, man man netop står. Rigtig sjov oplevelse.

7.5.14

Pernille Corydon

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Som skrevet i indlægget her; havde jeg modtaget en virkelig fin lille pakke, fra Henrik Ørsnes i Aalborg. Pakken indeholdte som gættet, en virkelig fin ring fra designeren Pernille Corydon. Hun laver de absolut fineste ringe, og efter at ha' set overstående "oval twisted" ring, rigtig mange steder og blevet ellevild med den, var jeg så heldig at modtage en fra Henrik Ørsnes, som har butikker fire steder heroppe i Nordjylland, og en online butik, på www.henrikorsnes.dk.
Jeg synes virkelig at hendes ringe specielt, er rigtig fine. De er simple, og alligevel ikke. De er helt perfekte både til hverdag, og til andre anledninger. De passer til alle aldre; også kan mange af ringene findes i mindst 3 forskellige farver, så man kan få lige dén ring man gerne vil, i lige dén farve der også ønskes.

Min ring hedder som sagt "Oval twisted", og koster 400 kr, inde på www.henrikorsnes.dk

Pernille Corydon er en dansk designer der er født i 1976, og opvokset i Kerteminde på Fyn. Hendes interesse i smykke håndværk viste sig ganske tidligt - og i 2008 startede hun med at designe, og lave, hendes smykker selv. Det blev lynhurtigt en stor succes, og hendes smykker sælges nu igennem mere end 200 forhandlere rundt omkring i verdenen. Bla. London, Berlin og Tokyo.

Indlægget er lavet i samarbejdet med Henrik Ørsnes butikkerne.

6.5.14

Tema-tirsdag #22: Throwback; Min lillebrors konfirmation

I "anledningen" af at det i går var præcis ét helt år siden at min lillebror blev konfirmeret, tænkte jeg at det var en ret perfekt undskyldning for at få skrevet om den dag, som jeg vidst så lige så meget frem til, som min lillebror. - Jeg vil helst have en hånd med i alle tingene. Og da der skete en helt masse personlige ting i vores familie, lige én uge før konfirmationen, var der pludselig mange ting der skulle planlægges ekstra, og lidt flere opgaver der blev delt ud. Det hele endte med at jeg blev virkelig syg aftenen før, hvilket bare ikke kunne være mere typisk, når man glæder sig til noget. Men dagen blev helt fantastisk trods sygdom fra min side; og jeg sætter den klart på listen over top 3 af ting, der var de bedste ting, der skete i 2013.

Lad os tage et lille lillebage blik, med tilhørende billedspam.

Image and video hosting by TinyPic
Min lillebror blev konfirmeret af den samme præst, som jeg også blev det af. Han er simpelthen så herlig, og nede på jorden. Da han stod oppe på prædike stolen, sagde han lige pludselig "Jacob. Kom lige herop", til den forrest siddende konfirmand. Jacob gik op til præsten, og så sådan lidt forvirret ud. "Prøv at se her, Jacob. Her har jeg en halvtredser.. Den må du få". sagde han, og fortsatte "Prøv at læg den ned på gulvet. Hop så på den. Saml den op. Prøv så at kros på den". Jacob kiggede noget undret på præsten, mens alle i hele kirken begyndte at grine af hans "Mener du det her?!" udtryk. Derefter sagde præsten, at han skulle folde halvtredseren ud igen. "Er den lige så flot og pæn, som før du gjorde alt det?" "Nej", blev svaret. Nemlig. Så fortsatte han hans tale. "Når man træder på folk, skubber til dem og sparker dem, så er det helt lige meget hvor meget man prøver på at rede det hele ud - mærkerne vil altid være der". - Det var en helt fantastisk tale. 
Image and video hosting by TinyPic
Efter kirken tog jeg en masse billeder af den ny-ud knækket konfirmand. Jeg ville ønske at jeg havde fået taget så mange flere, så man evt. kunne ha' lavet en rigtig fin bog, med nogen måske lidt photoshoot agtige billeder, fra en dag man aldrig vil glemme. Hellere alt for mange billeder, end alt for lidt. Hvor jeg har fortrudt rigtig meget, at jeg ikke fik mange flere billeder, af min lillebror. Overstående billede er taget helt tilfældigt, efter at vi havde taget lidt billeder; men jeg synes at det har fanget øjeblikket ganske fantastisk. Blå silkesnor, ligesom da han blev døbt det samme sted, kirke, flag og blå himmel. 
Image and video hosting by TinyPic
Allerede meget lang tid før, snakkede jeg med N om, hvad min lillebror skulle ha' i gave. Både N og min lillebror har fødselsdag i Maj måned, hvor min lillebror jo også blev konfirmeret, plus at jeg skulle betale hele mit kørekort i den måned; men på trods af en forudsigelig ret dyr måned, skulle gaven ikke gøres mindre. Min lillebror er nok den person der betyder aller mest for mig - og det skulle han ha' at føle. 
Vi snakkede meget om hvad hans gave skulle være, vi var både ude i en mountain bike, en ny seng, en tur til København, og et faldskærmsudspring (da han snakkede/snakker meget om det). Men en måneds tid før hans konfirmation, vågnede han op med virkelig ondt i ryggen grundet hans daværende seng. Også var jeg ret sikker. Det var en ny, lækker, god seng, der skulle være gaven til hans konfirmation. 
Vi tog ud i forskellige butikker og så på elevations senge. Hvilke ville de forskellige sælgere tilbyde, var der nogen der kunne lave et fantastisk tilbud, og hvem ville ha' en klar, så vi kunne hente den et par dage før konfirmationen, og køre den direkte ud til hvor konfirmationen skulle holdes. Vi var nemlig helt enige om at han ikke bare skulle ha' et billede af gaven. Han skulle ha' gaven. Og den skulle pakkes ind, med sløjfe og det hele!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bordet var dækket af min mors barndomsveninde, som er super dygtig til dét at dække et bord "korrekt". Hun retter det hele til så tallerkener, glas og bestik ligger lige overfor hinanden; hvilket mit indre ocd-gen er yderst begejstret for. Det så nemlig hammer godt ud. Lysene købte vi løbende hen over vinteren og foråret. Min lillebror ville gerne ha' sort, hvid og blå - hvilket også ses på servietterne, så det fik han. Vi manglede lige én farve til, så vi kunne mixe blomsterne hvide, og dén farve. Så jeg foreslog orange, hvilket jeg synes fungerede helt perfekt, sammen med alt det andet. Derudover var jeg på rov i min lillebrors virkelig store lego samling. Min lillebror og jeg sad en aften og sorterede og samlede dem, så politi-lego manden, havde politi bukserne på, osv. Og sammen med lysene synes jeg at lego mændene går virkelig godt - også har det gjort det hele lidt mere personligt, i og med, at min lillebror hele sit liv, har været rigtig vild med lego.

I flere måneder før konfirmationen, kiggede vi efter scrabble spil i samtlige butikker, på nettet, og i genbrugs butikker. De har været fuldstændig umulige at få fat i, - og bare tanken om hvor mange spil man egentlig skulle bruge, for at fuldende idéen... Oh, altså. Så jeg gik i gang... Min kæreste N, og N's far skar alle mange hundrede, firkanter ud. Derefter gik det absolut største arbejde i gang. De skulle alle sammen slibes på begge sider og alle kanter. Derefter males af mange omgange, også skulle de skrives på. Kæmpe stor lykke følelse der kom igennem kroppen, da sidste firkant blev slebet, og da de allesammen var færdige. Langvarigt arbejde - og et fint og anderledes resultat!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Til dessert fik vi en masse forskelligt is og frugt. Også var der marengs, pandekager og chokolade-fontæne. Efter min mening rigtig lækkert - hvis man er prop mæt efter alt det andet mad, eller bare ikke er så meget til søde sager, så kan man altid nøjes med frugt, efter den mængde man selv ønsker. Også er chokoladen jo lækker til alle delene. - Og bare sådan lidt for sjov, havde N og jeg bestilt en lagkage med billede, hos en bager i Aalborg. Rigtig god idé til konfirmationer, synes jeg. Selvom det er jo næsten er helt synd, at skære i den. 

Image and video hosting by TinyPic
Min lillebror skulle egentlig ha' været hentet ved kirken, i overstående virkelig fine bil. Men da min fars ven, som var chaufføren, var en eftertragtet konfirmand chauffør, fik mine forældre aftalt det sådan, at han bare skulle komme i løbet af dagen, og kører en tur med min lillebror. Min lillebror forstod slet ikke hvad han skulle, og blev meget overrasket over at han skulle med ud at kører i den bil, som vi alle sammen stod og kiggede på. Han havde jo allerede været ude at kører i en, da han blev kørt fra kirken. Han blev så glad. En rigtig god afslutning, på en helt perfekt dag.

5.5.14

Birthday presents

Da jeg i starten af året - for anden gang i mit liv, fyldte et rundt tal, blev jeg i dén grad forkælet. Jeg gik lidt efter nogen ønsker, som jeg kunne sige om et år eller tre, at det var de ting som jeg fik i 20 års fødselsdags gave. Og det må man vidst sige at jeg fik. Jeg fik alle de ting som jeg overhovedet havde ønsket mig; plus en hel del flere ting! Min kähler samling er vokset, og min mega mussel samling er i dén grad godt på vej. 

2.5.14

GOODIEBOX | 23

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Sommerstænger og fine fødder.
På goodiebox er de nogen rigtig drømmere. De drømmer stort og småt, hver dag. Lige nu drømmer de primært om lysere og varmere tider. Om bare tæer i sandet. Om peep-toe pumps og smukke sommerkjoler. Det er jo netop blevet tid til endnu en boks; en meget lækker en hvis I spørger mig. Og en der passer fuldstændig perfekt til netop denne tid vi er i lige netop nu - også er boksen i den absolut fineste farve. Min tanke da jeg pakkede den op og så den fineste lyse blå goodiebox kasse, - var at det her ikke kunne være helt dårligt. Det her er min goodiebox nummer 23 i rækken, og boksen for April 2014.

The body shop spa fit intensive toning concentrate | 200 ml. koster 250 kr.
Indrømmet. Det kan være lidt af en kompleks følelse at være en kvinde. Sommeren er endelig på trapperne. Vi er vilde. Endelig. Og straks bliver man overvældet af erkendelsen af, at man måske burde have gjort sig bedre klar til sommerkjoler og bare ben. Lidt mere fit. Lidt mere lækker. Vi føler os fristet til at skrige et eller andet højt, men heldigvis har vi fundet en lille hjælper, der gør livet lidt lettere og os mere klar til de varmere dage. Vores sommerromance hedder Spa Fit Toning concentrate fra The Body Shop og denne herlighed indeholder velduftende naturlige olier fra bl.a. citron og grapefrugt, men det geniale træk er de aktive ingredienser bl.a. koffein, som booster din hud, så den syner både blødere, glattere og mere toner. Stimulerende for både hud og sanser. Simpelthen fantastisk. Anvendelse: Massér Spa Fit Toning Concentrate ind på problemområderne i cirkulære bevægelser. For at opnå det bedste resultat skal du gentage behandlingen minimum 3 gange om ugen. Kan med fordel benyttes inden træning, da træningen hjælper med at sætte gang i blodcirkulationen.

Eucerin shower oil | 400 ml. koster 114,95 kr.
For at opnå helt perfekte sommerben, bør du starte plejen af dem allerede i badet. Aktive ingredienser optages nemlig lettere ved våd eller fugtig hud. Bonus er, er dette også sparer tid i en travl hverdag. Eucerin Shower Oil er en fugtigheds givende badeolie uden parfume eller parabener og den er velegnet til alle hudtyper. Den har en lækker cremet skum, der skånsomt vasker huden og efterlader den blød og smidig. Specielle ingredienser som pH5 citratbuffer og panthenol beskytter hudens egne enzymer, hvilket styrker hudens 
Apotekets hælcreme | 100 ml. koster 59,95 kr. 
Indrømmet. Hælcreme er ikke specielt sexet. Men det er sprukne hæle heller ikke. De er faktisk alt andet end sexet og så kan de også være yderst smertefulde. Hvis vinterens tunge fodtøj virkeligt har sat sit præg på dine fødder, kan det være en god idé at give dem den helt store omgang pleje for at få fødderne klar til sandaler. Apotekets hælcreme er spækket med ingredienser, der virker blødgørende og plejende på tørre og sprukne hæle og fodsåler. Udover at indeholde carmid, der tilfører fugt og virker opløsende på hårdhud, indeholder den nicinamid og allantoin, der plejer og stimulerer cellefornyelsen, og hjælper til at fjerne død hud. Med denne creme er lækre fødder virkelig indenfor rækkevidde.

Matas fodbadesalt uden parfume | 2x10g. koster 10 kr.
Vores fødder står model til meget. Fra byture i alt for høje hæle, til små klemmende ballarinaer, til Cross Fit i varme sneaks. Samtidig er velplejende fødder næsten kulminationen på den vestlige civilisation. Okay måske ikke helt, men svar os lige på dette - hvorfor behandler vi generelt ikke vores fødder bedre? Det vil vi gerne ændre. For findes der noget mere afslappende end varmt fodbad og lidt fodforkælelse? Et godt fodbad med lækkert fodbadesalt frisker dine fødder op efter en lang dag på farten, og skaber næsten følelsen af at du går på skyer. Matas' lækre fodbadesalt er tilsat olivenolie, der blødgør hård hud og frisker fødderne op. De smarte individuelle pakker gør dem ideelle til at tage med overalt. Og så er de formet som små fødder. Cuuuteness. 

Matas fodsalve uden parfume | 100 ml. koster 50 kr.
Dette er the finishing touch til den perfekte fodforkælelse. Husk at afslutte dit fodbad med en virkelig god fodcreme. Sørg for at påføre den umiddelbart efter et bad, eller fodbad, hvor dine fødder stadig er lidt fugtige. Så er det nemlig ekstra absorberende over for de mineraler og de andre ingredienser, der findes i gode fodcremer. Og det er der god grund til at gøre i dette tilfælde. Denne intenst plejende creme fra Matas' egen nye fodplejeserie FOD, indeholder nemlig både fugtigtgivende carbamid, der modvirker hårdhud samt jojobaolie og plende aloe vera - og så er den helt uden parfum. Påfør den også gerne inden sengetid. Brug den hver dag, og gør dine fødder klar til sommeren. Frisk og frejdig - og let på tå. 

Compeed vabel plaster | Full size koster 57 kr.
Det kan skyldes lange arbejdsdage, lange nætter med massere af dans eller blot en konsekvens af noget vi elsker - nye sandaler til at gå sommeren i møde. Nogen gange er uheldet ude, og ellers velplejende fødder kan også få vabler. Av. Det eneste man skal tænke på er at få skoene af i en fart, men det er ikke altid muligt. Og det sidste man da har lyst til, er at tage et par høje hæle på til weekendens store fest. Compeed to the rescue. Compeed fungerer som et andet lag hud, samtidigt med det lindrer mod tryk og smerter og beskytter mod snavs og bakterier. Vi er fans!  


5 wants for summer


Image and video hosting by TinyPic
Kalender bladet er netop blevet vendt til den femte måned, og vi er netop gået ind i en af de dejligste måneder, efter min mening. Det hele er godt på vej; og alting er foran os. Vi kan se frem til det hele, i stedet for at tænke tilbage på det, hvilket jeg synes er en ganske rar følelse. Deriblandt kan vi jo også se frem på det lækreste vejr (måske varme feriesteder?), og strandvejr. Og hvad er meget mere passende til strandvejr, og dét at skulle flashe sin naturlige hud, flotte fødder og negle. - Og det er netop det jeg har kigget på, og lavet overstående collage omkring.

Cocopanda har nemlig netop startet deres enormt store Maj udsalg; hvor det er muligt at sparer helt op til fantastiske 74% Bla. er Ole Henriksens produkter sat ned med op til 49%, Youngblood med op til 50%, og Tigi (Bedhead) med op til hele 74%. 
Derudover får man gratis fragt, ved køb over 399 kr. Hvilket man jo lynhurtigt kan bruge - og derfor spare endnu mere - når der er så gode tilbud at hente! I love summer sales! 

Jeg har fundet 5 wants, som jeg ville elske at forvente at modtage med posten, inden for få dage. FakeBake har jeg før prøvet, og været rigtig tilfreds med. Også er det altså også ganske okay at snyde lidt med gløden, lige her i starten. Derudover er Eos's creme vanvittig lækker, og helt perfekt til at få huden til at vedligeholde blødheden, når man har lagt en hel dag blandt sand, og i varme. Også er der selvfølgelig lækker shampoo og conditioner, som jo altid er et must - men hvad ville være mere rart, end at kunne gå op fra en badetur på stranden, og ens hår stadig var blødt og lækkert?! Årh!

Find deres store sommer salg, lige her; www.cocopanda.dk/majsalg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...