Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25.5.13

Få kæmpe rabat på h&m's hjemmeside


Er der noget bedre, end når man finder en rabat kode til en af sine ynglings online-webshops? Nah, vel.. Jeg har gået meget og kigget på h&m's bikinier. Jeg synes at de har nogle rigtig fine nogle, og selvom at jeg har en helt ny bikini som jeg købte sidste år, så bliver jeg altså nød til at ha' endnu en ny en, fra i år, haha. Også kan man jo ligeså godt snuppe de 40% med, når man alligevel har tænkt sig at købe den. 


Rabat koden er 0528, og er inkl. fri fragt - Så shop løøsss!!! Den gælder kun til på søndag.

17.5.13

Aussie; take the heat

Aussie, mine kære. Aussie. Jeg har aldrig hørt noget som helst dårligt om det populære mærke Aussie, så da tilbuddet var der fra billigvoks.dk, måtte jeg slå til. Inde på deres webshop har de virkelig mange forskellige varianter, som desuden kan findes lige HER, og når man ikke har hørt andet end at mærket skulle være godt, så synes jeg det var rimelig svært at vælge hvilket to, af dem alle sammen, som det skulle være. Jeg gik igang med at læse hver enkel lille beskrivelse af de forskellige Aussie varianter, og endte ud med overstående; Take the heat shampoo, og conditioner. And I'm in love. Mit fladjerns-nedslidte hår, elsker det himmel højt. Og mit hår mærkes som noget fra da jeg gik i 2 klasse, og det aldrig havde været i nærheden af en føntørre, eller andre skadeligheder. Fra nu af er jeg en fast ejer af Aussie.

10.5.13

Oppe bag skyerne

De fleste af os kender nok Anne Gadegaard. Hende som der for efterhånden flere år siden var pigen der vandt børne mgp, imens hun rendte rundt med armene oppe over hovedet, iført guld tøj, og sang "arabiens drøm". Den 6 Maj udkom hun med en helt sprit ny single; Bag skyerne, og med de ret lave forventninger jeg faktisk rendte rundt med, kan man jo nærmest ikke blive andet en positivt overrasket. Sangen er til hendes mor, som blev revet væk for få år siden, grundet kræft. I sangen synger hun bla. noget med at "oppe bag skyerne, er der hvor dig og mormor er", og at "i både mig, Niklas og Mikkel, er der noget i dig". En gribende sang hvis man selv har stået i en lignende situtaion, og lytter til testen.

Find Anne's sang på youtube, lige her

9.5.13

Goodiebox | 10


Så landede jeg på den tiende boks fra goodie-firmaet. Og det der vidst beskriver det bedst, er nok ordet skufftet. Der er en neglelak, i en meget mørk grå/sort farve, en beige eyeliner, og en lilla lignene læbestift, som jeg aldrig vil få brugt. Dog ankom det i en ren fin, og meget pink box, hvor de forhen jo bare har været sorte. Glæder mig til at se om det snart vender, og begynder at blive nogle lækre bokse igen, som man bare slet ikke kan vente med at modtage.


Appeak4 neglelak – Spring collection | Full size koster 79 kr.
Den rigtige iscenesatte neglelak er fortsat en af de mest interessante og sexede accessories til ethvert look og outfit. Det er uudtryksfuldt og med masser af retning og power. Vi er meget begejstrede for det nye danske brand Appeal4, der er skabt af en af de tidligere ejere af BY K, og som netop er lanceret. Fantastiske kvalitet, utrolig lette at påføre og arbejde med og ja.. Fantastiske farver. Fra sarte feminine til powerfuld guldglimmer. Samtidigt er lakkerne "3-free" - dvs. helt uden toluene, formaldehyd og parabener. Very naajs.

Oriflame kohl eyeliner nude | Full size koster 98 kr.
Skulle nogen være i tvivl, så er nude forårets nye sort. Vi så det allerede på runaways i slutningen af sidste år og siden har de toneangivende udtryk i Fashion wee i nåde NY, Paris og London være præget af helt sarte, fine og feminine farver. Nude har en lækker underspillethed og giver et både meget klassisk, men samtidigt fængende og overraskende look. Denne lækre Oriflame Kohl har en utrolig smuk nuance af nude og åbner øjet og giver en opfriskende, definerende og lys effekt, når den påføres på den nederste våde kant. Samtidigt er denne eyeliner utrolig lækker cremet og helt umulig at bruge forkert. Stor respekt, Oriflame.

Dr. Hauschka limited edition inner glow lipstick | Full size koster 159 kr.
Denne vidunderlige, nye læbestift Inner Glow fra Dr. Hauschka er skabt med inspiration fra ædelstene. How cool is that? Den fremhæver læbernes glød samtidigt med, at den unikke sammensætning af naturlige indholdsstoffer som rosenekstrakt, mandel-, jojoba- og abrikoskerneolie er med til at give læbestiften en særligt fugtgivende egenskab. Læberne bliver silkebløde. Yes. I kan godt se, hvorfor vi stadig er så forelskede i mageløse Mr. Hauschka, ikk'? 

Giorgio armani acqua di gioia eau fraiche | Full size koster 340 kr.
Giorgio armanis produkter vil altid være indhyllet i æstetisk elegance, klasse og sofistikation. Hans nye forførende duft Eau Fraiche er ingen undtagelse og er på en underspillet måde indbegrebet af naturens elegance og skønhed. Det er en forfriskende, elegant og spridlende nyfortolkning af den ikoniske duft Acqua di. Gioia og har et duftudtrykk, som er præget af sødme og friskhed. De mousserende topnoter af grapefrugt, primoflore-citron og mandarin gør duften levende, og blomsternoterne ylang-ylang og jasmin tilfører den sand elegance og femininitet. Meget overbevisende. Meget stilsikkert. 

Rimmel BB. cream | Full size koster 69,95 kr. 
Den lette BB cream fra Rimmel med SPF 25 kombinere det bedste fra hudpleje og makeup i ét produkt, fordi den både tilfører fugt, indeholder solbeskyttelse og gør huden ensartet og fin som en foundation. Cremen plejer huden samtidig med, at den forvandler en ujævn hudtone med synlige porer og trist udstråling om til en smuk, ensartet og strålende hud. Cremen er let at fordele, og efterlader huden med en satinmat finish, der føles beghageligt hele dagen.

L'oréal Paris hair expertise ever pure shampoo & conditioner | Full size koster 99,95 kr.
Gimme. Gimmie. Giv mit hår pleje. Er du ligesom os, så bruget du uanede mængder af tid på at esperimentere og finde nye interessante måder at tilføre dit hår masser af ny næring og pleje. Og vores seneste opdagelse er denne farve bevarende formular uden sulfater, som både beskytter og fugter håret, og samtidig sikrer en langtidsholdbar glans og blankhed i håret. Shampooen har masser af effekt, men samtidig en lækker blødhed, og conditionerens tykke og lækre konsistens gør håret mærkbart lettere at arbejde med. Vi er temmelig vilde med resultatet, den opfriskende duft og den absolutte overkommelige pris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...