Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19.4.14

Påske fest, med kæmpe rabat

Easter
E.l.f har gået påsken i møde med en god omgang, af deres faktisk ret jævnlige store rabat omgange. I de dage her, kan man nemlig få hele 50% i påske rabat, inde på deres webshop, ved køb over 30£/273 Kr. Og oven i det; som en lille ekstra påskeæg, så får man 2 gratis produkter oven i købet, når man køber for over 137 kr. Hvis i ikke kender produkterne fra e.l.f, så er det netop nu en fremragende måde at få et godt kendskab. Super lækre sager, til stortset ingen penge. Link til deres webshop: www.eyeslipsface.dk

15.4.14

Tema-tirsdag #21: Tips til konfirmations sangskjuler

Image and video hosting by TinyPic
Årets konfirmations forberedelser skulle gerne så småt være begyndt, i hjem med kommende konfirmandter. (og nogen er endda helt overstået). Jeg synes det er vildt underligt, at det allerede er et helt år siden at det var os herhjemme, der var i gang med de helt store forberedelser. Jeg elsker sådan noget, og gik allerede sidste år og tænkte aih, at det var sidste konfirmation, i søskende flokken, herhjemme, og derfor ikke flere at skulle hjælpe med, uden at ha' det bærende ansvar. 
Men sidste år, der blev min lillebror som sagt konfirmeret; og han ér ganske kreativ, men han prioritere bare helt anderledes, end at skulle lave en sang, til sin egen fest, så jeg hjalp ham lidt med det hele, da det i vores familie bare er lidt ligesom om at en takkesang hører sig til, også er det jo bare smadder hyggeligt. 

Image and video hosting by TinyPic
Så imens min lillebror spillede computer, havde maven fyldt med sommerfugle, og helt sikkert funderede lidt over hvad han skulle bruge alle hans kommende mange penge på, - der sad jeg og printede, limede og klippede, og klippede lidt mere, og foldede. For vi var nemlig i fællesskab kommet frem til overstående sjove, og lidt anderledes "sangskjulere". Da de både er ret personlige med billedet og navnet, også elsker min lillebror popcorn. Også var det ellers bare med at komme i gang med lim og saks.
Image and video hosting by TinyPic
Da jeg for et stykke tid siden var i Århus, var jeg inde forbi Tiger, hvor jeg så de fineste snackbægre, som de kaldte dem. Jeg tænkte straks på at sådan nogle kunne jeg godt ha' brugt for et år siden - men så kunne jeg da gi' tippet videre. Jeg mener der er 10 stks bægre i én pakke - også kan man altid skrive, eller klistre en billede på, eller evt. noget andet, for at lave dem lidt ekstra sjove og personlige. Og popcorn kan man købe færdige i poser i de fleste daglig vare butikker, hvor de stortset ingenting koster.

Desuden var min lillebrors sangskjuler ret meget ekstra populær, 
da der lige var en lille snack midt i det hele, imellem alt maden, haha. 

14.4.14

Some black stilettos

Image and video hosting by TinyPic
Så er vi nået til endnu et indlæg, om endnu et par høje sko. Egentlig er jeg meget mere til et par fede Nike sneaks, men jeg kan altså bare ikke lade vær' med at bestille så fine, høje og flotte sko hjem, selvom at jeg ved at de højt sandsynligt bare kommer til at stå på hylden, sammen med de resterende mange andre; men der står de jo også virkelig flot, og pynter. Også er der altså også bare rigeligt at lovlige grund, til at være en lille bitte samler, af sko.

Image and video hosting by TinyPic
Overstående stilletter her, er at finde inde på www.online-mode.dk, og er de absolut de stilletter jeg nogensinde har prøvet, som er sværrest at gå i, tiltrods for at de ikke er så høje igen. - Men øvelser gør jo mester siger de, og det skal jeg vidst ha' benyttet mig af. www.online-mode.dk er desuden et ganske fantastisk sted at købe sko og stiletter. Lige nu har de feks. nogle fra 99 kr. af. 

13.4.14

Fra H. Ørsnes

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Det er ikke den vildeste overraskelse, at de mindste pakker kan indeholder noget så stort, som man bare bliver så glad for. Overstående pakke, kunne nok nærmest ikke blive mindre; men alligevel var det en gennemført glæde, da jeg så at den lå trygt og godt i postkassen. Jeg vidste nemlig allerede hvad det var; nemlig en helt fantastisk gave fra Henrik Ørsnes i Aalborg.

Har I en idé om hvad der gemte sig i pakken?

Indlægget er lavet i samarbejdet med Henrik Ørsnes butikkerne.

8.4.14

Tema-tirsdag #20: Påske og kreative kreationer

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker hver eneste lille bitte grund til at kunne pynte lidt op, og lave lidt fine kreationer. Fødselsdags og konfirmations kort, en selv-plukket blomster buket fra de fineste og mest velduftende blomster rundt fra haven, eller når kalenderen viser at der endnu engang er tid til en lille helt normal "begivenhed". I påsken anledning har jeg nemlig lavet en svævende skål, med en rede. Jeg er faktisk overraskende tilfreds over min spontane idé her (bortset fra den yderst synlige klat lim, som jeg først har opdaget da jeg skulle redigere billederne). Nu mangler der bare lidt rigtige påske gule æg; også er den klar til at gøre det en lille smule forårs agtigt, hos min morfar på hans plejehjem. 

KiMS sbrød | Rugsnacks

En yderst hemmelighedsfuldt pakke, blev leveret til mig en onsdag, for efterhånden et godt stykke tid siden. Jeg havde ingen anelse om hvad indholdet skulle være; og havde bestemt slet ingen anelse, da jeg så at der stod KiMS, på den inderste kasse. Men så så jeg at det var de dengang helt fuldstændig nye "sbrød" rugsnacks, fra Kims! Dengang var de netop lige blevet lanceret, og jeg følte mig enormt heldig at kunne få lov til at teste dem, og gå og snacke lidt forholdsvis sunde nye lækkerier. 
I posen var der nogle poser i forskellige størrelser, og med forskellige slags. Bla. var der sour cream & onion, nogle med ost, og nogle med tomat; hvor sour cream & onion og dem med tomat og chili, som er små kugler, nok må siges at være favoritterne herhjemme! Rugkanterne med ost, smager desuden ret meget at ostepops, hvilket jo slet ikke er dårligt, hvis man er stor fan de dem.
Jeg havde faktisk forestillet mig at de nye rugsnacks her, var rigtig kedelige og alt for langt væk fra chips smagen, i forhold til at det skulle være et sundere alternativ; men de smager faktisk alle sammen rigtig godt. Og ér virkelig et smadder godt alternativ til KiMS chips, da de netop smager af det der er anvist.

Indlægget er lavet i samarbejde med Kims.

7.4.14

KARTELLET

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
"Du har ikke noget valg, Halbo", hvortil svaret fra Halbo lyder "Alle har et valg, det er bare ikke alle der tager det rigtige". Og sådan kan det vidst godt siges. For Lars Halbo (der spilles af Anders W. Bertelsen) er nemlig netop kommet hjem efter flere år i Dubai med sin familie, bestående af to børn og hans kone Rikke. (Lene Maria Christensen). Lars' far Villy, er gået på pension, og overlader El - og Vvs familie firmaet, videre til hans søn. Lars har store planer for familie firmaet; faktisk så store, at han er klar til at gå i fuld konkurrence mod de store firmaer rundt i byen, men da Lars overbyder samtlige firmaer, omkring mange store projekter, begyndt det at gå den forkerte vej for både Lars, hans firma, og familie. Han vælger nemlig at sige nej tak, da han får af vide at han intet valg har til, om han vil være en del af de ulovlige prisaftaler, med hans konkurrenter. Lars havner langt ude, hvor spørgsmålet bliver om han vil sikre sin familie, sig selv og sørge for at få fred - eller om han skal kæmpe videre og risikere alt, men gøre det, som han ved er det rigtige.

5.4.14

Spring feeling;

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Da jeg rent tilfældigt åbnede bagdøren, stod der en uventet pakke udenfor, i forårs solen stråler. Yves Rocher stod der printet på pakken, så en dårlig overraskelse, tvivlede jeg allerede fra start på at det kunne være. Jeg åbnede den; og ganske rigtigt. Heller ikke nogen dårlig overraskelse denne gang, for pakken var fyldt med overstående lækkerier, fra Yves-rocher.dk. Bla. var der en helt vildt lækker eau de toilette, som de beskriver som en parfume med en blød duft af ny udsprungne kirsebærblomster, som minder en om forårets første dejlige lysegrønne flor. Den kan i finde lige her, til 139 kr.

4.4.14

Pillows, pillows, pillows

Image and video hosting by TinyPic
 Jeg elsker puder. Jeg elsker elsker elsker, altså virkelig puder. Jeg synes det er så nem en måde lige at lave det sidste touch på i sin indretning. De fåes jo i alle ønskede varianter; også gør de også bare at man sidder så meget mere lækkert - hvis man selvfølgelig kan begrænse sig. Hvilket jeg altså er ret dårlig til. N's nevøer sad på et tidspunkt og snakkede om deres mor (N's søster), og forklarede at de havde virkelig mange puder rundt i deres skabe, fordi at deres mor havde nogle forskellige perioder i sin indretning, og puderne skulle altid matche. Så skulle de være gule, så beige, også noget helt andet - Og jeg kunne slet ikke lade vær' med at se mig selv lidt i det hele. Lige så glad som man kan være for de nye puder, lige så træt bliver man jo også lynhurtigt af dem, også skal de bare skiftes ud - og heldigvis er det lige en del nemmere at skifte, end hvis det var tapetet, eller sofaen der stod for tur; også findes puder også bare lige i alle folks forskellige smage, og endnu bedre er at de findes alle steder. Feks. har jeg fundet lidt forskellige lækkerier inde på www.magasin.dk, som kan ses på overstående billede. De er faktisk allesammen fundet derinde, undtaget dem i øverste højre hjørne. Inde under deres kategori "Puder, under bolig afdelingen" kan man både finde Lene Bjerre, og By nord, hvilket nok ligger til yndlings siden, her hos mig. Der ud over er jeg også ret vild med By lassens puder, i de sarte grå og rosa farver; de er ret fine.

3.4.14

Siden sidst #6

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har fået min meget længe ønsket, meget lækre posca samling startet, med en ordenlig portion at de fine tusser.
De blev selvfølgelig lynhurtigt testet af, hvilket resulterede i rigtig mange tegninger, på ikke ret meget tid...


Image and video hosting by TinyPic
..Top 3 over absolut hyggeligste december ting, er helt klart besøget på Klarupgaard, hvor Tv2 julekalenderen blev optaget. Alle rekvisitterne stod stadig som da de optog serien; inkl fyrtårnet, og Benz juleskab. Jeg har stadig ikke fået blogget om det; men selvom vi er ved at nå ind i den fuldstændig modsatte tid af jul og juleskabe, så fortjener det altså et indlæg..
Image and video hosting by TinyPic
..Jeg har haft en grund til at lave fine kort, hjemmelavede kuverter og pakke de fineste gaver ind i det fineste silkepapir; og hvad er meget bedre end at gøre rigtig meget ud af gaverne og kort, når man ved at indholdet bringer lykke..? 
Image and video hosting by TinyPic
..En af N's aller bedste venner fyldte 25 år. Hans venner er de første jeg sådan kender, som fylder det famøse tal, som selvfølgelig skal skydes godt i gang med en ordenlig portion kanal - hvilket hele deres venneflok selvfølgelig fik ordnet. N blev sendt afsted med cupcakes med små legomænd og flag på, også lige 5 prop fylde vand pistoler...

Image and video hosting by TinyPic
..Jeg har været - og stadig er - i gang med en større test af "bio oil". Som reklamere med at det skulle hjælpe mod ar, stræk mærker, ujævn hudtone, og meget andet, som bla. også kan ses på æsken. Indtil videre er jeg meget positivt overrasket, og glæder mig til at se resultatet, når jeg har brugt olien i en længere periode...

Image and video hosting by TinyPic
...Også har jeg modtaget en happy lights lignende lyskæde, som var et lidt satsende ebay køb, som jeg i den grad er blevet rigtig glad for, og et køb der var yderst tilfreds gjort. 

2.4.14

GOODIEBOX | 22

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Det første der falder i øjnene på den tilhørende seddel, i Marts måneds goodiebox, det er helt klart teksten "Pink spring"; og dén kan vidst heller ikke modsiges. Det kan vidst heller ikke blive mere pink og girly, og sommer agtigt! Jeg er så positivt overrasket over denne måneds boks. Neglelakken er den fineste sarte lyserøde. Den i øjefaldende håndcreme dufter så fantastisk, og er lige så god. Labello læbepomaden er selvfølgelig i en ligeså matchende lyserød, også dufter den af noget, man har lyst til at spise. 

VICHY IDÉALIA DAY CREAM | 50 ml. koster 219 kr. 
Der dufter af forår udenfor og dagene bliver lysere og mildere. Et sæsonskifte er altid god anledning til at justere lidt i hudplejerutinen. Og vi har fundet forårs favoritten i denne lette ansigtscreme fra Vichy, som er skabt til at kvinder verden over skal opnå deres ideelle hud. Idélia Day Cream er blandt andet tilsat Vitamin B, der får din hud til at føles og se mere ensartet og sundere ud - et sandt boost til træt og stresset hud. Indholdet af Kombucha giver en smuk og naturlig glød. En let duft af te og hvide blomster emmer af forår og den fine lyserøde indpakning, er prikken over i’et. Så tag imod foråret med åbne arme og ideel hud. 

VICHY IDÉALIA EYES | 15 ml. koster 219 kr. 
Mange glemmer at give øjenomgivelserne lige så stor opmærksomhed som resten af ansigtet. Det er en skam. Den tynde og delikate hud rundt om øjnene, viser nemlig tegn på aldring og træthed hurtigere end noget andet sted i ansigtet. For at se rigtigt forårsfrisk ud, bør du derfor bruge en øjencreme der både forebygger og bekæmper disse tegn. Og det gør denne super lækre øjencreme til punkt og prikke. Cremen, der er en del af den innovative Idéalia-serie fra Vichy, indeholder DRM-Bright kompleks, koffein og vitamin B3, der giver en glødende effekt samtidigt med at mørke rande og fine linjer reduceres. Påfør den morgen og aften og bekæmp trætheds- og aldringstegn øjeblikkeligt. 

LANCÔME LIP LOVER | Full size koster 220 kr. 
Efter en lang vinter, er vi nu mere end klar til forårs- og kysseklare læber! Og denne fantastiske lille sag fra Lancôme er alt, der behøves til dét. Og så kan du oven i købet få smukke, lækre læber, før alle dine veninder, for den er endnu ikke kommet på markedet! Lip Lover er en genial kombination af intens farve, læbepleje og uimodståelig glans. Den smukke pink farve smelter let sammen med dine læber og skaber en 
naturlig farve, der fremhæver dem på bedste vis. Silikoneolie sørger for en jævn, glat og glansfuld overflade, der ikke klistrer. Endeligt sørger blødgørende og fugtgivende elementer for pleje hele dagen. Som noget helt særligt, har Lip Lover en let duft af roser, som man kun kan blive vild med. Vi er helt solgte. 

SO SUSAN 4-FREE NAIL LACQUER | Estimeret pris for full size i DK er 100 kr.
Fra lyserøde pasteller der er ballerinaer værdige, til smukke, mere rødlige nuancer – pink negle er kommet for at blive, og er den hotteste trend i dette forår. Vi har derfor været på jagt, for at finde en neglelak, der kan komplimentere vores forårsoutfits på bedste vis. Og den har vi fundet hos SO SUSAN – stedet, hvor farve møder videnskab. Lakken er nemlig ret enestående, da den er baseret på en formular, der får de smukke farver til både at holde længere og tørre hurtigere. Endvidere er den beriget med Rosehip olie, der fugter og styrker dine negle. Pakket i den fineste emballage, er den næsten heller ikke til at stå for inden den påføres. So Susan. So nice. 

ESCADA BORN IN PARADISE  50 ml. koster 445 kr.
Luksus. Glæde. Hverdagsflugt. Det er essensen af parfumerne fra Escada, der består af både fantastiske klassikere og velduftende, populære sommer editions. Denne sommers Born in Paradise er absolut ingen undtagelse herfra. Med et enkelt sprøjt, kan man fantasere sig vej helt til hvide strande og et turkisblåt hav, der rækker længere end øjet når. Eksotiske blomster og tropiske frugtcocktails. Baseret på ananas og kokosmælk, er denne duft som sin egen cocktail. Rystet med noter af vandmelon, æble og guava, og spicet op med moskusagtige undertoner. Sprudlende, let og solrig. Klar til sommer og paradis. 

RITUALS MIRACLE BALM | 75 ml. koster 85 kr.
Forår. Tid til at smide vanterne. Og dét er jo dejligt. Det betyder dog også, at vi ikke længere kan gemme vores sprukne og tørre hænder væk i dem. Og skal du ud på en gåtur i solen med din significant other, vil du sikkert også gerne have hænder, der er klar til at holde i hånd. Federe end en almindelig creme, er denne rige hand balm fra Rituals specielt udviklet til at pleje vintertørre og ru hænder. Med sin fine lyserøde indpakning, passer den dog perfekt til foråret. Den har en skøn duft af hvid lotus og ginkgo biloba, der i Japan betyder liv og styrke. Og det er lige præcis, hvad den giver dine hænder. Har dine hænder brug for ekstra pleje, kan du påføre den som ”håndmaske” natten over, og give den mulighed for at trænge helt i dybden.

A-DERMA SENSIFLUID ULTRA-RICH FOAMING GEL | 250 ml. koster 129,50 kr.
Vi har tidligere introduceret jer for A-Derma Sensifluid serien, der består af en række lækre sæbefri produkter, der beskytter og beroliger huden. Og med de mildere og lysere tider vi går i møde, synes vi I også skal introduceres for Ultra-Rich Foaming Gel. Gelen er lettere end en olie og har en dejlig konsistens, der er nem at skumme op og fordele på huden samt skylle af igen. Den indeholder milde rensende ingredienser, der vasker skånsomt uden at udtørre huden. Den kan anvendes til både ansigt og til krop og kan tilmed også tages med i bruse- eller karbad. 

LABELLO VITAMIN SHAKE CRANBERRY & RASPBERRY | Full size koster 19,80 kr.
Navnet Labello består af de to latinske ord ”labium” og ”bellus”, der tilsammen betyder ”smukke læber”. Helt fra Labellos begyndelse for over 100 år siden, har det altså været deres mål at give alle smukke læber. Og det kan du i høj grad også få med denne nye, innovative Vitamin Shake. Som det lidt ligger i navnet, er denne læbepomade sprængfyldt med både B-, C og E-vitaminer, der giver bløde, kysseklare læber. Den fremhæver læbernes egen glød samtidigt med, at den giver et hint af farve for perfekt finish. Den dufter mindst ligeså dejligt som den ser ud, og kan bruges hele foråret, da solfaktor 10 beskytter mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

1.4.14

Tema-tirsdag #19: Blonder og lækre farver

Image and video hosting by TinyPic
Hvis der er noget jeg er fan af; så må det altså være de sarte overstående farver. Og hvis der er noget jeg ikke er specielt stor ejer af, så er det de sarte overstående farver. Derfor har jeg det seneste stykke tid kigget lidt rundt omkring på nettet, for at finde nogle online butikker, som har lidt af det jeg lige søger. En af de første der kom frem er webshoppen rosemunde.com, hvor jeg lynhurtigt fandt overstående toppe og trøje. De helt fyldte blonde toppe synes jeg simpelthen er så fine, og passer jo lige til tiden vi er ved at gå i møde. Den variant kan findes lige her (LINK), hvor den bla også kan findes i en fin blå farve. Desuden har de også cardigans i den slags, med samme farver og blonder, hvilket jo også et helt perfekte til sommer aftener. Øverste blonde top kan findes under "toppe" og "tanktoppe" hvor den bla. findes i hele 25 forskellige flotte farver! Desuden er lige præcis de tre favoritter jeg har fundet, i blandt de aller mest solgte inde på deres side; hvilket jeg synes at der jo ikke er noget at sige til.

Tjek deres fine udvalg ud af tøj, på deres hjemmeside www.rosemunde.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...