Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31.3.14

Giorgio; Beverly Hills

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeg er af den overbevisning at man simpelthen ikke kan få for mange parfumer. Flotte, skinnende og velduftende parfumer, er mere end velkommen herhjemme; og jeg har heller ikke i sinde at lade det stoppe. Derfor kom der i starten af weekenden denne yderst fine sommerfarvede kasse ind af døren. Allerede inden jeg overhovedet havde pakket den ud, kunne jeg godt dufte hvad der var gemt deri. En yderst lækker og velduftende Giorgio parfume fra Beverly hills, sammen med en lige så lækker 50 ml. bodylotion. Begge to har lige præcis sådan en duft som passer perfekt til den kommende årstid. Så frisk og lækker som det gerne må være på denne tid, men alligevel uden at være for meget. Jeg er allerede stor fan af bodylotionen - det eneste dårlige, må da klart være at tuben ikke er større. Jeg har aldrig hørt eller set boksen her før jeg fandt den inde på www.online-mode.dk, til omkring 225 kr. 

30.3.14

Natten hvor kl 2 forsvandt

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
 Så ramte vi ét skridt tættere på korte shorts, bare brune stænger, salt vands lugtende hår og nye sandaler. Sommer tiden er startet, og kl. 2 forsvandt. Jeg har fået så meget sol i ansigtet at det er helt rødt, og har en brændende fornemmelse. Mine ret nye nike sko er helt jordet til efter havearbejdet, også har jeg malet. Og malet. Og malet lidt mere igen. Der har været fuldstændig forårs fornemmelser i vores nye lille have; også har jeg været nede på havnen for at se fyrværkeri fra det nye Musikkens hus, i Aalborg, hvor dronningen var der til at åbne. - Tænk at man kan nå så mange ting, på så lidt tid. Nu skal den manglende time, vidst hentes ind. 

29.3.14

Loved by;

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hvis der er noget der kan få en til at føle sig allemest fin, må det altså være fint undertøj. Det er jeg ihvertfald fast besluttet på; og da jeg i virkelig lang tid har gået og kigget på Christianes fine design, bag "loved by CSM" så måtte jeg altså være en lykkelig ejer. Og selvom at jeg egentlig synes at undertøj skal holdes fra et offentligsted som en blog, så synes jeg alligevel at denne her fra Christianes kollektion, fortjener lidt skriverier, når den er  fin som den er.
Hendes kollektion bestående af lækkert undertøj, nattøj, strømpebukser, trænings tøj og sutsko, er efterhånden en ret gammel nyhed; men det gør den bestemt ikke mindre god. Tværtimod. Toppen sidder simpelthen så lækkert, at det faktisk er helt overraskende. Blonderne er ikke irriterende overhovedet, de er til gengæld rigtig lækre at mærke op af huden. Også er der ingen spænder, eller andre ting der kan sidde og irriterer. Og netop her i Marts måned er blonde toppen her, kommet i den fineste rosa. Jeg krydser alt og håber i dén grad på, at Christiane hiver flere lækre ting, op af ærmet. 

19.3.14

GOODIEBOX | 21

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Så blev det tid til et indlæg omkring goodieboxen, fra Februar måned. God bagud, men gode lækkerier skal nævnes. Bla. dry conditioner, og den lækreste creme! Dog holder jeg mig fra Jorgobé prøverne; dem har jeg ikke gode erfaringer med. Det er jo netop det aller bedste ved det her koncept - at man kan prøve det hele lidt af, inden man ofre penge på mere; eller full-size produkterne. Læs mere om goodiebox på deres hjemmeside, www.goodiebox.dk.

Percy & reed no fuss fabulousness dry conditioner | 150 ml, 110 kr.
London kan bare noget, når det kommer til fantastiske og innovative beauty produkter. Dry shampoo er noget vi alle efterhånden kender, men dry conditioner er nyt for os. Så da vi stødte på det i den engelske metropol kunne vi slet ikke vente med at teste det. Og vi synes vi har fundet et lille engelsk wonder child. Percy & Reed er et banebrydende brand skabt af frisører, og med denne dry conditioner, sprayes den professionelle ekspertise direkte i tørt hår. Den gør dit hår blødt og skinnende uden brug af vand, samtidig med at den reducerer den skade hårbørstning kan gøre. Lækker og plejende. Innovativt og anderledes. 

Plaisir shower cream sensitive skin | 220 ml, koster 79,95 kr.
Plaisir er mestre i at lave lækre og plejende produkter, der med god samvittighed for både hud og pengepung kan bruges hver dag. Badesæbe er måske i sig selv ikke den store hemmelighed, men når man støder på de helt gode af slagsen bør det deles. Så værsgo! Denne nye Shower Cream fra Plaisir er en mild og cremet badesæbe, der virker både beroligende og fugtighedsbevarende. Den er ideel til sensitiv hud, da den er helt fri for parfume, farvestoffer og parabener.

Jorgobé white tea balancing cream  | 50 ml. koster 168 kr.
JorgObé er et ret sejt dansk brand, med nogle virkelig lækre produkter. Især denne nyhed, som kun de færreste kender - endnu. Denne creme er først og fremmest baseret på ekstrakt fra eksotiske palmefrugter, der regulerer hudens talgproduktion. Herudover er den sprængfyldt med ingredienser som blandt andet hvid te, der udjævner på flere forskellige måder. Og den indeholder hverken parabener eller silikone. Cremen er multifunktionel idet den kan anvendes både morgen og aften på ren hud, eller som intensiv fugtmaske efter rensemasker. Super lækker.

Jorgobé the original black peel off mask | 100 ml. koster 198 kr. 
Prisvindende. Naturlig. Og anbefalet af eksperter landet over. The Original Black Peel Off Mask tog hele Danmark med storm, da den blev lanceret. Først og fremmest på grund af dens enestående evne til at rense porer i dybden og reducere hudens overskydende fedtproduktion og dermed forebygge tilstoppede porer. Men ikke mindst på grund af de mindre kendte, dog særlige ingredienser den er baseret på. Den lyder mest som noget fra et eventyr – men effekten er da også eventyrlig. Sorte kaolinler er med til at rense og pleje i dybden. Dansk produceret. Wow.

Teees trend cosmetics be blushious | Full size koster 180,60 kr.
Blush kan næsten give illusion af et mini face-lift med et enkelt penselstrøg. Det giver definition. Det giver glød. Yes, blush er altid en sikker vinder. Vi har tidligere udtrykt begejstring over hollandske Teeez, der med en helt unik og kreativ tilgang til både produktsammensætning og indpakning, sætter standarden for, hvad vi forlanger meget højt. Også denne gang har de ramt plet. Denne smukke blush i lyse nuancer, er alt hvad du skal bruge for se lidt forårsfrisk og veludhvilet ud i denne til tider grå tid. Den indeholder oveni købet blødgørende ingredienser, der får farven til at holde længere! Ja tak. Forår, vi er klar til dig!

Eucerin aquaporin lotion rich | 400 ml. koster 104,95 kr.
Vi kunne godt tænke os at have lige så lækker og velplejet hud som de smukke celebrities, når de er på den røde løber. Derfor er vi altid på jagt efter lækre produkter, der kan opfylde dette. Og denne bodylotion er ikke som alle andre på markedet, for ikke nok med at den fugter… Aktive ingredienser stimulerer derudover dannelsen af hudens naturlige ”vandkanaler”, hvilket øger optagelsen af fugt i huden, selv i de dybere hudlag. Huden bliver derfor hurtigt blød og smidig og den naturlige glød fremhæves. Her kan man altså virkelig tale om pleje i dybden – og dét kan mærkes!

Malaco viva lakrids 130 gr. koster 19,95 kr.
Diamonds are a girl’s best friend! Også dem med lakridssmag. Vi er helt vilde med de nye VIVA LAKRIDS sorte juveler, opaler og diamanter fra Malaco. De dyrebare lakridser kan gøre en lakridselsker en lille smule lykkeligere, og så passer poserne helt perfekt ned i håndtasken ved siden af dine beauty secrets. Hvad enten du er til blød, sød, hård eller saltet lakrids, er vi ret sikre på at de vil falde i din smag. Vi har i hvert fald svært ved at holde fingrene væk! Mmmhh…

5.3.14

Goodies fra Deichmann

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

1 - 2 - 3 - 4
Første gang jeg besøgte en Deichmann butik, var første gang jeg var i København. Den lå (ligger?) i fields, og for en Aalborg tøs, som ikke var i besiddelse af sådan en butik heroppe omkring, så var det altså ret stort. Der var sko overalt - alle reoler, hele vejen op til loftet. De var der i alle slags, til alle aldre - Det var sådan en rigtig Københavner butik, med alle de sko, op og ned af væggene. Nu synes jeg efterhånden at butiks navnet blomstre over alt. Måske det bare er fordi at jeg for alvor er begyndt at aflægge dem et visit, og liiige kigge ind forbi, nu når man alligevel går forbi dem. Det kunne jo være, at der var kommet lidt nyt. 
Det er nemlig noget af det jeg synes der er super fedt, ved Deichmann. Jeg synes hele tiden at de får et nyt sortiment - nogle gange er der vældig mange, rigtig fine sko. Både nogle som jeg selv gerne vil ha' fingre i, nogle jeg anbefaler til min mor, eller nogle jeg køber til min lillebror i gave, eller fordi at lige præcis dém her, de ville klæde ham. Andre gange, synes jeg bare slet ikke der er noget. Men så går det op i ét, med alle de gange, hvor jeg er gået der fra, glad og tilfreds.

Jeg har fundet fire favoritter på deres webshop, www.deichmann.com, som gerne måtte gøre alle mine andre sko med selskab. Jeg synes at de alle fire er virkelig fine. Sandalen ser  lækker ud, og ville vidst kun komme til at se endnu mere lækker ud, sammen med et par brune sommer ben. Derudover synes jeg ballerinaen ser elegant, men stadig fin og hverdags agtigt ud. Også er der selvfølgelig Nr. 1, som virkelig ligner et par Nike air max, hvilket jo slet ikke er dårligt. Deichmann altså, du overrasker stortset, gang på gang.

Indlægget er lavet i samarbejde med deichmann.

4.3.14

Tema-tirsdag #18: Luksus Vs. Budget | Kubus by Lassen

Image and video hosting by TinyPic

Den er efterhånden ved at være et godt fast inventar i hjem, hvor én af beboerne går op i indretning; men den er bare så pokkers dyr, og derfor hurtig at sive fra i mængden af ønsker, hvilket jo er helt vildt ærgerligt. Så da jeg forleden dag var en tur i Århus, endnu engang, og sluttede turen af med at give Ilva et visit, fandt jeg en stage der til forveksling lignede Kubus stagen, rigtig meget. Stagen kan også fået i hvid - og hvis det skulle være helt galt, kan man jo altid købe en spray farve i Biltema, og give den kopper eller sølv farven; eller gå yderligere et skridt, og vælge lige nøjagtig den farve man ønsker, hvis man nu mere er til de lidt mere skrigende farver. Der er ihvertfald en god sjat penge at sparer.

Find den sorte lige her, på Ilvas hjemmeside, og den hvide her - som oveni købet lige nu, er sat ned til 99 kr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...